Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim tedaviye baslamus sin hayirlu olsun bebegin geksin ins. Tedavi de olan herkesin Allah im yardimcisi olsun..
evet canım başladık çok şükür Allah utandırmasın inşallah hayırlısı ile gelir bizim minnoş amma nazlı çıktı bu bebeler :)) sen naptın canım?

arkadaşlar ben size birşey danışcam transferden 5-6 gün sonra eşim beni şehir dışına götürcek gezdircek bikaç günlüğüne.. yolcululuk yapmak olur mu acaba kafam karışık bu konu da düşüncelernize ihtiyacım var..

bunu anneme söyleseydin dizini kır otur az evinde derdi:)amma ve lakin hep diyolar ya günlük hayatınıza devam edin kendinizi yormadan eğer moral olacaksa sana ve çok yorulmayacaksan uzun bir yolculukta olmayacaksa bence güzel fikir motive eder insanı :)

Canım ben tatile gidicem transferimden 4gün sonra turgut beyle görüştüm denize girmenin bile sorun olmuyacağını söyledi

canım 3,5 saatlik bir yola gidicez transferden 5-6 gün sonra 3 günlüğüne gidelm diyruz doktora soralım da ...

Doktora Sor ama büyük ihtimalle git diyecektir. .yerinde olsam gitmezdim heralde

Kızlar yarın minnoşlarımı almaya gidiyyorum dualarınızı esirgemeyin bugün de kendimi zaten çok duygusAl hissediyorum allah hayırlısını versin

Kızlar yarın minnoşlarımı almaya gidiyyorum dualarınızı esirgemeyin bugün de kendimi zaten çok duygusAl hissediyorum allah hayırlısını versin
canım dualarım seninle inşallah bukez herşey güzel olacak moralini yüksek tut gelişmlerden benide haberdar edersen sevnrm

kızlar folik asit ilacı günde iki kez miydi hemşire anlattı ama o kısmı kaçırmışım iğne günde bir jel iki başka hatırlamıyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…