- 25 Haziran 2013
- 410
- 19
- 118
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.221
Kızlar testleri hastanede mi yaptıracaksınız yoksa sağlık ocağında mı? Sağlık ocağı be kadar sürede çıkarıyor acaba sonucu biliyo musunuz?
💗💗💗💗💗💗
Benimde surekli geri geliyordu ama hic kan gelmedi.bi kackez kahverengi oldu dru aradim normal dedi.
Ilaclarimi hep saatinde yaptim taki ilaclar kesilene kadar.crinone jel tek kalinca saatini 1 saat ileriye aldim.
Sağlık ocağı 1 gün sonra veriyo..özel hastane 2 saat sonra
hadi kýzlar turgut beyle tedavi olup hamile kalan arkadaþlarýmýzýn isimlerini yazalým.yazalýmki (benim gibi) tedaviye baþlýyacak arkadaþlara umut olsun:)ben baþlayým aklýma gelenleri yazayým.sizde bildiklerinizi yazýn.
1 damlailayda
2 ayþegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel..(nikini tam hatýrlayamadým:)
rabbim evlatlarýný saglýkla kucaklarýna almayý bütütmeyi nasip etsin.darýsýda isteyen herkese olsun inþallah:)
hadi kızlar turgut beyle tedavi olup hamile kalan arkadaşlarımızın isimlerini yazalım.yazalımki (benim gibi) tedaviye başlıyacak arkadaşlara umut olsun:)ben başlayım aklıma gelenleri yazayım.sizde bildiklerinizi yazın.
1 damlailayda
2 ayşegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel..(nikini tam hatırlayamadım:)
rabbim evlatlarını saglıkla kucaklarına almayı bütütmeyi nasip etsin.darısıda isteyen herkese olsun inşallah:)
hadi kızlar turgut beyle tedavi olup hamile kalan arkadaşlarımızın isimlerini yazalım.yazalımki (benim gibi) tedaviye başlıyacak arkadaşlara umut olsun:)ben başlayım aklıma gelenleri yazayım.sizde bildiklerinizi yazın.
1 damlailayda
2 ayşegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel..(nikini tam hatırlayamadım:)
rabbim evlatlarını saglıkla kucaklarına almayı bütütmeyi nasip etsin.darısıda isteyen herkese olsun inşallah:)
Bu listede adimi görmek ne büyük mutluluk cok şükür allahım. .. Bütün kardeslerim yaşasın bu güzel duyguyu rabbim nolur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu listede adimi görmek ne büyük mutluluk cok şükür allahım. .. Bütün kardeslerim yaşasın bu güzel duyguyu rabbim nolur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
12 Nisan'da bende yazdırırım inşallah .. 😎😎
💗💗💗💗💗💗
İnsallah esilacim insallah.rabbim seninde nefesinde sel76ninda incininde benimde yüzümuzu güldürsun.dualarimizi geri cevirmesin.surda keseymis kalp atisiymis konusmayi bizede nasip etsin..
Rabbim vermeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis.onun hikmeti sonsuz.bizede bir kapi acar insallah.kimseye dert verip derman aratmasin sabrimizi bol kilsin insallah..kucagimizi bos koymasin insallah..
Aminnnnnnnn.....
saolasin fistigin darisi sana insallah turgt bey gercekten.iyi bi doktor bi git gorus derim baaya hastasi var yAllahim.insallah tez zamanda sanada verir insallah....
12 Nisan'da bende yazdırırım inşallah .. 😎😎
💗💗💗💗💗💗
İnsallah esilacim insallah.rabbim seninde nefesinde sel76ninda incininde benimde yüzümuzu güldürsun.dualarimizi geri cevirmesin.surda keseymis kalp atisiymis konusmayi bizede nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?