Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

inşaallah hep beraber hayırlı haberlerimizi duyururuz:) ben biraz da dondurmaya güveniyodum sanırım bu olmazsa arka sağlam gibi düşünecektim:) nasip bunda da vardır bi hayır:)

aynen dediğin gibi yaptım dün en azından iğne acıtmadı :) iyi taktik tecrübe işte napcan:)

evet o canım çok kötü bi iğne mahfolmuştum benimde ilk denemm şubatta oldu olmusuzdu şimdi yne tedavideym hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

kızlar merhabalar bugün kontrolüm vardı ayın 21 in de transferim olacak neden okadar geç oldu anlamadım ama hayırlısı olsun..estrofemi pazartesiden itibaren 3x1 şeklinde kullancam ayın 16 sın da da crione jele başlayacağım..

canım hadi inşalla güzel haberler alırsın 10 günün sonunda :)

canım hadi inşalla güzel haberler alırsın 10 günün sonunda :)
amin canım inşallah artık herşey allah a kaldı seninde normal canım 21 i adetinin kaçıncı gününe denk geliyo

kızlar bişiy soracam jeli sürerken vajin kısmım daralmış mı ne yanıyo jeli içeri doğru iterken jel yakmıyo orda sıkıntı yokda transfer öncesi böyle değildi sizde de böyle bişiy oldu mu ya kaslarım acaba korumaya mı aldı rahim kısmını diyorum progesterondan dolayı

Bende bugün oraydım kontrol için gitmiştim :)

Kızlar bugün kalp atışlarını duyduk 7 Hafta olmuşuz maşallah allahım herkes e nasip etsin yumurta sayısı na takılmayın arkadaşlar benim sadece iki tanecik toplanmıştır.
Ayy canım bu yazını görmedim sen hamişsin:) hayırlı olsun darısı başımıza.

Canım neden o kadar geç olacak sana bir tüyo. Çünkü turgut bey ondan önceki 5 gün yokmuş. Bana da transfer tarihini 21 i verdi. Transferini ven yapmak istiyorum dedi o yüzden iğnelere de adetin 6. Günü başladı. Seninle ilgili bi durum değil yani korkma

Aaa öylemi ben bilmiyordum ya inşallah geç kalmaz transferim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…