- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.921
canım bende 31 yaşındayım 3 yıllık evliyim :)31 yaşşındayıım canım 2yıllıkda evliyim sen kaç yaşındasın
Canim tedaviye baslamus sin hayirlu olsun bebegin geksin ins. Tedavi de olan herkesin Allah im yardimcisi olsun..canım bende 31 yaşındayım 3 yıllık evliyim :)
evet canım başladık çok şükür Allah utandırmasın inşallah hayırlısı ile gelir bizim minnoş amma nazlı çıktı bu bebeler :)) sen naptın canım?Canim tedaviye baslamus sin hayirlu olsun bebegin geksin ins. Tedavi de olan herkesin Allah im yardimcisi olsun..
bunu anneme söyleseydin dizini kır otur az evinde derdi:)amma ve lakin hep diyolar ya günlük hayatınıza devam edin kendinizi yormadan eğer moral olacaksa sana ve çok yorulmayacaksan uzun bir yolculukta olmayacaksa bence güzel fikir motive eder insanı :)arkadaşlar ben size birşey danışcam transferden 5-6 gün sonra eşim beni şehir dışına götürcek gezdircek bikaç günlüğüne.. yolcululuk yapmak olur mu acaba kafam karışık bu konu da düşüncelernize ihtiyacım var..
Canım ben tatile gidicem transferimden 4gün sonra turgut beyle görüştüm denize girmenin bile sorun olmuyacağını söylediarkadaşlar ben size birşey danışcam transferden 5-6 gün sonra eşim beni şehir dışına götürcek gezdircek bikaç günlüğüne.. yolcululuk yapmak olur mu acaba kafam karışık bu konu da düşüncelernize ihtiyacım var..
canım 3,5 saatlik bir yola gidicez transferden 5-6 gün sonra 3 günlüğüne gidelm diyruz doktora soralım da ...bunu anneme söyleseydin dizini kır otur az evinde derdi:)amma ve lakin hep diyolar ya günlük hayatınıza devam edin kendinizi yormadan eğer moral olacaksa sana ve çok yorulmayacaksan uzun bir yolculukta olmayacaksa bence güzel fikir motive eder insanı :)
ayyy hadi hayırlısı olsun iyi bari bu konuda yalnız değilim :)) denize girmesem bile braz moral depolarız:)Canım ben tatile gidicem transferimden 4gün sonra turgut beyle görüştüm denize girmenin bile sorun olmuyacağını söyledi
O nedenlee hiç kasma kendini rahat rahat git gezayyy hadi hayırlısı olsun iyi bari bu konuda yalnız değilim :)) denize girmesem bile braz moral depolarız:)
öyle yapalım ozman yaa ama ynede içimde sıkntı var :)O nedenlee hiç kasma kendini rahat rahat git gez
Hiç sıkıntı yapma zaten internette ben baya araştırdım 2.ile 4.gün arasında tutunursa tutunuyormuş bebeköyle yapalım ozman yaa ama ynede içimde sıkntı var :)
öylemi canım tamam gideriz inşallah tutunur.Hiç sıkıntı yapma zaten internette ben baya araştırdım 2.ile 4.gün arasında tutunursa tutunuyormuş bebek
Doktora Sor ama büyük ihtimalle git diyecektir. .yerinde olsam gitmezdim heraldearkadaşlar ben size birşey danışcam transferden 5-6 gün sonra eşim beni şehir dışına götürcek gezdircek bikaç günlüğüne.. yolcululuk yapmak olur mu acaba kafam karışık bu konu da düşüncelernize ihtiyacım var..
canım Ablamda Gitme diyor haftaya netleşir kafamı takmak istemiyorum oyüzden de gitmek istiyorum evde olursam eminim sürekli düşünürümDoktora Sor ama büyük ihtimalle git diyecektir. .yerinde olsam gitmezdim heralde
Hadi hayırlısı canım güzel haberler bekliyorum Allah yardımcın olsun.Kızlar yarın minnoşlarımı almaya gidiyyorum dualarınızı esirgemeyin bugün de kendimi zaten çok duygusAl hissediyorum allah hayırlısını versin
Amin canım allah razı olsunHadi hayırlısı canım güzel haberler bekliyorum Allah yardımcın olsun.
canım dualarım seninle inşallah bukez herşey güzel olacak moralini yüksek tut gelişmlerden benide haberdar edersen sevnrmKızlar yarın minnoşlarımı almaya gidiyyorum dualarınızı esirgemeyin bugün de kendimi zaten çok duygusAl hissediyorum allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?