- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.001
esila ögretmenmisin sen...........çogunuz çalışıyorsunuz herhalde...incide...gamzede..
Sağlık olsun sıkma canını sen iyileşmeye bak. Zaten vücud direncin düşüktür şimdi. Iyice toparlan gelecek ay seni bekleyelim :) evet öğretmenim ben
💗💗💗💗💗💗
benim tren kaçmış..................progestron 1.55 diya yumurtlama olmuş...........gününü kaçırmışız................nisana inşallah.........
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bende turgut beyde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Turgut bey benim mucizem. Çünkü en umutsuz ve herşeyden vazgeçmiş bir zamanda tanıdım onu. Turgut beye tüp yaptırmayı 2. Kez bile düşünmeyin işinin ehli güleryüzlü mükemmel bir doktor gerçekten. İstanbulda oturuyorum arkadaşım kayseride turgut beye tüp bebek yaptırdı şimdi ikizleri var bende onun evinde kaldım ve mutlu soooonRabbim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah. Dilerim transferlerin çok iyi geçer ve hepiniz hamiş olursunuz. Buarada bana 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 adet transferin 8. Günü doktor 10. Gün test yap demesine rağmen dayanamayıp kan testi yaptırıp öğrendim varsa 8. Günde çıkıyor fikir olsun diye yazıyorum.
Bunları neden yazdım bende aylar hatta yıllarca üst topiklerde ingertilite kısmında gezindim sizlere bi umut olsun diye yazdım herkese kolay transferler hamiş göbekler.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bende turgut beyde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Turgut bey benim mucizem. Çünkü en umutsuz ve herşeyden vazgeçmiş bir zamanda tanıdım onu. Turgut beye tüp yaptırmayı 2. Kez bile düşünmeyin işinin ehli güleryüzlü mükemmel bir doktor gerçekten. İstanbulda oturuyorum arkadaşım kayseride turgut beye tüp bebek yaptırdı şimdi ikizleri var bende onun evinde kaldım ve mutlu soooonRabbim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah. Dilerim transferlerin çok iyi geçer ve hepiniz hamiş olursunuz. Buarada bana 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 adet transferin 8. Günü doktor 10. Gün test yap demesine rağmen dayanamayıp kan testi yaptırıp öğrendim varsa 8. Günde çıkıyor fikir olsun diye yazıyorum.
Bunları neden yazdım bende aylar hatta yıllarca üst topiklerde ingertilite kısmında gezindim sizlere bi umut olsun diye yazdım herkese kolay transferler hamiş göbekler.
gunaydin ablaaa
sen bizim canim.ablamizsinabla diyen dillerinizi yirim.............
Şubat ayında 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi fakat bir tanesi tutmuş bebeğim tek yanişuan 10 haftalık olduk çok şükür 2.5 aylık yani. Dilerim hepiniz güzel haberlerinizi buraya yazarsınız çok iyi bilirim iyi hikayeler duymaya bu dönemde ne kadar ihtiyaç olduğunu. Az hikaye okumadım kulüpte.
ben şubatı martı kaçırdım..............şimdi sizin bebişler........benimkilerin ablası abisi olacak.....................olsun ben de sizin ablanızım....................hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?