Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar testleri hastanede mi yaptıracaksınız yoksa sağlık ocağında mı? Sağlık ocağı be kadar sürede çıkarıyor acaba sonucu biliyo musunuz?

💗💗💗💗💗💗

Sağlık ocağı 1 gün sonra veriyo..özel hastane 2 saat sonra

Yeni hamis arkadaslarimiz
10 erguvan02
11 Basak50
12 Gamzede
13 arcabalim
14 yadde
15 canimcanim
darsi olmayanlarin basina:))

Son düzenleme:

Yeni hamis arkadaslarimiz
erguvan02
Basak50
Gamzede
arcabalim
yadde
canimcanim
darsi olmayanlarin basina:))

Bu listede adimi görmek ne büyük mutluluk cok şükür allahım. .. Bütün kardeslerim yaşasın bu güzel duyguyu rabbim nolur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 erguvan02
11 basak50
12 gamzede
13 arcabalim
14 yadde
15 canimcanim

12 Nisan'da bende yazdırırım inşallah .. 😎😎

💗💗💗💗💗💗

İnsallah esilacim insallah.rabbim seninde nefesinde sel76ninda incininde benimde yüzümuzu güldürsun.dualarimizi geri cevirmesin.surda keseymis kalp atisiymis konusmayi bizede nasip etsin..

Rabbim vermeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis.onun hikmeti sonsuz.bizede bir kapi acar insallah.kimseye dert verip derman aratmasin sabrimizi bol kilsin insallah..kucagimizi bos koymasin insallah..
Aminnnnnnnn.....

Rabbim vermeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis.onun hikmeti sonsuz.bizede bir kapi acar insallah.kimseye dert verip derman aratmasin sabrimizi bol kilsin insallah..kucagimizi bos koymasin insallah..
Aminnnnnnnn.....

evet cnm rabbim.vermeyecegi seyin.hayalini kurdurmazmis ben.inandiim Allahim.nasip etti cok sukur Allahim sizlerin.basina kardelen, sel ,esila ,enise sumeyye daha binlerce isim insallah olucak duam hepinize canlar Allahim.insallah kabul eder ve kucaklarimizi bos birakmaz saglikli sihhatli meleklerinden.hepimize gonderir insallah Allahim...

Arkadaşlar benim Ankara'da 1 başarısız tüp bebek denemem oldu.Tekrar yaptırmak istiyoruz bu arada yer değişikliği yaptık tayinimiz çıktı.Bize en yakın merkezde Kayseri'de çok kararsızım,kimseyi tanımıyorum.Ayrıca çok kötü bir ruh halindeyim Ankara'da bir merkeze mi gitmek daha mantıklı Kayseri'de Turgut Bey'in adına ulaştım o mu.Hangisini önerirsiniz?Cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz.Çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…