- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.821
Hayırlı olsun tedavinnmerhabalar kızlar bugün adetim başladı 6 ay aradan sonra cumartesi dondurulmuş stardımızı veriyoruz nihayet :) çok heyecanlıyım ve bir okadar da umutluyum bukez inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
İnşallah canımmerhabalar kızlar bugün adetim başladı 6 ay aradan sonra cumartesi dondurulmuş stardımızı veriyoruz nihayet :) çok heyecanlıyım ve bir okadar da umutluyum bukez inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
hayır canım 2 denemeydi.bundan ümitliydik doktorda neden olmadı bişey diyemiyom dedi bu daha beter üzüyor.hala elim karnıma gidip duruyom.çok zor bir daha nasıl deneyecem bilmiyom.bu tedaviden sonra dahada korkuyom yine olmazsa diye.ters giden neydi kafam hala darmadağınık.rabbim yardımcımız olsun ne diyeyimkine desem bilemedim.
allahtan ümit kesilmez
üzülme demekle olmaz için yanıyordur.
ilk denemeniz miydi
teşekkürler canım umarım bende bebişime kavuşurum :)sanada maşallah kuzum bebeişler büyümüşHayırlı olsun tedavinn
sanırım senin transferde haftaya Rabbim yardımcın olsun.. kaç günde bir gittin doktora ben turgut beyi bugün aradım bulunduğum şehirde gtcem tamam dedi ..İnşallah canım
Canımben adetimin 2.günü ilk gidişim birde 8gün sonra kontrole gittim o kadar zaten o günde transfer tarihini söyledi bakalım beklemedeyim allah hepimiz için hayırlısını versinsanırım senin transferde haftaya Rabbim yardımcın olsun.. kaç günde bir gittin doktora ben turgut beyi bugün aradım bulunduğum şehirde gtcem tamam dedi ..
canım ben de yarın yani 3. gün gidicem hakkımızda hayırlısı olsun umarım bizde bebişlerimize kavuşuruz bukez..Canımben adetimin 2.günü ilk gidişim birde 8gün sonra kontrole gittim o kadar zaten o günde transfer tarihini söyledi bakalım beklemedeyim allah hepimiz için hayırlısını versin
canım sanırım benim arkadaşmdada aynısı olmuştu şuanda 2 yaşında oğlu var o sorun olmaz iğnelerle son güne kadar gidebildi...Mrb kizlar genetik test sonucunu aldim kromozomlarda sorun yok.ama heterezigot cikti.yani ileri derece olmayan pihtilasma varmis.bu sekilde olup dogum yapan varmi aranizda?
merhaba canım hayırlı olsun yeni tedavin ben de adet olmayı bekliyorum geçen cumartesi ilk görüşmemizi yaptık Turgut beyle adetimle başlayacağızmerhabalar kızlar bugün adetim başladı 6 ay aradan sonra cumartesi dondurulmuş stardımızı veriyoruz nihayet :) çok heyecanlıyım ve bir okadar da umutluyum bukez inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
teşekkürler canım sende mi dondurulmuş tedavisine başlıycaksın? umarım bebişlerimize tez vakitte kavuşuruz..merhaba canım hayırlı olsun yeni tedavin ben de adet olmayı bekliyorum geçen cumartesi ilk görüşmemizi yaptık Turgut beyle adetimle başlayacağız
yok benim ki sıfırdan maalesef 3. tedavime başlıyorum inşallah hepimizin son olsun umutlarımız can bulsun artıkteşekkürler canım sende mi dondurulmuş tedavisine başlıycaksın? umarım bebişlerimize tez vakitte kavuşuruz..
hadi hayırlısı olsun canım umarım son olur yoruldum artık millete laf yetiştirmekten ... nereye gitsem daha ne bekliyorsunuz bebek yokmu diyorlar...yok benim ki sıfırdan maalesef 3. tedavime başlıyorum inşallah hepimizin son olsun umutlarımız can bulsun artık
ben onu ilk başlarda çok yaşadım ama sanrım umudu kestiler artık daha az soruyorlarhadi hayırlısı olsun canım umarım son olur yoruldum artık millete laf yetiştirmekten ... nereye gitsem daha ne bekliyorsunuz bebek yokmu diyorlar...
canım ağustosta 3. yılımızı bitircez bizde.. ben yıllardır yaşıyorum inatla sormaktan vazgeçmediler:))ben onu ilk başlarda çok yaşadım ama sanrım umudu kestiler artık daha az soruyorlar22 aylık evliyim bu arada :)
Amin canım inşallah ya walla bu seferde olmazsa die korkmuyo değilim ama korkunun ecele faydası yok güzel haberlerini alırım inşallahcanım ben de yarın yani 3. gün gidicem hakkımızda hayırlısı olsun umarım bizde bebişlerimize kavuşuruz bukez..
Saat kaçtaydı canım adet ağrıları gibi ağrı oluyor ama sabaha geçmesi lazım en geç. Geçmezse dr a haber ver. Kaç yumurta toplandı bu arada çoksa onun da etkisi olurbugün yumurta toplama günümdü bayağı sancım var patlayacak gibiyim sizin de çok ağrınız oldu mu ya ne zaman geçer ki şunu yap şunu yapma falan da diyen olmadı bakalım hayırlısı
hayırlı olsun canımmerhaba canım hayırlı olsun yeni tedavin ben de adet olmayı bekliyorum geçen cumartesi ilk görüşmemizi yaptık Turgut beyle adetimle başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?