Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

bugün yumurta toplama günümdü bayağı sancım var patlayacak gibiyim sizin de çok ağrınız oldu mu ya ne zaman geçer ki şunu yap şunu yapma falan da diyen olmadı bakalım hayırlısı
geçmiş olsun.ağrı normal 2 yada 3 güne hafifler.yumurtan fazlaysa ağrı artıyor sanırım.yavaşhareket et bence iş felan yapma derim ben.ben ağrı bitti sanıp hızlı hareket etmiştim ağrım artmıştı.güzel dinlenirsen geçer.

Saat kaçtaydı canım adet ağrıları gibi ağrı oluyor ama sabaha geçmesi lazım en geç. Geçmezse dr a haber ver. Kaç yumurta toplandı bu arada çoksa onun da etkisi olur
sabah dokuz buçuk gibi işleme girdim canım benimle birlikte sanırım üç kişiydik sordum kaç yumurta toplandığını ama söylemediler sayılıp yarın arandığında size haber verilir dedi hemşire doktoru pek göremedik hemşirelerle muhatap olduk her zamanki gibi:)

sağol canım bunu söylemen iyi oldu dünküne göre ağrım hafifledi ben de rahat hareket etmeye başlamıştım. azcık canımın kıymetini bilip dizimi kırıp oturuyum evimde:)

ya kaç yumurta toplandığını normalde hemen söylüyolar mı ki dün çok sinirliydim zaten doktoru bulana aşk olsun sorularımızı hep hemşirelerle gönderdik muhterem doktor beye Allah tan hemşireler güzel diyolog kurdukta biraz olsun rahatladım. kendimi çok kötü hissettim doktor sanki pek umursamıyordu gibi geldi ya inşaallah öyle değildir

yumurta toplamadan sonra odada dinlenirken uğramıştı yanımıza çok kısa yumurta kaç tane kaçı döllendi ertesi gün embriyolog arayıp bilgi veriyor...her gün arayıp gelişme hakkında bilgi veriyorlar embriyolarla ilgili...

eşim sürekli stres yapıp durma kötü bişiy yokki gerek duymuyor falan dedi sivasa gelene kadar ağlamaklıydım zate
eşini dinle bencede rahat olmaya çalış Allahtan hayırlısını iste ...transfer öncesi beslenmene dikkat et inş ananas kabak çekirdeği tutunmayı artırıyormuş diye burdan okumuştum ...bende hergün bir iki dilim ananas ,bir avuç kavrulmamış kabak çekirdeği yemeye özen gösterdim faydasını bilmem insanı psikolojik rahatlatıyor.Birde kabızlık transfer sonrası olamamsı gerekiyr kullandığımız ilaçlarda kabızlık yapıyor.Onunda önlemini almaya çalış. benim ramazandı oruç da tuttum zorlandım biraz sıkıntılı oldu ...

sağol canımcım içim rahatladı :) bu arada eşime hemen ananas aldırca:)

Slm kızlar bende dün muayene oldum bi gebelik geçirdim için hsg filan hiç cekinmemistim kurtajdan sonra bi sıkıntı olmasın dedim çok düşük ihtimal o dedi yada çok ağır enfeksiyon geçirmek gerek dedi kanallara bisi olması için ben sanmıyorum dedi klomen kullanmıştım iki ay bu ay turgut beye yeni gittim için puregon verdi igneler verdi daha iyi yumurtlamam icin esimde gayet iyi çıktı inşallah yine kolay yolla hamile kalirim sali günü kontrolüm var dualrinizi eksik etmeyin ve bende burada maddi manevi çabalayan herkese Rabbim içlerinde benide eksik etmeyerek hayırlı açısını gostermiyecgi evlatlar nasip etsin

Amin canım inşallah ya walla bu seferde olmazsa die korkmuyo değilim ama korkunun ecele faydası yok güzel haberlerini alırım inşallah
canım korkma inşallah bukez bizde bebişlere kavuşcaz umutlu olmalıyız moral bozmak yok :).. bende bugün ilk kontrolümü oldum iki doktorumu görüştürdüm telfnda :)) haftaya tekrar kontrol var estrofeme başladım sabah akşam..

Bugün normalde doktora gidecektik ama dün öğleden sonra gelen telefon doktor un olmadığını söylediler . Yok gerçekten hepsi beni buluyor çalışıyorum izin almak kolay mı. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim önümüzdeki hafta içi mümkün değil izi alamam Ünv kayıt ları var Of Of

canım tedavin hayırlı olsun bişy dikkatimi çekti aslında turgut bey çok ilgili birisi neden öyle oldu ki ben her aradığımda ulaşıyorum kendisiyle birebir konuşuyorum ocakta tedavi olduğum zmanlarda çok ilgiliydi yumurta toplandıktan sonra odama gelip kendisi bilgi vermişti kaç yumurta toplandığına dair..belki bi işi çıkmıştır ilgilenememiştir ben bugün il aradım ulaşamadım öğleden sonra aradım açtı konştuk uçakta olduğum için telefonum kapalıydı diye ayrıntısına kadar söyledi :) yumurtalar toplandığı gün ve ertesi gün benimde ağrım olmuştu ama sonra geçti moralini bozma sakın tedavine yoğunlaş kafana birşey takma..geçmiş olsun

Eki Görüntüle 1596025

Teyzeleri BIZ artık buyuyoruz bugün tam 26 günlük olduk rabbim isteyen Herkese nasıp etsin inşallah 13 yilin özlemi bu aşk bu aşk maşallah demeyi unutmayın lütfen
oyyy maşallah kuzucuğa Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin...

yok canım ya ne odama gelmesi yerine gittik yine doluydu hemşirelerle konuştuk çıktık bakalım Hayırlısıyla olumlu olsun da herşey o da benim nasibimmiş bana yoğun zamanı denk geldi derim artık:)

yok canım ya ne odama gelmesi yerine gittik yine doluydu hemşirelerle konuştuk çıktık bakalım Hayırlısıyla olumlu olsun da herşey o da benim nasibimmiş bana yoğun zamanı denk geldi derim artık:)
hayırlısı olsun canım bunlara takılma boşver önemli olan bebeğinin olması.. inş güzel sonuçlanır..

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırıs ve bizde minnoşlarımıza kawuşurus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…