Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

beklemek kadar zor bişiy yok yaaaa bişiy soracam 6. gün kanda çıkan var mıdır acile gitsem kan testi yaparlar mı acep dayanamıyacam ben sanırım :))))))
benimkide 8. gün kan testinden çıktı idrarda çok silikçizgiyi görünce gidip kanda baktırdık benim ki tek ...ama herkesinki çıkacak diye bir sey yok çıkmazsa hamile değilsin anlamına gelmiyor dayanabilirsen doktorun dediği gün yap bence ....

inşaallah canım ya birlikte inşaallah...bi an böyle bi çöküş yaşadım ama sonra olmamasına da alıştırmam lazım kendimi dedim çok fazla ümitte iyi olmuyo sanırım yaa(((((
Canım tabikide okumsuzlukda var bu kısmet işi fakat umudunu kaybetmiceksin kanda negatif görürsen eğer o zaman düşünüp üzülürsün şimdi kendini üzmeni gerektirecek bir durum yok 12 günün sonu önemli olan

Hadi hayırlısı canım benim gelsin yumoşlar

kızlar bu iğne ile jel bayağı pahalıymış siz normal devlet hastanesindeki doktorlara mı yazdırıyorsunuz yoksa turgut bey yazıyor mu kayseride de değilim sağlık ocakları yazmıyormuş burda sanırım

celaxane iğne mi eğer oysa ben onuda jelide sağlık ocağına yazdırıyorum.yalnız ilacın var görünüyorsa yani bitmeden yazdırmaya gidersen yazmıyor olabilirler.Benim estrofem öyle olmuştu günde 1 kullanıyo görünüyormuşum ben 3 kullanıyordum o yüzden devlet ödemedi zaten ucuzdu ben öyle alıyorum iğne bir defa aldım onuda yazdı sağlık ocağı doktor kullanma dedi ...Jeli bittikçe gidip yazdırıyorum

canım bizim sağlık ocağı hormon testini yapmamıştı devlete yollamıştı beni burda çıkmıyo diye ben de yazmıyolar diye düşündüm medicana da gültekin bey var sivasta ona randevu aldım cumartesine yazarlar inşaallah ya

canım aile hekimini ara sor ben iki aydır yazdırıyorum yazmazsa kadın doğumcuya yazdır...

slm canım iyiyim arada bir girip bakıyorum yazılanları okuyorum..yaza dondurulmuşları deniycez bizde..sen nasılsın canım?

Merhaba,

Siziniçin çok mu geç kaldım bilmiyorum ama ben sarp özcana gidiyordum. Hala isterseniz bilgi verebilirim. Ben tüp bebek için gitmedim. Hamile kaldığım zaman kendisine gittim. Acıbadem hastanesine. İlk muayene de gebeliğimi doğruladı hiç bir tahlil istemedi ve iki hafta sonra kontrole çağırdı. Gebe kalmadan kısa bir süre önce aynı hastanede dahiliye doktoru bana troid hastası olabilirsin aç karna gel test yapalım demişti. Ben o arada hamile kaldım. İlk muayenede sarp beye bu durumu ilettim. Kendisi birsey olmaz,vs diyerek bizi gönderdi. İkinci kontrolde 7. hafta bebeğimizi gördük ve düzensiz de olsa kalp atışlarını gördük. Bu arada ben de lekelenme oldu. Doktora durumu ilettim ve troid meselesini tekrar sordum, yine her ikisini de önemsemedi ve test yaptırmadı. 8. haftada kalp atışlarının düzenli olduğunu dinlemek için gittiğimizde ne yazık ki bebeğim ölmüştü Hemen kürtaja aldılar beni. O gün de yine sebebi troid olabilir mi bakalım mı dedim. Yine ne alakası var benim troid hastası kaç tane hastam var falan gibi açıklamalar yaptı. Ben saf saf kendisine güvenmeye devam ettim ve kaybımdan 5 ay sonra gebe kalamadığım için tekrar kendisine gittim. Bu kez muayeneden sonra bana yine hiç bir sorun yok deyince ben de troid testi istiyorum dedi. Yani zorla da olsa testi yaptırdım. Değerim 4.2 çıktı. Sınır değer normalde 3.3 ve gebe kalmaya çalışan kadınlarda maximum 2-2,5 olmalıymış. Kendısne sonucu gosterdıgım de yıne önemsenecek bir sey yok dedı.

Tabı ben bu kez kendımı bır endokrin uzmanına attım. Detay troid tetkiklerim ve ultrasonum cekıldı. Sonuc oldukça ılerlemiş bir hasimato troidi teşhisi kondu. Hemen ilaca başladım. Endokrin doktorum bu değerle hamilelik sansımın çok az olduğunu hamile kalsam bile aynı yasadığım durum gıbı erken düşüklerle sonuçlanabileceğini söyledi. Ne yazık ki troid diğer hormonlarımı da etkiliyormuş yumurtlamayı kontrol eden. Sarp beye gittiğim zaman adet miktarımın cok azaldıgğında da şikayet etmiştim. Meme uçlarımdan bir sıvı geliyordu cok cok az olsa da zaman zaman. Ve kendisi bana hiç bir tetkik yaptırmadı.

Kendisini gebeliğimin kaybıyla yine de şuçlamıyorum ama katkısı olabileceğini düşünüyorum. O nedenle böyle önemli bir tahlili kendi ağzımla defalarca talep etmeme rağmen yaptırmadığı için ve gözden kaçırdığı için kendisine güvenmiyorum. Acıbadem sigortaya dünya para verip doğum paketi almıştım iki yıllık. ama sırf kendisine gitmemek için o parayı bile heba edicem allah nasip eder de hamile kalırsam. Ayrıca sağolsun kendisinin sayesinde bu teşhisimin konması da çok gecikti ve o kaybımın üzerinden tam 1 yıl geçti. Benim aylarımı da heba etmiş oldu. her ay umutla beklememin, adet olunca hepimizin yaşadığı o sıkıntının ne yazık ki farkında bile değil kendisi.

Dilerim sizinle olan iletişimi çok sorunsuz olur ve en hayırlı şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Bu zorlu süreçte insanın ne kadar hassas olabildiğini bildiğim için paylaşmayı kendime vazife gördüm.

Yine söylediğim gibi kaybım için kendisi tek sorumludur diyemem ancak daha ilgili ve dikkatli olabilirdi. Ben bebeğime 2 sene de hamile kalmıştım....

Allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin, tüm isteyenlere....

canım yaşadıklarına bebeğini kaybetmene çok üzüldüm ama sanırım bi yanlış anlaşılma var ben kayseride acıbadem de turgut aydına gidiyorumm ve kendiside gayet ilgili bir doktor...umarım tekraradan hamile kalırsınız çok üzüldüm gerçekten tiroid tabiki önemli bir konu araştırılması yapılaması gerekiyor benim tüm tetkiklerm yapıldı ve bir sorun yok şuanda

Canım ya Rabbim yardımcın olsun kolay bi imtihan değil benim de moralim bozuldu okuyunca yorumu benim kuzenimde de haşimato çıkmıştı gebeliğinde doğum olana kadar ilaç kullandıydı bi sıkıntı çıkmamıştı. inşaallah seninde güzel haberlerini duyarız gebelik sırası ilaçla ayarlanıyor Allahın izniyle moralini de bozma çünkü bu tiroid insanın psikolojisini bozuyo insan depresif sinirli oluyor(kendimden bilyomda bu dediğin doktor kayseri acıbadem kadın doğumculardan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…