- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.881
tamam canım hadi hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın bebişin gelsin sana :))inşaallah canım çarşamba hayırlısı ile gider sorarsam haber veririm:)
Canım beni yarım saat yatırdı transfer için de muayene yaparken hemşireler yüzyüzeyken söylemişlerdisağol canım cevabın için:) aslında imkan var da öğretmen evinde kalırız diyoduk.(hastanede kalmak biraz zorlarda:))sonra eve gelip yatsam daha iyi olur diye düşündüm bi iki saat hastanede yatsam bikaç saatte arabamızda uzansam arkada dedim sonra da eve gelip direk yatarım dedimdi ama tam olarak emin de değilim
Sağol canım benimde aynısı oluyor adet gününü saymazsam 17 sayarsam 18.gün16 haziran adet tarihim 3 temmuz transfer...18 oluyor heralde adet günü sayılmazsa 17
Canim sivas kac saat kayseride..transfer sonrasi hastanede 2 saate yakin dinlendim ben sonra yola ciktik 1 bucuk saatlik yola..tuttu cok sukur...kızlar sanırım transferim çarşamba önceden randevu mu almamız gerekiyo bi de transfer sonrası ne kadar yatırıyo doktor hastanede bi de sivasa geri dönmem de sıkıntı olur mu yoksa orda bi günlük kalayım mı kafam karışık ya
sivas kayseri iki saate yakın canım ama bizim eve ulaşmamız iki buçuk saati buluyor bana hemşireler kırkbeş dakka sonra yolluyoruz hastayı dediler dün sordum da ben de bi iki saat yatarım artık zor hır :) inşaallah benim yumuşlarda tutar canım yaaaa:)sen de inşaallah hayırlarla kolaylıklarla kucağına alırsın bebişini:)Canim sivas kac saat kayseride..transfer sonrasi hastanede 2 saate yakin dinlendim ben sonra yola ciktik 1 bucuk saatlik yola..tuttu cok sukur...
bana da öyle dediler sorunca ama ben yatmak istiyorum bi iki saat bari o kadar yatırsınlar nette gurkan klinik transfer sonrası yapılacaklar yazıyordu da yatak istirahati gibi bişiy yazıyodu ya ne bilim anlamadım ki:)Canım beni yarım saat yatırdı transfer için de muayene yaparken hemşireler yüz yüzeyken söylemişlerdi
canım benim ki saat ikide oldu iki saat belki daha fazla dinlendim kimse çık git falan demedi .ama gece kalmayı bilmiyorum...Ben aynı hastanede laproskopi olmuştum eşim çıkacağımız gün sabah gelemedi işe gitmesi gerekti saat 3 gibi geldi mecbur o saate kadar kaldım sordum anlayış gösterdiler....bana da öyle dediler sorunca ama ben yatmak istiyorum bi iki saat bari o kadar yatırsınlar nette gurkan klinik transfer sonrası yapılacaklar yazıyordu da yatak istirahati gibi bişiy yazıyodu ya ne bilim anlamadım ki:)
yumurta değilde embriyoların dondurulacakbi de bişiy soracam yumurtalarımı dondurtsam mı diye karar veremedim bi taraftan tutmazsa yine o sıkıntılı sürece girmek istemiyorum kendimin de eşiminde bi taraftan karar verirsek altınımı bozdurmam gerekeceklaboratuvarda durmaları canımı sıkacak ne olur ne olmaz diye içimde şüphe kalacak tuttu diyelim iptal ediyolar mı bilmiyom... bi velim tüp bebek yaptırmıştı da ankarada sanırım, yumurtalarınız kaybolmuş demişler tekrar gidersek tekrar o sürece girmem lazım demişti noldu o yumurtalara vesvese vesvese kafam bi dünya karar veremiyorum bi türlü
kaç yumurta kaçı döllendi canımbi de bişiy soracam yumurtalarımı dondurtsam mı diye karar veremedim bi taraftan tutmazsa yine o sıkıntılı sürece girmek istemiyorum kendimin de eşiminde bi taraftan karar verirsek altınımı bozdurmam gerekeceklaboratuvarda durmaları canımı sıkacak ne olur ne olmaz diye içimde şüphe kalacak tuttu diyelim iptal ediyolar mı bilmiyom... bi velim tüp bebek yaptırmıştı da ankarada sanırım, yumurtalarınız kaybolmuş demişler tekrar gidersek tekrar o sürece girmem lazım demişti noldu o yumurtalara vesvese vesvese kafam bi dünya karar veremiyorum bi türlü
12 toplamışlardı sekizi döllendi ikisi yolda kaldı :)altı döllenmiş var şuan canım yarına kadar kaçı dayanır bilmem ama:) iki koyacaklarmış öyle :)kaç yumurta kaçı döllendi canım
inş tutar canım dondurulursa her ihtimale karşı bulunur ...yeniden başlamaktansa donmuşlarla devam etmek bence daha kolay tabi kaliteleride önemli...yarın 5. güne gitmişoluyor demi tutma şansı daha yüksekmiş.5. gün embriyosunun hayırlısı inş....12 toplamışlardı sekizi döllendi ikisi yolda kaldı :)altı döllenmiş var şuan canım yarına kadar kaçı dayanır bilmem ama:) iki koyacaklarmış öyle :)
inşaallah canım önemli olan Rabbim ol derse olur inşaallah 3. gün 5. gün hep sebep :) inşaallah bizim bebişlerimizin gelme vakti de gelmiştir (üç oldu inşaallahımız cümlede hayırdır inşaallah:))inş tutar canım dondurulursa her ihtimale karşı bulunur ...yeniden başlamaktansa donmuşlarla devam etmek bence daha kolay tabi kaliteleride önemli...yarın 5. güne gitmişoluyor demi tutma şansı daha yüksekmiş.5. gün embriyosunun hayırlısı inş....
Tabikide dondurman lazım eğer tutmazsa tekrar 4 bin vermek istemezsin sanırım dondurulmuşlarla işlem yapınca daha uygun fiyat ve daha az stresbi de bişiy soracam yumurtalarımı dondurtsam mı diye karar veremedim bi taraftan tutmazsa yine o sıkıntılı sürece girmek istemiyorum kendimin de eşiminde bi taraftan karar verirsek altınımı bozdurmam gerekeceklaboratuvarda durmaları canımı sıkacak ne olur ne olmaz diye içimde şüphe kalacak tuttu diyelim iptal ediyolar mı bilmiyom... bi velim tüp bebek yaptırmıştı da ankarada sanırım, yumurtalarınız kaybolmuş demişler tekrar gidersek tekrar o sürece girmem lazım demişti noldu o yumurtalara vesvese vesvese kafam bi dünya karar veremiyorum bi türlü
aaa aynı dörtbin küsürü verecez sanıyodum ben yanlızca iğneler opu işlemi falan onun stresini düşünmüştüm bi de işte laboratuvar ortamı bakımından içime sinmiyodu ama öyleyse işler değişir:)Tabikide dondurman lazım eğer tutmazsa tekrar 4 bin vermek istemezsin sanırım dondurulmuşlarla işlem yapınca daha uygun fiyat ve daha az stres
canım bencede dondur benden 10 yumurta toplandı 10 tanesi de 5. güne gitti 2 tane transfer edildi fakat tutmadı benim de 3 tanesini dondurdular iyi ki de dondurtmuşuz yoksa şuanda sil baştan başlayacaktım...aaa aynı dörtbin küsürü verecez sanıyodum ben yanlızca iğneler opu işlemi falan onun stresini düşünmüştüm bi de işte laboratuvar ortamı bakımından içime sinmiyodu ama öyleyse işler değişir:)
canım ya bu sayfada bikaç kişiyle samimiyet kurdum sen de onlardan birisin inşaallah hepimizin tek tek hayırlı haberlerini duymak nasip olur ay ya yazarken bile duygulandım ağlayacam şimdi :))))canım bencede dondur benden 10 yumurta toplandı 10 tanesi de 5. güne gitti 2 tane transfer edildi fakat tutmadı benim de 3 tanesini dondurdular iyi ki de dondurtmuşuz yoksa şuanda sil baştan başlayacaktım...
canım neden kalanların hepsini dondurmadılar da sadece 3 tanesini dondurdular?canım bencede dondur benden 10 yumurta toplandı 10 tanesi de 5. güne gitti 2 tane transfer edildi fakat tutmadı benim de 3 tanesini dondurdular iyi ki de dondurtmuşuz yoksa şuanda sil baştan başlayacaktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?