- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 103
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.021
inşaallah canım pozitif olmaya çalışıyorum ama günler geçmiyo ya daha üç gün olmuş şoktayım:)
Canım bu bir işaret değil ilaçların etkisi. Pozitifte olsa negatifte olsa bel ağrıyor. Adet sancıları oluyor. Sen pozitif ol yeter ki. İyi düşün iyi olsun
inşaallah hep beraber hayırlı haberlerimizi duyururuz:) ben biraz da dondurmaya güveniyodum sanırım bu olmazsa arka sağlam gibi düşünecektim:) nasip bunda da vardır bi hayır:)canım benimde dondurulmadı. 5.gün embriyosuydu ama dondurmaya değer görmüyoz dediler.sonuçta işey arasalar heralde dondururlar diye düşündüm sonuçta donduruken para alcaklar :) artık mantık nasıl çalışıyoya .hayırlısı olsun güzel düşün stres yapmadan hayırlı haber ver
aynen dediğin gibi yaptım dün en azından iğne acıtmadı :) iyi taktik tecrübe işte napcan:)emin olmamakla beraber hızlı vur daha az acıtabilir.ben iğneyi yavaş yavaş itince dahada acımıştı sonra hızlı boşaltınca sadece sonundaki ağrıyı çekiyodum.tabi doğrumu bilemem denemeyle karar vermiştim
evet o canım çok kötü bi iğne mahfolmuştum benimde ilk denemm şubatta oldu olmusuzdu şimdi yne tedavideym hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin..senin dediğin 2 su 2 toz olanmı eğer oysa ben mahfoldum onda günlerce bacağımı sürükleyerek dolaştım.vuranlarda mahvetmişti zaten.herşeye katlanıyoz sonu iyi olsun inşallah benim olmadı hala atamadım üstümden etkisini.inşallah bu yolda çabalayan herkese nasip eder rabbim.Allah yardımcınız olsun
canım hadi inşalla güzel haberler alırsın 10 günün sonunda :)Canlarım ben geldim en sonunda evdeyim çok kalabalıktı hastane 3 de aldılar beni yarım saat yattım çıktım bakalım bi sorun olmadı şimdi 12 den geri saymaya başlıyorusss ben kurtuldum darısı sizlere inşallah
kızlar merhabalar bugün kontrolüm vardı ayın 21 in de transferim olacak neden okadar geç oldu anlamadım ama hayırlısı olsun..estrofemi pazartesiden itibaren 3x1 şeklinde kullancam ayın 16 sın da da crione jele başlayacağım..
amin canım inşallah artık herşey allah a kaldı seninde normal canım 21 i adetinin kaçıncı gününe denk geliyocanım hadi inşalla güzel haberler alırsın 10 günün sonunda :)
23. gününe denk geliyor canım sana özelden de msj atmıştım görmedn sanırım..amin canım inşallah artık herşey allah a kaldı seninde normal canım 21 i adetinin kaçıncı gününe denk geliyo
Bende bugün oraydım kontrol için gitmiştim :)kızlar merhabalar bugün kontrolüm vardı ayın 21 in de transferim olacak neden okadar geç oldu anlamadım ama hayırlısı olsun..estrofemi pazartesiden itibaren 3x1 şeklinde kullancam ayın 16 sın da da crione jele başlayacağım..
canm ben kayseride olmadım kontrollerimi :)) bulunduğum şehirde oldum kayseriye transfer için gidicem sadece..Bende bugün oraydım kontrol için gitmiştim :)
Hımmm :) yanlış anlamışım canımcanm ben kayseride olmadım kontrollerimi :)) bulunduğum şehirde oldum kayseriye transfer için gidicem sadece..
olsun canım sorun değil:) sen ne için gitmiştin tedavin mi vardı ?Hımmm :) yanlış anlamışım canım
Turgut beye mi devam ediyorsunKızlar bugün kalp atışlarını duyduk 7 Hafta olmuşuz maşallah allahım herkes e nasip etsin yumurta sayısı na takılmayın arkadaşlar benim sadece iki tanecik toplanmıştır.
Ayy canım bu yazını görmedim sen hamişsin:) hayırlı olsun darısı başımıza.Kızlar bugün kalp atışlarını duyduk 7 Hafta olmuşuz maşallah allahım herkes e nasip etsin yumurta sayısı na takılmayın arkadaşlar benim sadece iki tanecik toplanmıştır.
Canım neden o kadar geç olacak sana bir tüyo. Çünkü turgut bey ondan önceki 5 gün yokmuş. Bana da transfer tarihini 21 i verdi. Transferini ven yapmak istiyorum dedi o yüzden iğnelere de adetin 6. Günü başladı. Seninle ilgili bi durum değil yani korkmakızlar merhabalar bugün kontrolüm vardı ayın 21 in de transferim olacak neden okadar geç oldu anlamadım ama hayırlısı olsun..estrofemi pazartesiden itibaren 3x1 şeklinde kullancam ayın 16 sın da da crione jele başlayacağım..
Maşallah darısı başımızaKızlar bugün kalp atışlarını duyduk 7 Hafta olmuşuz maşallah allahım herkes e nasip etsin yumurta sayısı na takılmayın arkadaşlar benim sadece iki tanecik toplanmıştır.
Aaa öylemi ben bilmiyordum ya inşallah geç kalmaz transferim.Canım neden o kadar geç olacak sana bir tüyo. Çünkü turgut bey ondan önceki 5 gün yokmuş. Bana da transfer tarihini 21 i verdi. Transferini ven yapmak istiyorum dedi o yüzden iğnelere de adetin 6. Günü başladı. Seninle ilgili bi durum değil yani korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?