Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

hayır canım o doktor ankara acıbadem de ...

Arkadaşlar bende turgut aydında bu ay transferimi yaptırdım.Bugün 6. günümdü dayanamayıp idrar testi yaptım 3 defa hepsinde de 2. çizgi silik çıktı.Böyle bir durumla karşılaşan var mı

Arkadaşlar bende turgut aydında bu ay transferimi yaptırdım.Bugün 6. günümdü dayanamayıp idrar testi yaptım 3 defa hepsinde de 2. çizgi silik çıktı.Böyle bir durumla karşılaşan var mı
Evet benim 7.gun silik çizgi cikmisti canım büyük ihtimalle hamilesin yarın kan testi yaptir

benim 7. günüm ama ben de çıkmadı canım kişiden kişiye değişiyo olabilir ama ben nette okuduydum 5. gün embriyosu transfer ettirip senin gibi silik çizgi çıkanlar var kan testi yaptırabilirsin değerin çok yüksekse çıkabilirmiş gözün aydın olsun canım:))))

umarım öyledir arkadaşlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin gerçekten ağır bir imtihandan geçiyoruz.Kan testi yaptırmayada cesaret edemiyorum ya hüsrana uğrarsam diye çünkü adet olucakmışım gibi ağrılarım var

sizde mi sivaslısınız

Arkadaslar mrb yarın transfere gidicm acmı tok mu gitmem lazım ?kimse bile soylemedı
Yok canım aç gitmene gerek yok ben tok gitmiştim biz de sormuştuk ne lazım falan diye de öyle söylemişlerdi. Sadece transfere girmeden idrara sıkışık olman lazım bana da onu söylemedilerdi son anda gelen hemşire söyledi sağ olsun transfere gidene kadar elimde su dolandıydım:) Allah yardımcın olsun

Ya kızlar tedavim boyunca Turgut bey benle toplasan 10 dk konuşmadı.size karşıda öylemi.pozitif olmaya. Çalışıyorum bu ıkıncı denemm hayırlısı

Ya kızlar tedavim boyunca Turgut bey benle toplasan 10 dk konuşmadı.size karşıda öylemi.pozitif olmaya. Çalışıyorum bu ıkıncı denemm hayırlısı
aynen canım ayyynennn katılıyorum sana:) Ancak ne zaman arasam cevap verdi her soruma Allah razı olsun. Giderken de kağıda yazıyodum sorularımı nerde bulduk orda hemen soruyoduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…