- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.101
hayır canım o doktor ankara acıbadem de ...Canım ya Rabbim yardımcın olsun kolay bi imtihan değil benim de moralim bozuldu okuyunca yorumu benim kuzenimde de haşimato çıkmıştı gebeliğinde doğum olana kadar ilaç kullandıydı bi sıkıntı çıkmamıştı. inşaallah seninde güzel haberlerini duyarız gebelik sırası ilaçla ayarlanıyor Allahın izniyle moralini de bozma çünkü bu tiroid insanın psikolojisini bozuyo insan depresif sinirli oluyor(kendimden bilyomdabu dediğin doktor kayseri acıbadem kadın doğumculardan mı
tek diyeceğim çok şükür :)) bi an korktuydum yani:)hayır canım o doktor ankara acıbadem de ...
Evet benim 7.gun silik çizgi cikmisti canım büyük ihtimalle hamilesin yarın kan testi yaptirArkadaşlar bende turgut aydında bu ay transferimi yaptırdım.Bugün 6. günümdü dayanamayıp idrar testi yaptım 3 defa hepsinde de 2. çizgi silik çıktı.Böyle bir durumla karşılaşan var mı
benim 7. günüm ama ben de çıkmadı canımArkadaşlar bende turgut aydında bu ay transferimi yaptırdım.Bugün 6. günümdü dayanamayıp idrar testi yaptım 3 defa hepsinde de 2. çizgi silik çıktı.Böyle bir durumla karşılaşan var mı
sizde mi sivaslısınızbenim 7. günüm ama ben de çıkmadı canımkişiden kişiye değişiyo olabilir ama ben nette okuduydum 5. gün embriyosu transfer ettirip senin gibi silik çizgi çıkanlar var kan testi yaptırabilirsin değerin çok yüksekse çıkabilirmiş gözün aydın olsun canım:))))
canım sendede adet belirtileri varmıydıEvet benim 7.gun silik çizgi cikmisti canım büyük ihtimalle hamilesin yarın kan testi yaptir
evet canım memleketli mi çıktık yoksa:)sizde mi sivaslısınız
Kaşık ağrılarım oluyoducanım sendede adet belirtileri varmıydı
Yok canım aç gitmene gerek yok ben tok gitmiştim biz de sormuştuk ne lazım falan diye de öyle söylemişlerdi. Sadece transfere girmeden idrara sıkışık olman lazım bana da onu söylemedilerdi son anda gelen hemşire söyledi sağ olsunArkadaslar mrb yarın transfere gidicm acmı tok mu gitmem lazım ?kimse bile soylemedı
evet:)evet canım memleketli mi çıktık yoksa:)
Ya kızlar tedavim boyunca Turgut bey benle toplasan 10 dk konuşmadı.size karşıda öylemi.pozitif olmaya. Çalışıyorum bu ıkıncı denemm hayırlısı
aynen canım ayyynennn katılıyorum sana:) Ancak ne zaman arasam cevap verdi her soruma Allah razı olsun. Giderken de kağıda yazıyodum sorularımı nerde bulduk orda hemen soruyoduk :)Ya kızlar tedavim boyunca Turgut bey benle toplasan 10 dk konuşmadı.size karşıda öylemi.pozitif olmaya. Çalışıyorum bu ıkıncı denemm hayırlısı
Sende durum ne canm tedavıye devammı?yenı katıldığımdan bilmiyorm kus bakmaaynen canım ayyynennn katılıyorum sana:) Ancak ne zaman arasam cevap verdi her soruma Allah razı olsun. Giderken de kağıda yazıyodum sorularımı nerde bulduk orda hemen soruyoduk :)
Hoş Geldin Arkadaşım Inşallah Bebeğin sıkı sıkı tutunur sana:)Ya kızlar tedavim boyunca Turgut bey benle toplasan 10 dk konuşmadı.size karşıda öylemi.pozitif olmaya. Çalışıyorum bu ıkıncı denemm hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?