Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

vurdum canım da ben kendime vurdum karna vurulabiliyormuş sanırım ben de diğer iğneleri vurduğum gibi vurdum:) çok yaktı ama şimdilik bişiy yok gibi hemşireler çok acıtıyo ya :)hele ki acıbadem mahvediyo altı üstü bi kan alacak damar yolu açacak Allaha emanet yani:)estrofemi de pazara kadar kullanıyım diyom sordum
bana iki yumuş yolladılar canım biri AA kaliteymiş biri de AB biraz tedirgin oldum ama Kayyum olan Rabbim korusun hepimizin yumuşlarını pamuk pamuk doğarlar inşaallah :)

canım senin dediğin iğne kan sulandırı mı o pek acıtmıyor canım benim dediği progestan dye bi iğne var kalçadan yapılan onu dyorum benden sonra bu yaşadığım olaydan kimsye vermiyorlardı sanırım..caanım inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine :)

igneyi anladim canim pihtilasmayi onluyor hemsire konusuna katiliyorum transfer oncesi ignelerden bir kez yapturdim orda cok acidi saglik ocaggi daha iyi

haaa doğrudur canım kan sulandırıcıdır diğer iğneyi bilmiyom

ben estrofemi hala kullaniyorum gunde uc tane bebegim 7+2 oldu jelide bide folik asit

canım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildi
clexane bende vurundum canım günlük jel eşten folik asit aynisini kullandım. ..ekstradan keser 84 un dediği progestan ıgne var mesela jel yerine onu kullandim 5 gün felan ıgne bitince jele geçtim. .progestan ağır bi ıgne ama ben de hafif ağrı oldu..yani kullandığın hersey normal inşallah olur

selcenay canım şuanda hazırlamışlardır seni aşağıya indiriyorlardır bebişlerini sağlıcakla alıp gelirsin inşallah :))

geri sayım başlasın bakalım inşallah sımsıkı tutunacak bebişin
Canlarım ben geldim en sonunda evdeyim çok kalabalıktı hastane 3 de aldılar beni yarım saat yattım çıktım bakalım bi sorun olmadı şimdi 12 den geri saymaya başlıyorusss ben kurtuldum darısı sizlere inşallah

canım on iki günü sayarken transfer gününü de sayıyor muyuz

inşallah hayırlısı ile bebeğin sana tutunur canım evet darısı bizlere neden okadar kısa sürede çıktın yarım saat az değil mi cnm

hadi insallah canim yaz donemi sanirim yurtdisi olanda cok hastane cok kalabalik

inşallah hayırlısı ile bebeğin sana tutunur canım evet darısı bizlere neden okadar kısa sürede çıktın yarım saat az değil mi cnm
Ben daha öncekinde de yarım saat kalmıştım hemşirede ne zaman istersen çık dedi turgut beylede odaya gelince görüştüm işim bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…