- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.201
ilcnm ya jeli hep ayni saatdemi sıkıyon sabah aksam bn ayni saatde sıkmıomda bi sorun.olurmu sabah kahvaltidan sonra sıkıyom da ...
il
yok canım saat yok jelde doktorda saatinde yap demedi yani degişiyor saatleri nasıl gidiyor hamilelik
il
yok canım saat yok jelde doktorda saatinde yap demedi yani degişiyor saatleri nasıl gidiyor hamilelik
cnmm sen.keseyi gormusdun demi kacinci gun gordun biz cuma gunu gidecegizde jese gorunurmu o zaman 22sinde transferim olmustu
yok canım yarın keseyi görmeye gidecim daha görmedim
hmm tm cnm saolasin aklima geldide
nasi gitsin.iyi cok sukur Allah tamamina erdirir insallah hepimizin
bi hafta sonra kese gorcez insallah Allahin izniyle
senin nasil gidiyor kan geldi yazmissin ne ki kotu bise degildir insallah...
yarin senin kacinci gunun cnmm bn cuma gitsem.gorurmuyum.ki keseyi on gun sona keseyi gorcez demisdi on gun cuma oluyor .
kan destinden 15 gün sonra görüyorlarmış keseyi canım cana ne zaman gel dedi
kizlar ya bugun sinamaya gidelim diyoruz bisey olurmu ya tedirgin oldum da biraz... ne diyordunuz bisey olurmu biraz pimpirikliyimde
Basakcim ben hmile degilim ama drlar cok yatmyida onermiyomus.kendini yormadigin surece bence gunluk hayatina devam edebilirsn.arabayla gidecekswniz yurumemiste olursun.yurusende sıkinti olcagini sanmiyorum.rahat ol allahin izniyle bisey olmaz insallah.degisiklik olur annesi bebisinde ilk filmini izlemis olur:))
Turgut beyin bukadr yogun olmasi beni tedirgin ediyor.sonucta hem maddi hem manevi yonden sikinti icine girecez.gercekten bazi seyleri gozden kaciribilir yogunluktan insanlik hali.insallah bende herkes gibi bekledigim ilgiyi gorurum.
yarin senin kacinci gunun cnmm bn cuma gitsem.gorurmuyum.ki keseyi on gun sona keseyi gorcez demisdi on gun cuma oluyor .
tüp bebek tedavisi hakkında endişen olmasın.. her şeyi en ince ayrıntısına kadar takip ediyor, en ufak detayı bile atlamıyor.. doktordan memnun kalacağına eminim, sonuç da Allah'ın takdiri.. hayırlısı olur inşallah..
kese pozitif sonuç aldığın günlerde bile görünüyor.. 10-15 gün sonra demelerinin sebebi kalp atışlarıyla beraber olsun diye.. ama bu gittiğinde kalp atışlarını görmezsen endişelenme, kişiye göre değişiyor..
Nefes kaçıncı günün bugün??
💗💗💗💗💗💗
6. Günüm canım..bugün motivasyonum düşük.. Nasıl bir karmaşa birgün içimde gibi hissediorum birgün olmadı gibi..Rabbim hayırlısını versin hepimize Âmin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de aynıyım ...
💗💗💗💗💗💗
6. Günüm canım..bugün motivasyonum düşük.. Nasıl bir karmaşa birgün içimde gibi hissediorum birgün olmadı gibi..Rabbim hayırlısını versin hepimize Âmin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm nezamn test yapacaksin.6.gunmus iki gun aonra falan yaparsn herlde
Hastaneden ayın 11 inde yap dediler..inşallah bekleyebilirim
canım ben jel kullanıyorum hala jeli akşam yaptım sabahda birazı geri geliyor ve hafif kan geldi bu nedir sendede oldumu
cnm ya bise soracam sana crinone jeli ayni saatlerdemi sıkıyordun sen aklima geldide acaba ayni saatlerdemi sıkılcak cunku benim kahvalti saatlerim degisio hergun kahvaltidan sonra sıkıyorum ayni saatte mi sıkıyordun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?