Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

il
yok canım saat yok jelde doktorda saatinde yap demedi yani degişiyor saatleri nasıl gidiyor hamilelik

hmm tm cnm saolasin aklima geldide
nasi gitsin.iyi cok sukur Allah tamamina erdirir insallah hepimizin
bi hafta sonra kese gorcez insallah Allahin izniyle
senin nasil gidiyor kan geldi yazmissin ne ki kotu bise degildir insallah...

hmm tm cnm saolasin aklima geldide
nasi gitsin.iyi cok sukur Allah tamamina erdirir insallah hepimizin
bi hafta sonra kese gorcez insallah Allahin izniyle
senin nasil gidiyor kan geldi yazmissin ne ki kotu bise degildir insallah...

bilmiyorum rahim büyüyor diyorlar ondandır dediler bakalım nasip allahim kucagima almayı nasip eder inşallah

kizlar ya bugun sinamaya gidelim diyoruz bisey olurmu ya tedirgin oldum da biraz... ne diyordunuz bisey olurmu biraz pimpirikliyimde

kizlar ya bugun sinamaya gidelim diyoruz bisey olurmu ya tedirgin oldum da biraz... ne diyordunuz bisey olurmu biraz pimpirikliyimde

Basakcim ben hmile degilim ama drlar cok yatmyida onermiyomus.kendini yormadigin surece bence gunluk hayatina devam edebilirsn.arabayla gidecekswniz yurumemiste olursun.yurusende sıkinti olcagini sanmiyorum.rahat ol allahin izniyle bisey olmaz insallah.degisiklik olur annesi bebisinde ilk filmini izlemis olur:))

dogru soyluyorsun cnm bi degisiklik olur bize insallah sanada basip etsin.Allahim...

Turgut beyin bukadr yogun olmasi beni tedirgin ediyor.sonucta hem maddi hem manevi yonden sikinti icine girecez.gercekten bazi seyleri gozden kaciribilir yogunluktan insanlik hali.insallah bende herkes gibi bekledigim ilgiyi gorurum.

tüp bebek tedavisi hakkında endişen olmasın.. her şeyi en ince ayrıntısına kadar takip ediyor, en ufak detayı bile atlamıyor.. doktordan memnun kalacağına eminim, sonuç da Allah'ın takdiri.. hayırlısı olur inşallah..

yarin senin kacinci gunun cnmm bn cuma gitsem.gorurmuyum.ki keseyi on gun sona keseyi gorcez demisdi on gun cuma oluyor .

kese pozitif sonuç aldığın günlerde bile görünüyor.. 10-15 gün sonra demelerinin sebebi kalp atışlarıyla beraber olsun diye.. ama bu gittiğinde kalp atışlarını görmezsen endişelenme, kişiye göre değişiyor..

evet cnm.kalp atislari biraz gec duyuluyormus insallah gorruzde duyarizda saglikli da kucagimiza aliriz gec olsun da guc olmasin hayirli olur insallah ... cnm saol cnm.. bilgilendirdigin icin

Nefes kaçıncı günün bugün??

💗💗💗💗💗💗

6. Günüm canım..bugün motivasyonum düşük.. Nasıl bir karmaşa birgün içimde gibi hissediorum birgün olmadı gibi..Rabbim hayırlısını versin hepimize Âmin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de aynıyım ...

💗💗💗💗💗💗

Ben de aynıyım ...

💗💗💗💗💗💗

Hayırlısı napalim.. İnsanlar kendi kararlarına tahammül ederler.. Bu tedavi kararını biz verdik geçiçek bu günlerde insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm nezamn test yapacaksin.6.gunmus iki gun aonra falan yaparsn herlde

canım ben jel kullanıyorum hala jeli akşam yaptım sabahda birazı geri geliyor ve hafif kan geldi bu nedir sendede oldumu

Benimde surekli geri geliyordu ama hic kan gelmedi.bi kackez kahverengi oldu dru aradim normal dedi.

cnm ya bise soracam sana crinone jeli ayni saatlerdemi sıkıyordun sen aklima geldide acaba ayni saatlerdemi sıkılcak cunku benim kahvalti saatlerim degisio hergun kahvaltidan sonra sıkıyorum ayni saatte mi sıkıyordun....

Ilaclarimi hep saatinde yaptim taki ilaclar kesilene kadar.crinone jel tek kalinca saatini 1 saat ileriye aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…