- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.041
Ben de tereddüt etmedim değil açıkcası ama kendi dedi sadece opunda olmayabilirim transferini ben yapacağım dedi. Ama benim ki dondurulmuş embriyo değil ki ya gitmazse 5. Güne kadar dedim özge hanım da iyi falan dedi. Valla bu sfer olumsuz biley düşünmek istemiyorum. Rabbim verecekse her halde verir. Bu arada aynı gün transferimiz var gibi görünüyor hadi hayırlısıAaa öylemi ben bilmiyordum ya inşallah geç kalmaz transferim.
Açıkçası bende tedirgin oldum ama turgut bey sorun olmaz dedi peki dedim bundada vardır bir hayır.Aaa evet canım peşpeşe olur belki:) bana saat 12 de burda olun dediler canımBen de tereddüt etmedim değil açıkcası ama kendi dedi sadece opunda olmayabilirim transferini ben yapacağım dedi. Ama benim ki dondurulmuş embriyo değil ki ya gitmazse 5. Güne kadar dedim özge hanım da iyi falan dedi. Valla bu sfer olumsuz biley düşünmek istemiyorum. Rabbim verecekse her halde verir. Bu arada aynı gün transferimiz var gibi görünüyor hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun . Yok benim ki saate kadar belli olamaz henüz bakalım kaç yumurta kaç embriyo olacak ta kaçıncı güne gidecek ohoooAçıkçası bende tedirgin oldum ama turgut bey sorun olmaz dedi peki dedim bundada vardır bir hayır.Aaa evet canım peşpeşe olur belki:) bana saat 12 de burda olun dediler canım
Gerçi doğru haklısın henüz bellolmaz belkide karşılaşırız aynı güne gelirse:)canım inşallahHayırlısı olsun . Yok benim ki saate kadar belli olamaz henüz bakalım kaç yumurta kaç embriyo olacak ta kaçıncı güne gidecek ohooo
Hımmm :) yanlış anlamışım canım
maşallah canımKızlar bugün kalp atışlarını duyduk 7 Hafta olmuşuz maşallah allahım herkes e nasip etsin yumurta sayısı na takılmayın arkadaşlar benim sadece iki tanecik toplanmıştır.
puzzle yap kitap oku surekli evde durma canim kendini yormadan sevdigin seyleri yapZaman durdu sanki vakit geçmiyo bi türlü ya kafa dağıtmak için yaptığınız bi aktivite var mı ki :)
canım öyle şeylere takılma sakın boşver kafanı dağıt 9. güne kadar da test falan yapma biliyorum insan duramıyor ama sabret mutlu günler bizleri bekliyor inşallah :))Kızlar bende son bir tane kalan ve şimdiye kadar sürekli tek çizgi gösteren ovulasyon testim vardı onu kullanayım dedim çift çizgi belli belirsiz ilk defa şimdide internetten araştırdım ovulasyon testi gebelik testinden daha önce gösteriyormuş eğer hamilelik varsa tabikide umutlanmıyorum çünkü her umut eğer sonu hüsransa yıkım oluyor birde daha bugün 4.günüm çıkması için çok erken amannn işde kendime eylence arıyorum
sabret canım inşallah güzel günler bizleri bekliyor hep beraber halay çekcez burdaZaman durdu sanki vakit geçmiyo bi türlü ya kafa dağıtmak için yaptığınız bi aktivite var mı ki :)
Aman kuzum test dürttü beni diğerinde 4.günde adet kanamam başlamıştı şimdide adet sancılarım başlıyor hiç takmıyorum olmazsa yine vardır ALLAHIMIN bir bildiğicanım öyle şeylere takılma sakın boşver kafanı dağıt 9. güne kadar da test falan yapma biliyorum insan duramıyor ama sabret mutlu günler bizleri bekliyor inşallah :))
Yarından sonra hiç takmam zaten tatil başlıyorcanım öyle şeylere takılma sakın boşver kafanı dağıt 9. güne kadar da test falan yapma biliyorum insan duramıyor ama sabret mutlu günler bizleri bekliyor inşallah :))
canım benim olumsuz düşünme sakın güzel düşünAman kuzum test dürttü beni diğerinde 4.günde adet kanamam başlamıştı şimdide adet sancılarım başlıyor hiç takmıyorum olmazsa yine vardır ALLAHIMIN bir bildiği
ayy yarın mı gidiyorsun bizimde geç olması avantaj oldu bize :))) haftaya tatile gidicez 4-5 gün sonrasında da transfer ohh :))Yarından sonra hiç takmam zaten tatil başlıyor
Süper bomba gibi dönüp miniklerini alıcaksın inşallahayy yarın mı gidiyorsun bizimde geç olması avantaj oldu bize :))) haftaya tatile gidicez 4-5 gün sonrasında da transfer ohh :))
ayyy inşallah canım benim minnoşları alcam tamda evlilik yıl dönümümüzde öğrencez sonucu :)))Süper bomba gibi dönüp miniklerini alıcaksın inşallah
inşaallah canım ya :):):)sabret canım inşallah güzel günler bizleri bekliyor hep beraber halay çekcez burda
inşaallah canım ya :):):)
içime doğdu gibi canım bizim transferler ard arda oldu öylede süper haberler verecez inşaallah ardımızdan da keser84 ile dnzderya nın transferleri ard arda olup onlarda güzel haber verecek inşaallah:) filan fıstık işte:)Kızlar bende son bir tane kalan ve şimdiye kadar sürekli tek çizgi gösteren ovulasyon testim vardı onu kullanayım dedim çift çizgi belli belirsiz ilk defa şimdide internetten araştırdım ovulasyon testi gebelik testinden daha önce gösteriyormuş eğer hamilelik varsa tabikide umutlanmıyorum çünkü her umut eğer sonu hüsransa yıkım oluyor birde daha bugün 4.günüm çıkması için çok erken amannn işde kendime eylence arıyorum
ayy canım hadi inşallah ha şöyle pozitif ol :) gelsin güzel haberler ohh yandan yandaniçime doğdu gibi canım bizim transferler ard arda oldu öylede süper haberler verecez inşaallah ardımızdan da keser84 ile dnzderya nın transferleri ard arda olup onlarda güzel haber verecek inşaallah:) filan fıstık işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?