Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım ben henüz başlamadım pek bişey söyleyemiycem.Ama acıbademde Turgut beyle tedaviye başlamayı düşünüyorum.Sen hangi şehirdesin? Kayseri yakınsa tercih edebilirsin.Hem gidiş geliş stresi yaşamamış olursun.Burdaki arkadaşların çoğu çok memnun doktordan.Sen yorumları oku öyle karar ver istersen.Diğer düşündüğün doktorlarıda araştır karşılaştır.Hangisi kafana yatarsa onu seçersin.Probleminiz neydi???

Gelincik Ankara hakkında bilgim yok o tarafı düşünürsen orada gidenlerle görüş canım. Ama kayseri düşünürsen Turgut bey deriz..hayırlısı olsun..

💗💗💗💗💗💗

Cevabın için teşekkürederim canım.Bizim problemimiz sebepsiz infertilite denildi başta ama sonra yumurta rezervimin çok iyi olmadığını söyledi doktorlar.Ankara'da tavsiye üzerine Özel Ankara Tüp Bebek Merkezine gittik ve başarısız bir denememiz oldu ama 2 tane dondurulmuş embriyomuz vardı.Şubat ayında onlar için gittik,ama çözdürürken soru oluştu denildi ve ciddi bir yıkım yaşadım yeni toparlanmaya çalışıyorum işte.Niğde'de çalışıyoruz Kayseri yakın tabii,bir de okullar açıkken yaptırmak Ankara'da biraz daha zor olaacak öğretmenim çünkü.Bilmiyorum geldiğim yerde bir prof.a gidiyordum o Kayseri'de yaptırma demişti bana bir yandan da onun söylediği kafamda.Sürekli bu konuyu kafaya takmaktan şimdi de vücudumda yaralar çıktı.Yani kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi...

Teşekkürederim cevabın için peki Kayseri'de başka merkezler hakkında bilgin var mı?

Siz Kayserilisiniz sanırım ondan soruyorum kusura bakmayın.Kayseri'de başarılı olarak bilinen merkez Acıbadem mi?

Evet kayseride yaşıyorum. Ben Acıbadem'i tercih ettim Turgut Bey'den dolayı öncelikle. Sonra da hastane ortamı çok temiz. Laboratuarı. Güvenilir temiz vs. Tabiki araştırın diğerleri hakkında pek bilgim yok açıkcası.

💗💗💗💗💗💗

cnm bn kayseri memorial hastanesinde arzu hanima gittim olmadi kimyasal gebelikle sonuclandi turgut bey daha iyi bi doktur pismanligimiz oldu arzu hanima giderek ama hayirlisi buymus eger kayseride yaptircaksan terettut etmeden.turgut beye gidebilirsin arzu hanim.bizi kendine cekti konusmasiyla ama sadece lafta cnm.o yuzden.turgut bey diyorum hayirlisi.olsun senin.icin....

Siz Kayserilisiniz sanırım ondan soruyorum kusura bakmayın.Kayseri'de başarılı olarak bilinen merkez Acıbadem mi?

canım bende turgut beyde yaptırdım ve çok memnun kaldım başarı oranı yüksek hastanenin laboratuarıda çok güzel güvenebilirsin umutsuzluğa kapılma moral çok önemli biliyosun yaşadıklarımız çok zor ama rabbimin izniyle seninde kucağın dolacak inşallah.başak arkadaşımızın dediği gibi bende daha önce arzu hanıma gittim tüp bebek yaptırmadık ama gereksiz birçok ilaç aldım ve zaman kaybettim

Canım önce sakin olmakla başla işe.Kendini yıpratma.
Bebişler güçlü anneler istiyorlar galiba o yüzden gelmiyorlar bize.Güçlenmemizi bekliyorlar.
Tevekkül et hayırlısı de,kafana yatanı seç. Allah'a bırak...
Turgut Beyden herkes çok memnun.Memnun olmayan duymadım.Benim görümcemde ona tedavi oldu bir kere.tutmadı ama tekrar yine ona yaptırmayı düşünüyor.Ankarada daha iyi bir doktor bulursan onu da araştır.Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkürederim canım ilgin için.İnşallah Allahım bana da nasip eder anne olmayı okadar çok istiyorum ki dualarını eksik etme.Allah seninde kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.

Teşekkürederim güzel tavsiyelerin için Rabbim bize de anne olmayı nasip eder inşallah.Biraz dşünüp en doğrukararı veririm inşallah

Laboratuvarın çok güzel olduğunu nerden biliyorsun dikkatimi çektide..bir tüp bebek merkezinin laboratuvar ına çok güzel diyebilmek bilgi tecrübe ve en önemlisi o işten anlayan bilir kişilerin kurması gereken bir cümle..yanlış anlama merakımdan soruyorum bende Turgut beyine hastasiyim ama laboratuvarı hakkında hiçbir bilgim yok

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim... 6 senedir evliyim pco hastasıyım... kayseride en iyi denilen iki doktorl a 5 tüpbebek maceram oldu... fakültede bir prof tarafından bana söylenen tıp sana caresiz senin durumun imknsız sözünden 15 gün sonra hamile kaldım .

önce allahın izni sonra turgut bey sevgili değerli merhametli vs vs bu güzel insanın başarısı sayesinde hamileyim... hiç tereddüt etme kardeşim... sen ilk gittiğinde zaten gerçek bir insan gerçek bir doktor göreceksin... rabbim kolaylık versin...

birincisi o hastaneyi tercih etmeden önce araştırma yaptım çünkü biliniyorki doktorun iyi olması kadarv laboratuvarınında iyi olması gerekiyor tüp bebeğin başarılı olmasında ikinciside bende sağlık çalışanıyım anlıyorum az çok

Çok teşekkürederim canım ilgin için.İnşallah Allahım bana da nasip eder anne olmayı okadar çok istiyorum ki dualarını eksik etme.Allah seninde kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.

amin canım inşallah rabbim senin ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş koymasın inşallah

amin canım inşallah rabbim senin ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş koymasın inşallah

İnşallah dediğin gibidir..dediğim gibi bende orta tedavi görüyorum..pek bi araştırmada yapmadım doğrusu..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…