- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.901
canım normalde 6- 7bin liraya mal ettiğin tedavi dondurulmuşta yarı yarıya düşer. emeği çabası da bir yana. o kadar hormon alıyor vücut kolay değil yeniden başlamak. hem tutarsa sonra kardeş yaparsın lab şartlarına takılma risk her zaman var Rabbime emanet . allah bizi böyle bir sınavdan korusun zaten sınavımız büyük...aaa aynı dörtbin küsürü verecez sanıyodum ben yanlızca iğneler opu işlemi falan onun stresini düşünmüştüm bi de işte laboratuvar ortamı bakımından içime sinmiyodu ama öyleyse işler değişir:)
diğerleri dondurlacak kalitede değil demişlerdi aslnda öncesinde hepside kaliteli dediler ama bazıları demekki dondurulmaya müsait değildi.canım neden kalanların hepsini dondurmadılar da sadece 3 tanesini dondurdular?
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda birbirimize dua edelim :) sen öğretmenmisin :)canım ya bu sayfada bikaç kişiyle samimiyet kurdum sen de onlardan birisin inşaallah hepimizin tek tek hayırlı haberlerini duymak nasip olur ay ya yazarken bile duygulandım ağlayacam şimdi :))))
ooo abla nerelerdesin yahu ohh ne güzel bizde gelelim mi bağa :)) ben dondurulmuşlara başladım bu ayın ortası gibi transfer olacak inşallah...Huhu kızlar....merhabalar nasılsınız ne var yok...ben bagdayim....bir haber yok benden sondurum....sizler nasılsınız. Ay çok ozlemisim sizleri
hmm anladım canım iyi en azından hepsini dondurup defalarca umut satmıyorlar. benim ilk tedavimde memorial 3 tane 3. gün dondurdu sonra tutmayınca yeniden denemek istedim transfer günü arayıp gelmeyin 3 ü de sağlıklı çözünmedi dediler. ertesi gün doktorla görüşmeye gidince de demek ki iyi durumda değilmiş embriyolar demez mi. madem iyi değildi neden dondurdunuz değil mi? o gün sildim memoriali zaten Allah bir daha muhtaç etmesin beni onlara.hatta hiç birinediğerleri dondurlacak kalitede değil demişlerdi aslnda öncesinde hepside kaliteli dediler ama bazıları demekki dondurulmaya müsait değildi.
yaa sinir oluyorum böyle şeyler duydukça insanın umutlarıyla oynuyorlar madem sağlıklı değildi neden donduruyorsunuz tövbe yarabbim neyse canım inşallah bukez sağlıklı sıhhatli olurda anneciğine tutunurlar :) evet eşime 3 tanesinin dondurulmaya el verişli oldğunu söylemişler...hayırlısı bakalım inşallah bizim mucize o 3 ün içine saklanmıştır :)hmm anladım canım iyi en azından hepsini dondurup defalarca umut satmıyorlar. benim ilk tedavimde memorial 3 tane 3. gün dondurdu sonra tutmayınca yeniden denemek istedim transfer günü arayıp gelmeyin 3 ü de sağlıklı çözünmedi dediler. ertesi gün doktorla görüşmeye gidince de demek ki iyi durumda değilmiş embriyolar demez mi. madem iyi değildi neden dondurdunuz değil mi? o gün sildim memoriali zaten Allah bir daha muhtaç etmesin beni onlara.hatta hiç birine
aminnn inşallah. benim de herşey yolunda giderse ayın 20-21 gibi transferim olur diye düşünüyorum. gerçi biraz dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi ama umut işte:)yaa sinir oluyorum böyle şeyler duydukça insanın umutlarıyla oynuyorlar madem sağlıklı değildi neden donduruyorsunuz tövbe yarabbim neyse canım inşallah bukez sağlıklı sıhhatli olurda anneciğine tutunurlar :) evet eşime 3 tanesinin dondurulmaya el verişli oldğunu söylemişler...hayırlısı bakalım inşallah bizim mucize o 3 ün içine saklanmıştır :)
canım inşallah tutar ama dediğim gibi tutmazsa ilaçlara ben 45 tl ödedim çözdürme parasıda 1.1195 tl ve stresin daha az okuyor ha birde 100 tl ilk muayeneye gifince tahlil için felan veriosunaaa aynı dörtbin küsürü verecez sanıyodum ben yanlızca iğneler opu işlemi falan onun stresini düşünmüştüm bi de işte laboratuvar ortamı bakımından içime sinmiyodu ama öyleyse işler değişir:)
İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorumaminnn inşallah. benim de herşey yolunda giderse ayın 20-21 gibi transferim olur diye düşünüyorum. gerçi biraz dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi ama umut işte:)
Canım senin transfer günün hakkında bilgi varmıyaa sinir oluyorum böyle şeyler duydukça insanın umutlarıyla oynuyorlar madem sağlıklı değildi neden donduruyorsunuz tövbe yarabbim neyse canım inşallah bukez sağlıklı sıhhatli olurda anneciğine tutunurlar :) evet eşime 3 tanesinin dondurulmaya el verişli oldğunu söylemişler...hayırlısı bakalım inşallah bizim mucize o 3 ün içine saklanmıştır :)
evet canım anasınıfı örtmeniyim:) edelim ya her kapının anahtarı dua Rabbim Vehhab karşılıksız verir hazinesinden inşaallah bu ay yüzümüz güler hayırlısı ile hakkıyla şükrümüzü etmek nasip olur :)inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda birbirimize dua edelim :) sen öğretmenmisin :)
olur canım sen yeter ki moralini yüksek tut benim ilkinde olmaması için bir sürü sebep vardı senin olur :)aminnn inşallah. benim de herşey yolunda giderse ayın 20-21 gibi transferim olur diye düşünüyorum. gerçi biraz dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi ama umut işte:)
yok canım cumartesi bellolcak sanırım ikinci kontrolde..senin ki 6 sı demiştin demi?Canım senin transfer günün hakkında bilgi varmı
hımm meslektaşız bende müzik öğretmeniyim :)) inşallah hayırlısı ile bebişlerimiz gelecek ):evet canım anasınıfı örtmeniyim:) edelim ya her kapının anahtarı dua Rabbim Vehhab karşılıksız verir hazinesinden inşaallah bu ay yüzümüz güler hayırlısı ile hakkıyla şükrümüzü etmek nasip olur :)
Gelmek isteyipte gelmeyen varsa kuserim.hadi hayırlısı .bende kasimda dondurulmuslarla ilk defa hamile kaldimya.düşük olmasaydı herhalde bugün yarın sezeryan olurdum...hiç kimse bebeksiz kalmasın.seninde sonu ınş. Güzel olur.kışa doğum yaparsın....benide bekliyor gel demişti turgut bey ama gitmicem herhalde....doktorumuz süper bir insan.bunu unutmayın...elinden geleni yapıyor..siz ona güvenininooo abla nerelerdesin yahu ohh ne güzel bizde gelelim mi bağa :)) ben dondurulmuşlara başladım bu ayın ortası gibi transfer olacak inşallah...
Evet canım son 1gün bakalım inşallah hepimizin yüzü güleryok canım cumartesi bellolcak sanırım ikinci kontrolde..senin ki 6 sı demiştin demi?
evet turgut beyi bende çok seviyorum nezman arasam beni dinliyr bilgilendiriyor...inşalah bizlerde bebişlerimize kavuşuruz abla hayırlısı olsun..Gelmek isteyipte gelmeyen varsa kuserim.hadi hayırlısı .bende kasimda dondurulmuslarla ilk defa hamile kaldimya.düşük olmasaydı herhalde bugün yarın sezeryan olurdum...hiç kimse bebeksiz kalmasın.seninde sonu ınş. Güzel olur.kışa doğum yaparsın....benide bekliyor gel demişti turgut bey ama gitmicem herhalde....doktorumuz süper bir insan.bunu unutmayın...elinden geleni yapıyor..siz ona güveninin
amin canım inşallah sonu güzel olsun.. canım senin yaş kaç ?Evet canım son 1gün bakalım inşallah hepimizin yüzü güler
31 yaşşındayıım canım 2yıllıkda evliyim sen kaç yaşındasınamin canım inşallah sonu güzel olsun.. canım senin yaş kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?