Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kıslar bişi dicem benim ilk transferimde tek embriyo transfer edilmişti kalitesi 5aa y dı şimdi 2embriyo transferi yapıldı 5ab yazıyor benim bildiğim AA en iyi kalite peki 5AB NE OLUYOR

Kıslar bişi dicem benim ilk transferimde tek embriyo transfer edilmişti kalitesi 5aa y dı şimdi 2embriyo transferi yapıldı 5ab yazıyor benim bildiğim AA en iyi kalite peki 5AB NE OLUYOR
canım sanırım 5. seviyede iç hücre kalitesi A dış hücre kalitesi B demek bana da 3AB ile 3AA transfer ettiler ben de anlamadım beş gün bekledim ancak 3. seviye deniyor bi bilgisi olan var mı acaba bu konuda

canım ya kayseri memorial mi? bnede bir dahaki denme şansım olursa orda yapsammı diye düşünmüştüm.umarım bu defa herşey iyi olur senin için

canım clexane diye bi iğne günlük vuracakmışım bilemedim ki bana özel mi verildi sadece folik asit,jel,estrofem ve iğne verildi
clexane karından vuruyon demi o çok fena acıtıyo kan sulandırıcı.benim karnım hassaslaşmıştı morarmıştı.folik asit ise sabah açkarnınaydı benim.hayırlı olsun inşallah canım

neden estrofemi bırakma gereği duydun.

senin dediğin 2 su 2 toz olanmı eğer oysa ben mahfoldum onda günlerce bacağımı sürükleyerek dolaştım.vuranlarda mahvetmişti zaten.herşeye katlanıyoz sonu iyi olsun inşallah benim olmadı hala atamadım üstümden etkisini.inşallah bu yolda çabalayan herkese nasip eder rabbim.Allah yardımcınız olsun

neden estrofemi bırakma gereği duydun.
O kadar gerekli değilmiş sanırım dondurulmuş Embryo transferinde daha etkiliyormuş bide ilacın içeriğini okuyunca çekindiydim Turgut bey facesjnde de yazmış onu da okuyunca aradım bana jel iğne ve folik yeter değil mi dedim tabi ki çok haklısınız falan dedi fazla bi etkisi yoksa boşuna hormon ilacına gerek yok diye düşündüm öyle işte:)

clexane karından vuruyon demi o çok fena acıtıyo kan sulandırıcı.benim karnım hassaslaşmıştı morarmıştı.folik asit ise sabah açkarnınaydı benim.hayırlı olsun inşallah canım
Aynen yaaa nasıl bitecek daha sekiz tane var çok yakıyo ya mahvoldum bugün vurana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…