Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Aaa öylemi ben bilmiyordum ya inşallah geç kalmaz transferim.
Ben de tereddüt etmedim değil açıkcası ama kendi dedi sadece opunda olmayabilirim transferini ben yapacağım dedi. Ama benim ki dondurulmuş embriyo değil ki ya gitmazse 5. Güne kadar dedim özge hanım da iyi falan dedi. Valla bu sfer olumsuz biley düşünmek istemiyorum. Rabbim verecekse her halde verir. Bu arada aynı gün transferimiz var gibi görünüyor hadi hayırlısı

Açıkçası bende tedirgin oldum ama turgut bey sorun olmaz dedi peki dedim bundada vardır bir hayır.Aaa evet canım peşpeşe olur belki:) bana saat 12 de burda olun dediler canım

Açıkçası bende tedirgin oldum ama turgut bey sorun olmaz dedi peki dedim bundada vardır bir hayır.Aaa evet canım peşpeşe olur belki:) bana saat 12 de burda olun dediler canım
Hayırlısı olsun . Yok benim ki saate kadar belli olamaz henüz bakalım kaç yumurta kaç embriyo olacak ta kaçıncı güne gidecek ohooo

Hayırlısı olsun . Yok benim ki saate kadar belli olamaz henüz bakalım kaç yumurta kaç embriyo olacak ta kaçıncı güne gidecek ohooo
Gerçi doğru haklısın henüz bellolmaz belkide karşılaşırız aynı güne gelirse:)canım inşallah
Bizde bebişlerimize kavuşuruz.

Kızlar bende son bir tane kalan ve şimdiye kadar sürekli tek çizgi gösteren ovulasyon testim vardı onu kullanayım dedim çift çizgi belli belirsiz ilk defa şimdide internetten araştırdım ovulasyon testi gebelik testinden daha önce gösteriyormuş eğer hamilelik varsa tabikide umutlanmıyorum çünkü her umut eğer sonu hüsransa yıkım oluyor birde daha bugün 4.günüm çıkması için çok erken amannn işde kendime eylence arıyorum

canım öyle şeylere takılma sakın boşver kafanı dağıt 9. güne kadar da test falan yapma biliyorum insan duramıyor ama sabret mutlu günler bizleri bekliyor inşallah :))

canım öyle şeylere takılma sakın boşver kafanı dağıt 9. güne kadar da test falan yapma biliyorum insan duramıyor ama sabret mutlu günler bizleri bekliyor inşallah :))
Aman kuzum test dürttü beni diğerinde 4.günde adet kanamam başlamıştı şimdide adet sancılarım başlıyor hiç takmıyorum olmazsa yine vardır ALLAHIMIN bir bildiği

Aman kuzum test dürttü beni diğerinde 4.günde adet kanamam başlamıştı şimdide adet sancılarım başlıyor hiç takmıyorum olmazsa yine vardır ALLAHIMIN bir bildiği
canım benim olumsuz düşünme sakın güzel düşün gelecek tabiki Allahın izni ile...

içime doğdu gibi canım bizim transferler ard arda oldu öylede süper haberler verecez inşaallah ardımızdan da keser84 ile dnzderya nın transferleri ard arda olup onlarda güzel haber verecek inşaallah:) filan fıstık işte:)

ayy canım hadi inşallah ha şöyle pozitif ol :) gelsin güzel haberler ohh yandan yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…