- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.241
Arkadaşlar benim Ankara'da 1 başarısız tüp bebek denemem oldu.Tekrar yaptırmak istiyoruz bu arada yer değişikliği yaptık tayinimiz çıktı.Bize en yakın merkezde Kayseri'de çok kararsızım,kimseyi tanımıyorum.Ayrıca çok kötü bir ruh halindeyim Ankara'da bir merkeze mi gitmek daha mantıklı Kayseri'de Turgut Bey'in adına ulaştım o mu.Hangisini önerirsiniz?Cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz.Çok teşekkürler...
Arkadaşlar benim Ankara'da 1 başarısız tüp bebek denemem oldu.Tekrar yaptırmak istiyoruz bu arada yer değişikliği yaptık tayinimiz çıktı.Bize en yakın merkezde Kayseri'de çok kararsızım,kimseyi tanımıyorum.Ayrıca çok kötü bir ruh halindeyim Ankara'da bir merkeze mi gitmek daha mantıklı Kayseri'de Turgut Bey'in adına ulaştım o mu.Hangisini önerirsiniz?Cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz.Çok teşekkürler...
Canım ben henüz başlamadım pek bişey söyleyemiycem.Ama acıbademde Turgut beyle tedaviye başlamayı düşünüyorum.Sen hangi şehirdesin? Kayseri yakınsa tercih edebilirsin.Hem gidiş geliş stresi yaşamamış olursun.Burdaki arkadaşların çoğu çok memnun doktordan.Sen yorumları oku öyle karar ver istersen.Diğer düşündüğün doktorlarıda araştır karşılaştır.Hangisi kafana yatarsa onu seçersin.Probleminiz neydi???
Gelincik Ankara hakkında bilgim yok o tarafı düşünürsen orada gidenlerle görüş canım. Ama kayseri düşünürsen Turgut bey deriz..hayırlısı olsun..
💗💗💗💗💗💗
Birçok yer var memorial, sevgi hastanesi, ünv hastanesi vs
💗💗💗💗💗💗
Siz Kayserilisiniz sanırım ondan soruyorum kusura bakmayın.Kayseri'de başarılı olarak bilinen merkez Acıbadem mi?
Cevabın için teşekkürederim canım.Bizim problemimiz sebepsiz infertilite denildi başta ama sonra yumurta rezervimin çok iyi olmadığını söyledi doktorlar.Ankara'da tavsiye üzerine Özel Ankara Tüp Bebek Merkezine gittik ve başarısız bir denememiz oldu ama 2 tane dondurulmuş embriyomuz vardı.Şubat ayında onlar için gittik,ama çözdürürken soru oluştu denildi ve ciddi bir yıkım yaşadım yeni toparlanmaya çalışıyorum işte.Niğde'de çalışıyoruz Kayseri yakın tabii,bir de okullar açıkken yaptırmak Ankara'da biraz daha zor olaacak öğretmenim çünkü.Bilmiyorum geldiğim yerde bir prof.a gidiyordum o Kayseri'de yaptırma demişti bana bir yandan da onun söylediği kafamda.Sürekli bu konuyu kafaya takmaktan şimdi de vücudumda yaralar çıktı.Yani kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi...
Siz Kayserilisiniz sanırım ondan soruyorum kusura bakmayın.Kayseri'de başarılı olarak bilinen merkez Acıbadem mi?
Cevabın için teşekkürederim canım.Bizim problemimiz sebepsiz infertilite denildi başta ama sonra yumurta rezervimin çok iyi olmadığını söyledi doktorlar.Ankara'da tavsiye üzerine Özel Ankara Tüp Bebek Merkezine gittik ve başarısız bir denememiz oldu ama 2 tane dondurulmuş embriyomuz vardı.Şubat ayında onlar için gittik,ama çözdürürken soru oluştu denildi ve ciddi bir yıkım yaşadım yeni toparlanmaya çalışıyorum işte.Niğde'de çalışıyoruz Kayseri yakın tabii,bir de okullar açıkken yaptırmak Ankara'da biraz daha zor olaacak öğretmenim çünkü.Bilmiyorum geldiğim yerde bir prof.a gidiyordum o Kayseri'de yaptırma demişti bana bir yandan da onun söylediği kafamda.Sürekli bu konuyu kafaya takmaktan şimdi de vücudumda yaralar çıktı.Yani kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi...
canım bende turgut beyde yaptırdım ve çok memnun kaldım başarı oranı yüksek hastanenin laboratuarıda çok güzel güvenebilirsin umutsuzluğa kapılma moral çok önemli biliyosun yaşadıklarımız çok zor ama rabbimin izniyle seninde kucağın dolacak inşallah.başak arkadaşımızın dediği gibi bende daha önce arzu hanıma gittim tüp bebek yaptırmadık ama gereksiz birçok ilaç aldım ve zaman kaybettim
Canım önce sakin olmakla başla işe.Kendini yıpratma.
Bebişler güçlü anneler istiyorlar galiba o yüzden gelmiyorlar bize.Güçlenmemizi bekliyorlar.
Tevekkül et hayırlısı de,kafana yatanı seç. Allah'a bırak...
Turgut Beyden herkes çok memnun.Memnun olmayan duymadım.Benim görümcemde ona tedavi oldu bir kere.tutmadı ama tekrar yine ona yaptırmayı düşünüyor.Ankarada daha iyi bir doktor bulursan onu da araştır.Allah yardımcın olsun.
canım bende turgut beyde yaptırdım ve çok memnun kaldım başarı oranı yüksek hastanenin laboratuarıda çok güzel güvenebilirsin umutsuzluğa kapılma moral çok önemli biliyosun yaşadıklarımız çok zor ama rabbimin izniyle seninde kucağın dolacak inşallah.başak arkadaşımızın dediği gibi bende daha önce arzu hanıma gittim tüp bebek yaptırmadık ama gereksiz birçok ilaç aldım ve zaman kaybettim
Laboratuvarın çok güzel olduğunu nerden biliyorsun dikkatimi çektide..bir tüp bebek merkezinin laboratuvar ına çok güzel diyebilmek bilgi tecrübe ve en önemlisi o işten anlayan bilir kişilerin kurması gereken bir cümle..yanlış anlama merakımdan soruyorum bende Turgut beyine hastasiyim ama laboratuvarı hakkında hiçbir bilgim yok
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkürederim canım ilgin için.İnşallah Allahım bana da nasip eder anne olmayı okadar çok istiyorum ki dualarını eksik etme.Allah seninde kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.
Çok teşekkürederim canım ilgin için.İnşallah Allahım bana da nasip eder anne olmayı okadar çok istiyorum ki dualarını eksik etme.Allah seninde kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.
birincisi o hastaneyi tercih etmeden önce araştırma yaptım çünkü biliniyorki doktorun iyi olması kadarv laboratuvarınında iyi olması gerekiyor tüp bebeğin başarılı olmasında ikinciside bende sağlık çalışanıyım anlıyorum az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?