Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım malesef onlara normal geliyo herşey bizim duygular yoğun.bazen doktor uğrayıp söyleyebiliyor bazende uğramıyor bende transfer sonrası deli gibi bilgi isteyip duruyordum kaçy umurtam toplandı diye diye yırtındım ne gelen ne giden vardı neyseki sonunda öğrenmiştim.bu arada embriyolar için ilk gün seni arayıp bilgi verecekler ama 2.gün aramazlarsa merak etme sakın ben hergün arayıp bilgi verecekler diye bekleyip durdum aramadılar stresten mahfoldum sonra öğrendimki 2.gün embriyoları açmıyolarmış.1 ve 3 gün kontrol ediyolar ve durumu hakkında bilgi veriyolar bu duruma düşmemen için haberin olsun istedim.

pardon opu sonrası olucako tarnsfer yazmışım.

sağol canım ya bu bilgi benim için hayat suyu gibi oldu bugün 2. günümdü veee erkenden kalktım yine uyuyamadım :) arayacaklar diye beklemeye başladımdı:) bi de hemşire bana hergün aranıp bilgi verilecek dediydi peff benim sekiz yumurtam döllenmiş canım on iki tane toplamışlar sekizi kalmış bakalım sekizden kaçı kalacak bana :)

Benim sadece 4 yumurtam toplandı ve 2 si döllendi...önemli olan sayı değil kalite boşver bunlarii bugün pazar belki aramazlar ama yarın kesin bilgi verirler

Benim sadece 4 yumurtam toplandı ve 2 si döllendi...önemli olan sayı değil kalite boşver bunlarii bugün pazar belki aramazlar ama yarın kesin bilgi verirler
sanırım aramayacaklar dediğiniz gibi ama yine de tel yanımda:) iyice safa bağladım heee:) haklısın canım kalite çok önemliymiş benim bu ilk tüp denemem olduğu için her aşamasını abartılı duygularla yaşadım sanırım:)

benimde 5 toplandı iki döllendi:)) iki embriyoda konmuştu biri tuttu...

aradılar kızlar lab dan yumoşlarımdan ikisi geriden geliyormuş diğerlerinin gelişimleri devam ediyormuş :) elde var altı yavaş yavaş dökülüyoz yaaaaaaaaaaaaaa(((((

Kızlar dondurulmuşlarla transfer yaptırdığınızda adetinizin kaçıncı gününe denk gelmişti ? Ayrıca ilk günden mi sayıyorsunuz yoksa ilaç kullanmaya başladığınız günden itibaren mi ?

Kızlar dondurulmuşlarla transfer yaptırdığınızda adetinizin kaçıncı gününe denk gelmişti ? Ayrıca ilk günden mi sayıyorsunuz yoksa ilaç kullanmaya başladığınız günden itibaren mi ?
16 haziran adet tarihim 3 temmuz transfer...18 oluyor heralde adet günü sayılmazsa 17

kızlar sanırım transferim çarşamba önceden randevu mu almamız gerekiyo bi de transfer sonrası ne kadar yatırıyo doktor hastanede bi de sivasa geri dönmem de sıkıntı olur mu yoksa orda bi günlük kalayım mı kafam karışık ya

valla canım onlar arayıp transfer için şu saatte burda olacaksınız diyorlar senin ekstradan randevu almana gerek yok.transferden sonra 2 saat yatıp çıkmıştık ve tekrar tokata geldik imkanın varsa yat derim bende bukez yatmayı planlıyorum tabi doktorla konuşalım da bi.

sağol canım cevabın için:) aslında imkan var da öğretmen evinde kalırız diyoduk.(hastanede kalmak biraz zorlarda:))sonra eve gelip yatsam daha iyi olur diye düşündüm bi iki saat hastanede yatsam bikaç saatte arabamızda uzansam arkada dedim sonra da eve gelip direk yatarım dedimdi ama tam olarak emin de değilim

sen bi konuşta canım ona göre bende öyle yaparım :))) eşimde öğretmen evinde kalırız dedi ama bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…