- Konu Sahibi damlailayda
-
- #12.981
Bu arada kuzuum sanırım ben hata ettim keser84 le karıştırdım ondan öğleden önce girersin yazdım özür olsunÇok fena inşallah sen öğleden önce girersin beklemek daha çok kasıyo insanı
canım sanırım 5. seviyede iç hücre kalitesi A dış hücre kalitesi B demek bana da 3AB ile 3AA transfer ettiler ben de anlamadım beş gün bekledim ancak 3. seviye deniyor bi bilgisi olan var mı acaba bu konudaKıslar bişi dicem benim ilk transferimde tek embriyo transfer edilmişti kalitesi 5aa y dı şimdi 2embriyo transferi yapıldı 5ab yazıyor benim bildiğim AA en iyi kalite peki 5AB NE OLUYOR
takilmayin bunlara Allahin izniyle beebis kaynicak bura inskalite bakımından kötü mü acaba benim yavrucuklar
ayy yaa iyi yani çok mutlu oldum cevabına içim rahatladı :)5.gun embriyosu 3 ab ydi benimkiler
canım senin iki yumuş da tutundular inşaallah di mi5.gun embriyosu 3 ab ydi benimkiler
canım ya kayseri memorial mi? bnede bir dahaki denme şansım olursa orda yapsammı diye düşünmüştüm.umarım bu defa herşey iyi olur senin içinhmm anladım canım iyi en azından hepsini dondurup defalarca umut satmıyorlar. benim ilk tedavimde memorial 3 tane 3. gün dondurdu sonra tutmayınca yeniden denemek istedim transfer günü arayıp gelmeyin 3 ü de sağlıklı çözünmedi dediler. ertesi gün doktorla görüşmeye gidince de demek ki iyi durumda değilmiş embriyolar demez mi. madem iyi değildi neden dondurdunuz değil mi? o gün sildim memoriali zaten Allah bir daha muhtaç etmesin beni onlara.hatta hiç birine
nasıl yani dondurma parası ayrı çözdürme parası ayrımı.ilaçne pekicanım inşallah tutar ama dediğim gibi tutmazsa ilaçlara ben 45 tl ödedim çözdürme parasıda 1.1195 tl ve stresin daha az okuyor ha birde 100 tl ilk muayeneye gifince tahlil için felan veriosun
benim 5.gün embriyoso 3bb idi ama nedir ne değildir hala bilgim yok iyimi kötümü.bilen varsa paylaşırsa çok sevinirimcanım senin iki yumuş da tutundular inşaallah di mi
clexane karından vuruyon demi o çok fena acıtıyo kan sulandırıcı.benim karnım hassaslaşmıştı morarmıştı.folik asit ise sabah açkarnınaydı benim.hayırlı olsun inşallah canımcanım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildi
neden estrofemi bırakma gereği duydun.kızlar bu arada estrofem diye bi ilaç var ya aslında gerek yokmuş sanırım doktora sordum bi hafta kullanıp bıraksam olur mu diye olur dedi haklısınız dedi facesinde okumuştum da bi de duphalac diye bi şurubum var bağırsak yumuşatıcı onu transfer sonrası içsem sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi kabızlıktan korkanlar için tavsiye edebilirim :)
Evet ikiside oldu çok sukurcanım senin iki yumuş da tutundular inşaallah di mi
senin dediğin 2 su 2 toz olanmı eğer oysa ben mahfoldum onda günlerce bacağımı sürükleyerek dolaştım.vuranlarda mahvetmişti zaten.herşeye katlanıyoz sonu iyi olsun inşallah benim olmadı hala atamadım üstümden etkisini.inşallah bu yolda çabalayan herkese nasip eder rabbim.Allah yardımcınız olsuncanım senin dediğin iğne kan sulandırı mı o pek acıtmıyor canım benim dediği progestan dye bi iğne var kalçadan yapılan onu dyorum benden sonra bu yaşadığım olaydan kimsye vermiyorlardı sanırım..caanım inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine :)
hayırlı olsun arkadaşım inşallahCanlarım ben geldim en sonunda evdeyim çok kalabalıktı hastane 3 de aldılar beni yarım saat yattım çıktım bakalım bi sorun olmadı şimdi 12 den geri saymaya başlıyorusss ben kurtuldum darısı sizlere inşallah
Maşallah barekallah canım darısı başımızaEvet ikiside oldu çok sukur
O kadar gerekli değilmiş sanırım dondurulmuş Embryo transferinde daha etkiliyormuş bide ilacın içeriğini okuyunca çekindiydim Turgut bey facesjnde de yazmış onu da okuyunca aradım bana jel iğne ve folik yeter değil mi dedim tabi ki çok haklısınız falan dedi fazla bi etkisi yoksa boşuna hormon ilacına gerek yok diye düşündüm öyle işte:)neden estrofemi bırakma gereği duydun.
Aynen yaaa nasıl bitecek daha sekiz tane var çok yakıyo ya mahvoldum bugün vurana kadarclexane karından vuruyon demi o çok fena acıtıyo kan sulandırıcı.benim karnım hassaslaşmıştı morarmıştı.folik asit ise sabah açkarnınaydı benim.hayırlı olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?