- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.861
Eki Görüntüle 1596025
Teyzeleri BIZ artık buyuyoruz bugün tam 26 günlük olduk rabbim isteyen Herkese nasıp etsin inşallah 13 yilin özlemi bu aşk bu aşk maşallah demeyi unutmayın lütfen
maşallah maşallah maşallah maşallah rabbim korusun güzel günlerini görmeyi nasip etsin arkadaşım.aminEki Görüntüle 1596025
Teyzeleri BIZ artık buyuyoruz bugün tam 26 günlük olduk rabbim isteyen Herkese nasıp etsin inşallah 13 yilin özlemi bu aşk bu aşk maşallah demeyi unutmayın lütfen
canım malesef onlara normal geliyo herşey bizim duygular yoğun.bazen doktor uğrayıp söyleyebiliyor bazende uğramıyor bende transfer sonrası deli gibi bilgi isteyip duruyordum kaçy umurtam toplandı diye diye yırtındım ne gelen ne giden vardı neyseki sonunda öğrenmiştim.bu arada embriyolar için ilk gün seni arayıp bilgi verecekler ama 2.gün aramazlarsa merak etme sakın ben hergün arayıp bilgi verecekler diye bekleyip durdum aramadılar stresten mahfoldum sonra öğrendimki 2.gün embriyoları açmıyolarmış.1 ve 3 gün kontrol ediyolar ve durumu hakkında bilgi veriyolar bu duruma düşmemen için haberin olsun istedim.ya kaç yumurta toplandığını normalde hemen söylüyolar mı ki dün çok sinirliydim zaten doktoru bulana aşk olsun sorularımızı hep hemşirelerle gönderdik muhterem doktor beye Allah tan hemşireler güzel diyolog kurdukta biraz olsun rahatladım. kendimi çok kötü hissettim doktor sanki pek umursamıyordu gibi geldi yainşaallah öyle değildir
pardon opu sonrası olucako tarnsfer yazmışım.canım malesef onlara normal geliyo herşey bizim duygular yoğun.bazen doktor uğrayıp söyleyebiliyor bazende uğramıyor bende transfer sonrası deli gibi bilgi isteyip duruyordum kaçy umurtam toplandı diye diye yırtındım ne gelen ne giden vardı neyseki sonunda öğrenmiştim.bu arada embriyolar için ilk gün seni arayıp bilgi verecekler ama 2.gün aramazlarsa merak etme sakın ben hergün arayıp bilgi verecekler diye bekleyip durdum aramadılar stresten mahfoldum sonra öğrendimki 2.gün embriyoları açmıyolarmış.1 ve 3 gün kontrol ediyolar ve durumu hakkında bilgi veriyolar bu duruma düşmemen için haberin olsun istedim.
sağol canım ya bu bilgi benim için hayat suyu gibi oldu bugün 2. günümdü veee erkenden kalktım yine uyuyamadım :) arayacaklar diye beklemeye başladımdı:) bi de hemşire bana hergün aranıp bilgi verilecek dediydi peffcanım malesef onlara normal geliyo herşey bizim duygular yoğun.bazen doktor uğrayıp söyleyebiliyor bazende uğramıyor bende transfer sonrası deli gibi bilgi isteyip duruyordum kaçy umurtam toplandı diye diye yırtındım ne gelen ne giden vardı neyseki sonunda öğrenmiştim.bu arada embriyolar için ilk gün seni arayıp bilgi verecekler ama 2.gün aramazlarsa merak etme sakın ben hergün arayıp bilgi verecekler diye bekleyip durdum aramadılar stresten mahfoldum sonra öğrendimki 2.gün embriyoları açmıyolarmış.1 ve 3 gün kontrol ediyolar ve durumu hakkında bilgi veriyolar bu duruma düşmemen için haberin olsun istedim.
Benim sadece 4 yumurtam toplandı ve 2 si döllendi...önemli olan sayı değil kalite boşver bunlarii bugün pazar belki aramazlar ama yarın kesin bilgi verirlersağol canım ya bu bilgi benim için hayat suyu gibi oldu bugün 2. günümdü veee erkenden kalktım yine uyuyamadım :) arayacaklar diye beklemeye başladımdı:) bi de hemşire bana hergün aranıp bilgi verilecek dediydi peffbenim sekiz yumurtam döllenmiş canım on iki tane toplamışlar sekizi kalmış bakalım sekizden kaçı kalacak bana :)
sanırım aramayacaklar dediğiniz gibi ama yine de tel yanımda:) iyice safa bağladım heee:) haklısın canım kalite çok önemliymiş benim bu ilk tüp denemem olduğu için her aşamasını abartılı duygularla yaşadım sanırım:)Benim sadece 4 yumurtam toplandı ve 2 si döllendi...önemli olan sayı değil kalite boşver bunlarii bugün pazar belki aramazlar ama yarın kesin bilgi verirler
benimde 5 toplandı iki döllendi:)) iki embriyoda konmuştu biri tuttu...sanırım aramayacaklar dediğiniz gibi ama yine de tel yanımda:) iyice safa bağladım heee:) haklısın canım kalite çok önemliymiş benim bu ilk tüp denemem olduğu için her aşamasını abartılı duygularla yaşadım sanırım:)
maşaallah canım ya darısı başımıza hayırlı bir şekilde...benimde 5 toplandı iki döllendi:)) iki embriyoda konmuştu biri tuttu...
İnşallah hepsi de a kalitede dölleniraradılar kızlar lab dan yumoşlarımdan ikisi geriden geliyormuş diğerlerinin gelişimleri devam ediyormuş :) elde var altı yavaş yavaş dökülüyoz yaaaaaaaaaaaaaa(((((
inşaallah canım yaİnşallah hepsi de a kalitede döllenir
MAŞALLAH PAŞAYA ALLAHIM NAZARDAN SAKLASINEki Görüntüle 1596025
16 haziran adet tarihim 3 temmuz transfer...18 oluyor heralde adet günü sayılmazsa 17Kızlar dondurulmuşlarla transfer yaptırdığınızda adetinizin kaçıncı gününe denk gelmişti ? Ayrıca ilk günden mi sayıyorsunuz yoksa ilaç kullanmaya başladığınız günden itibaren mi ?
valla canım onlar arayıp transfer için şu saatte burda olacaksınız diyorlar senin ekstradan randevu almana gerek yok.transferden sonra 2 saat yatıp çıkmıştık ve tekrar tokata geldik imkanın varsa yat derim bende bukez yatmayı planlıyorum tabi doktorla konuşalım da bi.kızlar sanırım transferim çarşamba önceden randevu mu almamız gerekiyo bi de transfer sonrası ne kadar yatırıyo doktor hastanede bi de sivasa geri dönmem de sıkıntı olur mu yoksa orda bi günlük kalayım mı kafam karışık ya
sen bi konuşta canım ona göre bende öyle yaparım :))) eşimde öğretmen evinde kalırız dedi ama bilmiyorum..sağol canım cevabın için:) aslında imkan var da öğretmen evinde kalırız diyoduk.(hastanede kalmak biraz zorlarda:))sonra eve gelip yatsam daha iyi olur diye düşündüm bi iki saat hastanede yatsam bikaç saatte arabamızda uzansam arkada dedim sonra da eve gelip direk yatarım dedimdi ama tam olarak emin de değilim
inşaallah canım çarşamba hayırlısı ile gider sorarsam haber veririm:)sen bi konuşta canım ona göre bende öyle yaparım :))) eşimde öğretmen evinde kalırız dedi ama bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?