Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bunu yazan parmakların bebeklerini tutsun inşallahhhhh

Kızlar Nasılsıniz..transfer olanlar nasıl gidiyor...
canım benim bugün kontrolüm vardı sadece baktı ultrason ile iyi bile demedi çıktı Turgut bey eşime demiş herşey yolunda diye:) ama ben alıştım zaten pohpohlamasınlar beni fala umut vermelerine gerek yok. ilaca aynı dozda devam ediyorum. akşam itibarı ile de çatlatmama iğneme başlıyorum cuma yeniden kontrol. sanırım o gün de çatlatma iğnemi verip pazar opu yapacak. heyecanım sonsuz:)

beklemek kadar zor bişiy yok yaaaa bişiy soracam 6. gün kanda çıkan var mıdır acile gitsem kan testi yaparlar mı acep dayanamıyacam ben sanırım :))))))

beklemek kadar zor bişiy yok yaaaa bişiy soracam 6. gün kanda çıkan var mıdır acile gitsem kan testi yaparlar mı acep dayanamıyacam ben sanırım :))))))
Benim.8.gun kanda çıktı ama.ikiz olduğu için çabuk cikmis meğerse.7.gun evde idrar testi silik çıkınca kan testi yaptirmistim

Inşallah hersey yolunda gider cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…