- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.061
İnşallah 2mutluluğu birden yaşıcaksınayyy inşallah canım benim minnoşları alcam tamda evlilik yıl dönümümüzde öğrencez sonucu :)))
Bunu yazan parmakların bebeklerini tutsun inşallahhhhhiçime doğdu gibi canım bizim transferler ard arda oldu öylede süper haberler verecez inşaallah ardımızdan da keser84 ile dnzderya nın transferleri ard arda olup onlarda güzel haber verecek inşaallah:) filan fıstık işte:)
aminnn :))İnşallah 2mutluluğu birden yaşıcaksın
Ne zaman evlilik yıldönümünüz canım bizim 3 eylül ben de 3. Yılımıza 3 kişi girmeyi hayal ediyorummmmmmayyy inşallah canım benim minnoşları alcam tamda evlilik yıl dönümümüzde öğrencez sonucu :)))
30 ağustos canım :)) bizde 4. yıla 4 kişi gireriz belki :))Ne zaman evlilik yıldönümünüz canım bizim 3 eylül ben de 3. Yılımıza 3 kişi girmeyi hayal ediyorummmmmm
maşallah ya enerjine hayranım hadi iyi tatiller size:)Merhaba canlar saat 16 itibariyle mersin forum tatil başlar minnoşlarımı gezdiricem
Sağol canım benimmaşallah ya enerjine hayranım hadi iyi tatiller size:)
oooo iyi gezmeler canım :))Merhaba canlar saat 16 itibariyle mersin forum tatil başlar minnoşlarımı gezdiricem
Teşekkür ederim canımoooo iyi gezmeler canım :))
canım olumsuz düşünceye yer yokCanan tatilde lay lay lom yalnız canlar benim adet ağrılarım başlıyor yaEki Görüntüle 1603100
Tamam tamam sustummmm tutunuyorlardır bende öyle tahmin ettimcanım olumsuz düşünceye yer yokminnoşlar tutunuyordur ondandır o ağrılar kendini çok yormadan tatilin tadını çıkar
canım benim bugün kontrolüm vardı sadece baktı ultrason ile iyi bile demedi çıktı Turgut bey eşime demiş herşey yolunda diye:) ama ben alıştım zaten pohpohlamasınlar beni fala umut vermelerine gerek yok. ilaca aynı dozda devam ediyorum. akşam itibarı ile de çatlatmama iğneme başlıyorum cuma yeniden kontrol. sanırım o gün de çatlatma iğnemi verip pazar opu yapacak. heyecanım sonsuz:)Kızlar Nasılsıniz..transfer olanlar nasıl gidiyor...
Canım benimde perşembe transferim oldu bugün 6.günüm adet sancılarım var ama takmıyorum deniz kum güneş tatildeyimKızlar Nasılsıniz..transfer olanlar nasıl gidiyor...
beklemek kadar zor bişiy yok yaaaa bişiy soracam 6. gün kanda çıkan var mıdır acile gitsem kan testi yaparlar mı acep dayanamıyacam ben sanırım :))))))canım benim bugün kontrolüm vardı sadece baktı ultrason ile iyi bile demedi çıktı Turgut bey eşime demiş herşey yolunda diye:) ama ben alıştım zaten pohpohlamasınlar beni fala umut vermelerine gerek yok. ilaca aynı dozda devam ediyorum. akşam itibarı ile de çatlatmama iğneme başlıyorum cuma yeniden kontrol. sanırım o gün de çatlatma iğnemi verip pazar opu yapacak. heyecanım sonsuz:)
Adet sancıları hamilelik.belirtisinde de oluyorCanım benimde perşembe transferim oldu bugün 6.günüm adet sancılarım var ama takmıyorum deniz kum güneş tatildeyim
Benim.8.gun kanda çıktı ama.ikiz olduğu için çabuk cikmis meğerse.7.gun evde idrar testi silik çıkınca kan testi yaptirmistimbeklemek kadar zor bişiy yok yaaaa bişiy soracam 6. gün kanda çıkan var mıdır acile gitsem kan testi yaparlar mı acep dayanamıyacam ben sanırım :))))))
Inşallah hersey yolunda gider cnmcanım benim bugün kontrolüm vardı sadece baktı ultrason ile iyi bile demedi çıktı Turgut bey eşime demiş herşey yolunda diye:) ama ben alıştım zaten pohpohlamasınlar beni fala umut vermelerine gerek yok. ilaca aynı dozda devam ediyorum. akşam itibarı ile de çatlatmama iğneme başlıyorum cuma yeniden kontrol. sanırım o gün de çatlatma iğnemi verip pazar opu yapacak. heyecanım sonsuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?