- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 103
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.961
vurdum canım da ben kendime vurdum karna vurulabiliyormuş sanırım ben de diğer iğneleri vurduğum gibi vurdum:) çok yaktı ama şimdilik bişiy yok gibi hemşireler çok acıtıyo ya :)hele ki acıbadem mahvediyo altı üstü bi kan alacak damar yolu açacak Allaha emanet yani:)estrofemi de pazara kadar kullanıyım diyom sordumCanım korkma benim bünyeylede alakalı ama ordaki vuran hemşire az kalsın beni felç ediyordu sinirlerin çok yakınına vurmuş ödem oluşmuştu sonraki vurdudrdğm yerlerde de apse oldu yani benim vücudum progesanı kaldırmadı oyüzden bana bukez sadece jel ve hap verlcek sen dün vurdurdun demi şuan ağrın sancın varmı iğne yerinde ben kalkamıyordum yattım yerden eşim kucaklayarak kaldırıyordu o derece kötüydüm transferin olduğu gün ağrıdan yatamadım sürekli ayaktaydım ben olmammasını onada bağlıyorum sende şuana kadar irşey olmadıysa korkma canım..seni korkutmak istememem ama durum bende böyleydi ..
canım senin dediğin iğne kan sulandırı mı o pek acıtmıyor canım benim dediği progestan dye bi iğne var kalçadan yapılan onu dyorum benden sonra bu yaşadığım olaydan kimsye vermiyorlardı sanırım..caanım inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine :)vurdum canım da ben kendime vurdum karna vurulabiliyormuş sanırım ben de diğer iğneleri vurduğum gibi vurdum:) çok yaktı ama şimdilik bişiy yok gibi hemşireler çok acıtıyo ya :)hele ki acıbadem mahvediyo altı üstü bi kan alacak damar yolu açacak Allaha emanet yani:)estrofemi de pazara kadar kullanıyım diyom sordum
bana iki yumuş yolladılar canım biri AA kaliteymiş biri de AB biraz tedirgin oldum ama Kayyum olan Rabbim korusun hepimizin yumuşlarını pamuk pamuk doğarlar inşaallah :)
igneyi anladim canim pihtilasmayi onluyor hemsire konusuna katiliyorum transfer oncesi ignelerden bir kez yapturdim orda cok acidi saglik ocaggi daha iyivurdum canım da ben kendime vurdum karna vurulabiliyormuş sanırım ben de diğer iğneleri vurduğum gibi vurdum:) çok yaktı ama şimdilik bişiy yok gibi hemşireler çok acıtıyo ya :)hele ki acıbadem mahvediyo altı üstü bi kan alacak damar yolu açacak Allaha emanet yani:)estrofemi de pazara kadar kullanıyım diyom sordum
bana iki yumuş yolladılar canım biri AA kaliteymiş biri de AB biraz tedirgin oldum ama Kayyum olan Rabbim korusun hepimizin yumuşlarını pamuk pamuk doğarlar inşaallah :)
haaa doğrudur canım kan sulandırıcıdır diğer iğneyi bilmiyomcanım senin dediğin iğne kan sulandırı mı o pek acıtmıyor canım benim dediği progestan dye bi iğne var kalçadan yapılan onu dyorum benden sonra bu yaşadığım olaydan kimsye vermiyorlardı sanırım..caanım inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine :)
ben estrofemi hala kullaniyorum gunde uc tane bebegim 7+2 oldu jelide bide folik asitvurdum canım da ben kendime vurdum karna vurulabiliyormuş sanırım ben de diğer iğneleri vurduğum gibi vurdum:) çok yaktı ama şimdilik bişiy yok gibi hemşireler çok acıtıyo ya :)hele ki acıbadem mahvediyo altı üstü bi kan alacak damar yolu açacak Allaha emanet yani:)estrofemi de pazara kadar kullanıyım diyom sordum
canım hayırlısı olsun moralini sakın bozma yüksek tut inşallah karnındakiler sımsıkı tutunacak sana ..şimdi aradılar kalan yumurtalarım dondurulmaya uygun değilmişçok moralim bozuldu yaa
uzulme canim benim sendekiler tutsa yeter ins bolca su ic olurmuşimdi aradılar kalan yumurtalarım dondurulmaya uygun değilmişçok moralim bozuldu yaa
clexane bende vurundum canım günlük jel eşten folik asit aynisini kullandım. ..ekstradan keser 84 un dediği progestan ıgne var mesela jel yerine onu kullandim 5 gün felan ıgne bitince jele geçtim. .progestan ağır bi ıgne ama ben de hafif ağrı oldu..yani kullandığın hersey normal inşallah olurcanım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildi
selcenay canım şuanda hazırlamışlardır seni aşağıya indiriyorlardır bebişlerini sağlıcakla alıp gelirsin inşallah :))
Canlarım ben geldim en sonunda evdeyim çok kalabalıktı hastane 3 de aldılar beni yarım saat yattım çıktım bakalım bi sorun olmadı şimdi 12 den geri saymaya başlıyorusss ben kurtuldum darısı sizlere inşallahgeri sayım başlasın bakalım inşallah sımsıkı tutunacak bebişin
canım on iki günü sayarken transfer gününü de sayıyor muyuzCanlarım ben geldim en sonunda evdeyim çok kalabalıktı hastane 3 de aldılar beni yarım saat yattım çıktım bakalım bi sorun olmadı şimdi 12 den geri saymaya başlıyorusss ben kurtuldum darısı sizlere inşallah
kaç yumuş koydular kalite felan anlattılar mıCanlarım ben geldim en sonunda evdeyim çok kalabalıktı hastane 3 de aldılar beni yarım saat yattım çıktım bakalım bi sorun olmadı şimdi 12 den geri saymaya başlıyorusss ben kurtuldum darısı sizlere inşallah
inşallah hayırlısı ile bebeğin sana tutunur canım evet darısı bizlere neden okadar kısa sürede çıktın yarım saat az değil mi cnmCanlarım ben geldim en sonunda evdeyim çok kalabalıktı hastane 3 de aldılar beni yarım saat yattım çıktım bakalım bi sorun olmadı şimdi 12 den geri saymaya başlıyorusss ben kurtuldum darısı sizlere inşallah
hadi insallah canim yaz donemi sanirim yurtdisi olanda cok hastane cok kalabalikCanlarım ben geldim en sonunda evdeyim çok kalabalıktı hastane 3 de aldılar beni yarım saat yattım çıktım bakalım bi sorun olmadı şimdi 12 den geri saymaya başlıyorusss ben kurtuldum darısı sizlere inşallah
Evet canım sayıyoruzcanım on iki günü sayarken transfer gününü de sayıyor muyuz
Çok fena inşallah sen öğleden önce girersin beklemek daha çok kasıyo insanıhadi insallah canim yaz donemi sanirim yurtdisi olanda cok hastane cok kalabalik
Ben daha öncekinde de yarım saat kalmıştım hemşirede ne zaman istersen çık dedi turgut beylede odaya gelince görüştüm işim bittiinşallah hayırlısı ile bebeğin sana tutunur canım evet darısı bizlere neden okadar kısa sürede çıktın yarım saat az değil mi cnm
İnşalllaaahhhh inşalllaahhhh allahım isteyen herkese versinHadi geçmiş olsun selcenay...merakla bekliyoruz....sonu bebisli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?