Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlar......epeyce sizi düşündüm.......söz tuttum.....bir bluz,bir eşofman üstü,bir yelek..........altta penye pjama,üstüne yün pantalon.....birde su tulugu...ben yine terlemedm......dahada kötü olcagım herhalde......neyse önemli degil transfer yokmuş......herhalde........pazartesi gitseydim.esilayla aynı gün transferlenirdik...........

esila ögretmenmisin sen...........çogunuz çalışıyorsunuz herhalde...incide...gamzede..

Sağlık olsun sıkma canını sen iyileşmeye bak. Zaten vücud direncin düşüktür şimdi. Iyice toparlan gelecek ay seni bekleyelim :) evet öğretmenim ben

💗💗💗💗💗💗

Sağlık olsun sıkma canını sen iyileşmeye bak. Zaten vücud direncin düşüktür şimdi. Iyice toparlan gelecek ay seni bekleyelim :) evet öğretmenim ben

💗💗💗💗💗💗

turgut bey zaten nezle oldum deyince senin dedigin gibi oralarla işimiz yok der gibi..........tamam dedi zaten seni psikolojik etkilerdi dedi....................biraz kontak oldugumu biliyorda

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bende turgut beyde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Turgut bey benim mucizem. Çünkü en umutsuz ve herşeyden vazgeçmiş bir zamanda tanıdım onu. Turgut beye tüp yaptırmayı 2. Kez bile düşünmeyin işinin ehli güleryüzlü mükemmel bir doktor gerçekten. İstanbulda oturuyorum arkadaşım kayseride turgut beye tüp bebek yaptırdı şimdi ikizleri var bende onun evinde kaldım ve mutlu soooon Rabbim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah. Dilerim transferlerin çok iyi geçer ve hepiniz hamiş olursunuz. Buarada bana 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 adet transferin 8. Günü doktor 10. Gün test yap demesine rağmen dayanamayıp kan testi yaptırıp öğrendim varsa 8. Günde çıkıyor fikir olsun diye yazıyorum.
Bunları neden yazdım bende aylar hatta yıllarca üst topiklerde ingertilite kısmında gezindim sizlere bi umut olsun diye yazdım herkese kolay transferler hamiş göbekler.

maşallh.........bende bırakmıştım artık........şimdi turgut beyin hastasıyım.........pes etme diye anlattı bana......bir abi olarak söylüyorum dedi........seninkini allah tamamına erdirsin...........bende senin gibi buraya sonucu güzel.....bir hikayemi yazarım......

hayirli olsun canim gozun aydin kac aylik simdi bebislerin

Şubat ayında 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi fakat bir tanesi tutmuş bebeğim tek yani şuan 10 haftalık olduk çok şükür 2.5 aylık yani. Dilerim hepiniz güzel haberlerinizi buraya yazarsınız çok iyi bilirim iyi hikayeler duymaya bu dönemde ne kadar ihtiyaç olduğunu. Az hikaye okumadım kulüpte.

Sözüm meclisten dışarı.. Eee eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlar dimi :)

💗💗💗💗💗💗

ben şubatı martı kaçırdım..............şimdi sizin bebişler........benimkilerin ablası abisi olacak.....................olsun ben de sizin ablanızım....................hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…