Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

folik asit bir tane hayirli olsun canim kafana takilirsa ara sabah hastaneyi hemen bilgi verirler .guzel haberler bwkliyoruz ins dondunmu kaldinmi
sağol canım dordurmak için yarın bilgi vereceklermiş sağlıklı ise söyleyeceklermiş ona göre donduracaz bakalım hayırlısı ile geri döndüm orda bi buçuk saat falan kaldım işte öyle :) geri sayım başladı iiiinşaallah mutluluğa doğrudur:) bu arada iğne çok yakıyo yaaa

Hadi hayırlısı olsun canım aman bana iğne demesn kimse:) oyy neler geldi başıma o iğne yüzünden.

ne iğnesiki ben iğne kullanmadım transferden sonra ..canım üç gün dinlen ama sürekli yatma arada kalk evde dolaş kan dolaşımı olması gerekiyormuşya transferi olan bütün arkadaşlar hayırlı güzel haberlerinizi duyarız inş

canım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildi

kızlar bu arada estrofem diye bi ilaç var ya aslında gerek yokmuş sanırım doktora sordum bi hafta kullanıp bıraksam olur mu diye olur dedi haklısınız dedi facesinde okumuştum da bi de duphalac diye bi şurubum var bağırsak yumuşatıcı onu transfer sonrası içsem sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi kabızlıktan korkanlar için tavsiye edebilirim :)

canım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildi
canım clexane kan sulandırıcı bir iğne genelde tedbir olsun diye pıhtılaşma riskine karşı herkese veriliyor zamanla alışırsın yakmaz

ne oldu yaa:) koktum şimdi
Canım korkma benim bünyeylede alakalı ama ordaki vuran hemşire az kalsın beni felç ediyordu sinirlerin çok yakınına vurmuş ödem oluşmuştu sonraki vurdudrdğm yerlerde de apse oldu yani benim vücudum progesanı kaldırmadı oyüzden bana bukez sadece jel ve hap verlcek sen dün vurdurdun demi şuan ağrın sancın varmı iğne yerinde ben kalkamıyordum yattım yerden eşim kucaklayarak kaldırıyordu o derece kötüydüm transferin olduğu gün ağrıdan yatamadım sürekli ayaktaydım ben olmammasını onada bağlıyorum sende şuana kadar irşey olmadıysa korkma canım..seni korkutmak istememem ama durum bende böyleydi ..

hadi hayırlısı olsun canım kaç tane transfer edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…