- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 103
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.001
Canim 3 blastın geldiği dereceymış harfler de iç hücre kalitesi ile dış hücre kalitesimis nette bakınız durdum sürekli benim anladığım bu :) ayrintisini pek bilmiyorumbenim 5.gün embriyoso 3bb idi ama nedir ne değildir hala bilgim yok iyimi kötümü.bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim
Canim ya bisiy soracam senin kaç embriyo nu dondurdulardi bana yeterli değiller dondurulmak icin dediler donduramadik daBu arada kuzuum sanırım ben hata ettim keser84 le karıştırdım ondan öğleden önce girersin yazdım özür olsun
evet kayseri memorial. yani aslında al birini vur ötekine yaşadıkça tecrübeleniyor hataları daha az görüyorsun ama ben bir daha düşünmem memorialıcanım ya kayseri memorial mi? bnede bir dahaki denme şansım olursa orda yapsammı diye düşünmüştüm.umarım bu defa herşey iyi olur senin için
evet canım dün sordum dondurma 1195 sonra isteyince çözdürüp transfer etme yine 1195 tl. ilaç sadece estrofem kullanıyorsun ama bazı doktorlar birkaç farklı ilaç da verebiliyor tabi asıl tedavideki pahalı ilaçlar yoknasıl yani dondurma parası ayrı çözdürme parası ayrımı.ilaçne peki
Evet dondurma için ayrı ücret ödüyosun çözdürme işlemide 1195 tl ilaçlar folbiol estrofem crınone jel ve clexane iğnenasıl yani dondurma parası ayrı çözdürme parası ayrımı.ilaçne peki
canım çok sewindim allahım inşallah emeklerinin karşılığını en güzel senin hayrına olacak şekilde verirkızlar hepinize hayırlı cumalar bugün itibarı ile 187.5 ünite gonal-f ile tedavime başladım çok mutlu çok umutluyum. ilk kontrolüm pazartesi bakalım inşallah herşey yolunda gider bu sefer...
Canım benden 5 yumurta toplanmıştı biri vefat etti geriye kalan 4 tanesi 5.gün embriyosu bana ilki de 6.günde transfer edildi geriye kalan 3embriyoda donduruldu dünde 2tanesini transfer ettiler 5AB geriye kalan 1 oda hala donduruluyorCanim ya bisiy soracam senin kaç embriyo nu dondurdulardi bana yeterli değiller dondurulmak icin dediler donduramadik da
inan buna az yumurta toplananın şansı daha yüksek oluyor 1 yıldır sürekli forumu takip ediyorum hep öyle gördüm. inşallah ikiz ikiz tutacaklar senin minnaklar da. dualarım seninle:)Canım benden 5 yumurta toplanmıştı biri vefat etti geriye kalan 4 tanesi 5.gün embriyosu bana ilki de 6.günde transfer edildi geriye kalan 3embriyoda donduruldu dünde 2tanesini transfer ettiler 5AB geriye kalan 1 oda hala donduruluyor
Allah hayırlı uğurlu etsin canım güzel haberleriini alırız inşkızlar hepinize hayırlı cumalar bugün itibarı ile 187.5 ünite gonal-f ile tedavime başladım çok mutlu çok umutluyum. ilk kontrolüm pazartesi bakalım inşallah herşey yolunda gider bu sefer...
kızlar hepinize hayırlı cumalar bugün itibarı ile 187.5 ünite gonal-f ile tedavime başladım çok mutlu çok umutluyum. ilk kontrolüm pazartesi bakalım inşallah herşey yolunda gider bu sefer...
Ay kuzum inşallah ya hep birlikde güzel haberler alalım inşallahinan buna az yumurta toplananın şansı daha yüksek oluyor 1 yıldır sürekli forumu takip ediyorum hep öyle gördüm. inşallah ikiz ikiz tutacaklar senin minnaklar da. dualarım seninle:)
emin olmamakla beraber hızlı vur daha az acıtabilir.ben iğneyi yavaş yavaş itince dahada acımıştı sonra hızlı boşaltınca sadece sonundaki ağrıyı çekiyodum.tabi doğrumu bilemem denemeyle karar vermiştimAynen yaaa nasıl bitecek daha sekiz tane var çok yakıyo ya mahvoldum bugün vurana kadar
şırıngayı boşaltmayı kastediyom ok:) yazdığımı okuyunca iğneyi birden batırma felan anlaşılmasınAynen yaaa nasıl bitecek daha sekiz tane var çok yakıyo ya mahvoldum bugün vurana kadar
anladım canım hep para hep para sonuç olumlu olsa keşke.kafam çok karışık napcam bilmiyom turgut bey iyi biri olabilir ama yoğunluğu vs ilgi bilgi eksikliği beni soğuttu.olmamasıda cabası bilmiyom Allah yardımcımız olsun.kün fe yekünevet canım dün sordum dondurma 1195 sonra isteyince çözdürüp transfer etme yine 1195 tl. ilaç sadece estrofem kullanıyorsun ama bazı doktorlar birkaç farklı ilaç da verebiliyor tabi asıl tedavideki pahalı ilaçlar yok
hayırlı olsun inşallah canım.inşallah rabbim bu defa yüzünü güldürür.aminkızlar hepinize hayırlı cumalar bugün itibarı ile 187.5 ünite gonal-f ile tedavime başladım çok mutlu çok umutluyum. ilk kontrolüm pazartesi bakalım inşallah herşey yolunda gider bu sefer...
canım benimde dondurulmadı. 5.gün embriyosuydu ama dondurmaya değer görmüyoz dediler.sonuçta işey arasalar heralde dondururlar diye düşündüm sonuçta donduruken para alcaklar :) artık mantık nasıl çalışıyoya .hayırlısı olsun güzel düşün stres yapmadan hayırlı haber verCanim ya bisiy soracam senin kaç embriyo nu dondurdulardi bana yeterli değiller dondurulmak icin dediler donduramadik da
Canım bu bir işaret değil ilaçların etkisi. Pozitifte olsa negatifte olsa bel ağrıyor. Adet sancıları oluyor. Sen pozitif ol yeter ki. İyi düşün iyi olsunkızlar belim ağrıyor bu kötüye işaret miyoksa iyi mi
Canım sanırım turgut bey senin ilk doktorundu inan bana farklısı yok. Hepsi çok yoğun hepsi bir rutin yol tutturmuş gidiyor. Ben ankara memorialde tedavi oldum doktorun cep telefonuna hemşire bakıyordu aygul hanımın telefonu diye. Asla görüşemiyordum. İlk tedavimde kayseri memorialdeydi o daha da facia. Onun için kim olursa olsun önce ALlaha sığın sonra doktoruna güvenanladım canım hep para hep para sonuç olumlu olsa keşke.kafam çok karışık napcam bilmiyom turgut bey iyi biri olabilir ama yoğunluğu vs ilgi bilgi eksikliği beni soğuttu.olmamasıda cabası bilmiyom Allah yardımcımız olsun.kün fe yekün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?