- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.121
Saol canm toplama daha zor olmasına rağmen rahattm.ama transfer stres yaptı.hayırlısı ile yarını atlatrm inş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.bundn önce aşılama ve ilk tüp denememde çok zor atlattım.Rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün inşAllahHoş Geldin Arkadaşım Inşallah Bebeğin sıkı sıkı tutunur sana:)
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah en güzel şekilde atlatırsın umarımSaol canm toplama daha zor olmasına rağmen rahattm.ama transfer stres yaptı.hayırlısı ile yarını atlatrm inş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.bundn önce aşılama ve ilk tüp denememde çok zor atlattım.Rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün inşAllah
Arkadaşlar
Önümüzdeki ay Turgut Bey tedavime başlıcak çok heycanlıyım en güzel tarafı doktoruma sonsuz güveniyorum ve çok seviyorum çok sıcak samimi en önemlisi kendinden emin acıbademde tedavi olan ve olacak olan arkadaşlar fikirlerinizi dualarınızı bekliyorum
Estağfurullah canım ben de pek eski sayılmam :) yeni transferim oldu yedinci günüm sanırım ilk kez tüp deniyorumSende durum ne canm tedavıye devammı?yenı katıldığımdan bilmiyorm kus bakma
canım benim ağlama nöbeti de ilaçların etkisiyle 2. tedavimde ben de yaşamıştım. nefret ediyorum bu bekleme sürecinden ama yapacak bişey yok sabredip dua edeceğiz bol bol. kendine değişik uğraş bulmaya çalış. çok sevdiğin ama durumunu bilmeyen arkadaşın varsa onlarla görüş. mecburen başka şeylerden konuşur ve güzel vakit geçirirsin.ya kızlar bende hiç bi değişiklik yok artık belim de ağrımıyor regl zamanım da yaklaşıyo hiçbi belirti olmayıpta umutla beklerken regl olmaktan korkmaya başladımdün bi ağlama nöbeti geçirdim
hoş geldin canım inşallah hayırlı haberler alırsın. kaçıncı denemen sorun eydi sizin?Merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum sizi.benimde 6sinda 4.transferim yapildi umutla bekliyorum sizler gibi sabirsizlikla kolay bir süreç değil biliyorum.Dua etmekten başka ne gelir elimizden Allah im hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.
canım benim ne konuşmak istiyorsun ki? o işini biliyor ve yapıyor. aklına takılan varsa sor cevabını da verecektir illa ki. benim de Turgut bey de ilk tedavim ama kendi 3. tedavim olduğu için rahatım. geçen gün kontrole gittim direkmen baktı ve çıktı iyi bile demedi 1 dk sürmüştür. çıkınca ben giyinirken eşime demiş yumurtalar çok iyi durumda diye. ama ben hiç takılmadım o göreceğini görmüştür. aksi bir durum olsa açıklar anlatır. sen de pozitif olmaya devam et ki en çok ihtiyacımız olan da bu zaten. dua ile...Ya kızlar tedavim boyunca Turgut bey benle toplasan 10 dk konuşmadı.size karşıda öylemi.pozitif olmaya. Çalışıyorum bu ıkıncı denemm hayırlısı
Geçiyor zaman geçiyor ama nasıl geçiyor...bilmeyen bi arkadaşı aramayı deneyecem amacanım benim ağlama nöbeti de ilaçların etkisiyle 2. tedavimde ben de yaşamıştım. nefret ediyorum bu bekleme sürecinden ama yapacak bişey yok sabredip dua edeceğiz bol bol. kendine değişik uğraş bulmaya çalış. çok sevdiğin ama durumunu bilmeyen arkadaşın varsa onlarla görüş. mecburen başka şeylerden konuşur ve güzel vakit geçirirsin.
Merhaba sende turgut beye oldun tedavini değilmi bende ordaydim ögün sanirim elinde su şişesiyle bardakla gezen sendin konusmalarinizdan anladigim kadariyla benim dördüncü bak stres sadece bizi yipratiyor bende gec akillandim sanirim bu konuda. Hersey mevlanin gönlüne kalmış ol derse olacak gerisi boş.Geçiyor zaman geçiyor ama nasıl geçiyor...bilmeyen bi arkadaşı aramayı deneyecem amateşekkür ederim fikir için
:) canım o gördüğün kişi kapalı mıydı ben çünkü odamdan çıkmadım odada tur attım da:) ama bi yerde tevafuk etmişizdir yüzler hep aklımda çünkü zaten çokta büyük bi yer değil:)Merhaba sende turgut beye oldun tedavini değilmi bende ordaydim ögün sanirim elinde su şişesiyle bardakla gezen sendin konusmalarinizdan anladigim kadariyla benim dördüncü bak stres sadece bizi yipratiyor bende gec akillandim sanirim bu konuda. Hersey mevlanin gönlüne kalmış ol derse olacak gerisi boş.
canım ya inanamazsın dediğini yaptım bilmeyen bi arkadaşımı arıyım dedim 'canım gözün aydın olsun' diyerek açtı teli meğer başka bi arkadaşım ki sağ olsun hemen söylemiş :)canım benim ağlama nöbeti de ilaçların etkisiyle 2. tedavimde ben de yaşamıştım. nefret ediyorum bu bekleme sürecinden ama yapacak bişey yok sabredip dua edeceğiz bol bol. kendine değişik uğraş bulmaya çalış. çok sevdiğin ama durumunu bilmeyen arkadaşın varsa onlarla görüş. mecburen başka şeylerden konuşur ve güzel vakit geçirirsin.
yok artık yaa. hiç özelimiz kalmadı Allaha şükür...canım ya inanamazsın dediğini yaptım bilmeyen bi arkadaşımı arıyım dedim 'canım gözün aydın olsun' diyerek açtı teli meğer başka bi arkadaşım ki sağ olsun hemen söylemiş :)
Bişiy soracam kızlar tüp bebekle ilgili hiç rüya gören ya da istihareye yatanınız var mı böyle şeylere biraz meraklıyım da kendime iş arıyom heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?