Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Dün görüştük sonunda turgut beyle açıkçası değişik bir elektriği var güven verdi samimi geldi genelde eşimle aynı şeyleri hissetmezdik ama oda aynı benim gibi düşünüyor. Ayrıca gittiğimde çok yoğundu ama yinede uzun uzun anlattı. Hatta benim pimpirik olduğumu farketmiş olmalı ki gidin araştırın burda benim yapmamı isterseniz adetliyken gelin tedavinize başlarım dedi. Özgüven çok hoşuma gitti. Hastane pırıl pırıldı ayrıca onuda çok beğendim. Galiba doğru adresteyiz. Hakkımızda hayırlısı. Gözlemlerimi paylaşmak istedim.

Neyseki hamilesin canım.Sağlık olsun ne yapalım.Bize de tüpbebekle şansınız çok yüksek demiş.Bizim sayı iyi ama ileri hareket yokmuş.Tüp bebek fikrine alıştırmaya çalışıyorum kendimi.Sen de bir problem varmıydı peki? Kaç yaşındasın? Benim yumurtalarım büyüyor yine de gonal-f kullanmam gerekecek mi acaba.Size nasılbir yol izledi.Afedersin çok sordum

Ben ilk kötü haberi aldığımdanmıdır nedir bir türlü ısınamadım. ne hastaneye, ne doktora. Dr iyi kibar ama ben bayan dr a alışık olduğumdan hiç rahat edemiyorum.Tüp bebeğemi başlayacaksın sende?İlk denemen mi?

Bir kere test yapıldı, düşük çıktı başka hiç yaptırmadan hemen tüp mü denediniz??? İlacı falan yokmuymuş bunun.Ben daha tüp bebek fikrine alıştıramadım kendimi.

insan ilk duyduğunda inanamıyor gerçekten. bir sürü kişinin bu durumda olduğunu bildiğin halde benim başıma gelmez sanıyorsun. ben de şok oldum ilk başta ama sonra kabullendim. Allah'ın takdiri sonuçta.
eşim birkaç kere test yaptırdı her seferinde değerler düşmeye başladı. aslında daha altı aydır çocuk istiyoruz. bir yıldan önce tüp bebek önermiyoruz dediler ama zaman ilerledikçe sperm bulunma ihtimali düşebiliyormuş. o nedenle daha fazla beklemeden tüp bebeğe karar verdik.
zor bir durum, kolay değil. Allah yardımcımız olsun inşallah..

Amin canım.Ne zaman başlıyorsunuz siz??? Biz de önce bir sindirelim durumu.Eşim başka hastanede birdaha test yaptıracak.Geç kalmak istemiyorum ben de.

Amin canım.Ne zaman başlıyorsunuz siz??? Biz de önce bir sindirelim durumu.Eşim başka hastanede birdaha test yaptıracak.Geç kalmak istemiyorum ben de.

biz başladık tedaviye. bugün 1 hafta oldu ilaçlara başlayalı. yarın yine kontrolüm var. bakalım hayırlısı olur inşallah..

biz başladık tedaviye. bugün 1 hafta oldu ilaçlara başlayalı. yarın yine kontrolüm var. bakalım hayırlısı olur inşallah..

eşimin ablabıyla aynı gidiyorsunuz.O da bugün kontrole gitti Turgut Bey perşembe günü opu demiş.Hayırlısı inşallah.İnşallah ikinizde mutlu haber alırsınız.

benim de tüp bebek konusunda kafam çok karışıktı. Turgut Beyin insanı rahatlatan tavırları sayesinde karar verdim.
dün yumurta kontrolüm vardı. 1 haftadır gonal f kullanıyorum. bakalım ne olacak. hayırlısı olur inşallah..

siz tedaviye başlamaya karar verdiniz mi.. adet günün ne zaman..

eşimin ablabıyla aynı gidiyorsunuz.O da bugün kontrole gitti Turgut Bey perşembe günü opu demiş.Hayırlısı inşallah.İnşallah ikinizde mutlu haber alırsınız.

bana daha opu demedi. fazla yumurta gelişmemiş. yarın tekrar bakacak..
tüp bebeğin her aşaması heyecanlı bir bekleyiş.. dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.. hepimiz birbirimize dua edelim. yaralı gönüllerin duaları kabul olur inşallah..

Amin canım inşallah. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Canim ben evlenmeden once bana polikistik over teshisi koymuslardi.evlendikten sonra dra gittigimde kimse dogrulamamisti.adet sancilari karinda sislikle dra gidince kist olusumu var dediler ve beklemeden tup bebek yapalim dediler

Son düzenleme:

Bizede ilk tüp bebek tedavisi dışında çocuk sahibi olmanız mucize dediklerinde sanki dünya başıma yıkılmıştı. Tabi infertilite ne bilmiyodum bu zamana kadar çok araştırdım amcamın oğlu dr ona danıştım halbuki bu kadar da felaket senaryolarına gerek yokmuş. Çok şükür ben menopozda değilim eşimin spermi 0 değil. Belliki bu iş bizi biraz uğraştıracak ama bununda üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Hepimizde gelicez Allahın izniyle bizim bebeklerimiz kıymetli bebek olucak :) tüp bebek gebeliklerine kıymetli gebelik deniyormuş bunuda yeni öğrendim. Bu adette ilk tüp bebek denememize başlıcaz 10-12 si gibi hayırlısıyla inşallah.

Karar verdik bu ay başlıyoruz. Ben tedaviye başladığımda seninki çoktan bitmiş olacak tecrübelerinden yararlananırız hatta sen inşallah o zamana hamile olursun ve bize dua edersin hamilenin duası kabul olurmuş :)

meraba arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım Turgut beyi kesinlikle öneririm hastaneyide öyle daha önce farklı doktorda da tedavi gördüm dört yıldır uğraşıyoruz ama şükür olumlu sonucu gördük sizde Turgut beyle konuşmadan tedaviye başlamayın derim kesinlikle boşa umut veren biri değil samimi güven veren birisi ekipde öyle bence düşünün ve görüşün derim merak ettiğiniz bişi olursada yardımcı olurum bu yoldan geçmiş biri olarak

doktoruma çok güveniyorum ama o kadar yoğun ki fazla konuşamıyoruz.. insan biraz daha ilgi bekliyor haliyle özel durumundan dolayı..

inşallah her şey yolunda gider ve dediğin gibi sen başlamaya ben hayırlısıyla hamile olurum.. birbirimize dua edelim.. dua ile her şey olur inşallah..

Bizde bu haberi daha geçen cumartesi aldık.Dr boşa uğraşmayın tüp yaptırın dedi.Eski testlere göre herşey normaldi.Duyunca şok olduk.Dr un diğer dediklerini hiç hatırlamıyorum.Hiç bişey de sormadan çıktım yanından.
İnşallah senin tedavin de olumlu sonuçlanır.Şu an benim eşimin ablası tedavide Turgut Beyle.Hatta bugün opu var.Onlarınki sonuçlansın biraz daha bekleyelim olmazsa biz de yaptıracaz napalım mecbur. Kıymetli gebe oluruz bizde işte :)

Çok sağol canım Allah razı olsun.Arada bişeyler sorarız iyi olur bizim için.Ben daha başlamadım ama yakında başlamayı düşünüyorum.Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin hayırlı bir evlat versin.Cinsiyeti belli olmuştur bebeğinin???

Senin bebekler kac haftalik

hayırlı olsun ayşegül allah analı babalı büyütsün sizde sıkıntı neydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…