- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.941
Canım folik adit sonuçta vitamin çok önemli değil bana onu bike kullanma dedi turgut bey ama normalde günde 1 diye biliyorumkızlar folik asit ilacı günde iki kez miydi hemşire anlattı ama o kısmı kaçırmışım iğne günde bir jel iki başka hatırlamıyoum
folik asit bir tane hayirli olsun canim kafana takilirsa ara sabah hastaneyi hemen bilgi verirler .guzel haberler bwkliyoruz ins dondunmu kaldinmikızlar folik asit ilacı günde iki kez miydi hemşire anlattı ama o kısmı kaçırmışım iğne günde bir jel iki başka hatırlamıyoum
hadi hayirlisi ins Allah dualarini kabul etsinKızlar yarın minnoşlarımı almaya gidiyyorum dualarınızı esirgemeyin bugün de kendimi zaten çok duygusAl hissediyorum allah hayırlısını versin
Hayırla al gel bebişlerini bir daha da hiç bırakma inşallah. Kaçta olacak transferin canım?Kızlar yarın minnoşlarımı almaya gidiyyorum dualarınızı esirgemeyin bugün de kendimi zaten çok duygusAl hissediyorum allah hayırlısını versin
sağol canım dordurmak için yarın bilgi vereceklermiş sağlıklı ise söyleyeceklermiş ona göre donduracaz bakalım hayırlısı ile geri döndüm orda bi buçuk saat falan kaldım işte öyle :) geri sayım başladı iiiinşaallah mutluluğa doğrudur:) bu arada iğne çok yakıyo yaaafolik asit bir tane hayirli olsun canim kafana takilirsa ara sabah hastaneyi hemen bilgi verirler .guzel haberler bwkliyoruz ins dondunmu kaldinmi
Hadi hayırlısı olsun canım aman bana iğne demesn kimse:) oyy neler geldi başıma o iğne yüzünden.sağol canım dordurmak için yarın bilgi vereceklermiş sağlıklı ise söyleyeceklermiş ona göre donduracaz bakalım hayırlısı ile geri döndüm orda bi buçuk saat falan kaldım işte öyle :) geri sayım başladı iiiinşaallah mutluluğa doğrudur:) bu arada iğne çok yakıyo yaaa
Sağol canım allah razı olsun mutlaka haber vericemcanım dualarım seninle inşallah bukez herşey güzel olacak moralini yüksek tut gelişmlerden benide haberdar edersen sevnrm
Çok tşk ederimmmmhadi hayirlisi ins Allah dualarini kabul etsin
ne iğnesiki ben iğne kullanmadım transferden sonra ..canım üç gün dinlen ama sürekli yatma arada kalk evde dolaş kan dolaşımı olması gerekiyormuşya transferi olan bütün arkadaşlar hayırlı güzel haberlerinizi duyarız inşsağol canım dordurmak için yarın bilgi vereceklermiş sağlıklı ise söyleyeceklermiş ona göre donduracaz bakalım hayırlısı ile geri döndüm orda bi buçuk saat falan kaldım işte öyle :) geri sayım başladı iiiinşaallah mutluluğa doğrudur:) bu arada iğne çok yakıyo yaaa
Canım yeni okudum yazdığını saat 2 dediler fakat 12 gibi hastanede olmamı söylediler birazdan çıkıcam evdenHayırla al gel bebişlerini bir daha da hiç bırakma inşallah. Kaçta olacak transferin canım?
canım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildine iğnesiki ben iğne kullanmadım transferden sonra ..canım üç gün dinlen ama sürekli yatma arada kalk evde dolaş kan dolaşımı olması gerekiyormuşya transferi olan bütün arkadaşlar hayırlı güzel haberlerinizi duyarız inş
ne oldu yaa:) koktum şimdiHadi hayırlısı olsun canım aman bana iğne demesn kimse:) oyy neler geldi başıma o iğne yüzünden.
canım clexane kan sulandırıcı bir iğne genelde tedbir olsun diye pıhtılaşma riskine karşı herkese veriliyor zamanla alışırsın yakmazcanım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildi
Canım korkma benim bünyeylede alakalı ama ordaki vuran hemşire az kalsın beni felç ediyordu sinirlerin çok yakınına vurmuş ödem oluşmuştu sonraki vurdudrdğm yerlerde de apse oldu yani benim vücudum progesanı kaldırmadı oyüzden bana bukez sadece jel ve hap verlcek sen dün vurdurdun demi şuan ağrın sancın varmı iğne yerinde ben kalkamıyordum yattım yerden eşim kucaklayarak kaldırıyordu o derece kötüydüm transferin olduğu gün ağrıdan yatamadım sürekli ayaktaydım ben olmammasını onada bağlıyorum sende şuana kadar irşey olmadıysa korkma canım..seni korkutmak istememem ama durum bende böyleydi ..ne oldu yaa:) koktum şimdi
canım bana da verildi genelde herkese verliyor tedbir amaçlı..canım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildi
geri sayım başlasın bakalım inşallah sımsıkı tutunacak bebişinCanım yeni okudum yazdığını saat 2 dediler fakat 12 gibi hastanede olmamı söylediler birazdan çıkıcam evden
hadi hayırlısı olsun canım kaç tane transfer edildikızlar bu arada estrofem diye bi ilaç var ya aslında gerek yokmuş sanırım doktora sordum bi hafta kullanıp bıraksam olur mu diye olur dedi haklısınız dedi facesinde okumuştum da bi de duphalac diye bi şurubum var bağırsak yumuşatıcı onu transfer sonrası içsem sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi kabızlıktan korkanlar için tavsiye edebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?