Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Evet kapali renkli gözlü biri aklimda kaldi sensin diye tahmin ettim .bende kapaliyim durumlar ayni olunca sima olarakta aceba onlar napti diye merak ediyor insan .kendi kendimize bişeyler kurup dokuyoruz iste.

Canım transferin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin senin ilk üçünde olmamasının sebebi neydi benimde transferim 6 sında oldu 2adet embriyom transfer edildi senin kaç adet transfer edildi bende bugün test yaptım negatif çıktı

Evet kapali renkli gözlü biri aklimda kaldi sensin diye tahmin ettim .bende kapaliyim durumlar ayni olunca sima olarakta aceba onlar napti diye merak ediyor insan .kendi kendimize bişeyler kurup dokuyoruz iste.
Ben kendi adima öyle istihareydi falan cesaret edemiyorum umudum bi kac kez yikilinca birşey yapasinda

Dedikleri tek sey herşey yolundaydi biz olumlu bekliyoduk diyorlar .ben ilk iki denememi ankara medicana yaptirdim malesef olmadi.bu senede turgut beyi duyduk sansimizi deneyelim dedik .gecen sefer tek yumurta toplandi transfer yapildi olmadi bu seferde iki tane toplandi biri dollendi yani tek embriyo transfer edildi.

Canım tedavin hayırlı olsun aramıza da hoş geldin benim de 6 sında 2adet dondurulmuş embriyo transferim oldu bugün test yaptım negatif

İnşallah pozitif olur canım yavruna kavuşursun bende bu defa çok umutluydum ama bugün negatifi görünce moral sıfır

Ben testi gününden önce yapmayi düşünmüyorum ilk denemelrede o hatayi bende yaptim merak işte .bu sefer beklicem.
Canım tedavin hayırlı olsun aramıza da hoş geldin benim de 6 sında 2adet dondurulmuş embriyo transferim oldu bugün test yaptım negatif
Erken olmus biraz test icin gününü doldurunca tekrar yap en kesin sonuc kan testi bence teşekkür ederim buarada hoş buldum hepinizi☺

Walla bende dayanamadım bugün bir hafta olunca yapıyım dedim birde adet ağrım başladı sende de war mı ağrı

Walla bende dayanamadım bugün bir hafta olunca yapıyım dedim birde adet ağrım başladı sende de war mı ağrı
canım madem dayanamadın direk kan verseydin ya en azından daha garantili. niye tatilini zehir ediyorsun iki gün daha sabret bakalım 8. gün çok erken idrar için

aynı hataya ben de düştüm canım yaa mahvoldum varya ki hala da kendime gelemedim Allah sabrımızı artırsın inşaallah kan testini bekliyorum (bekleyebilirsem:)

Vayyy ben olabilme ihtimalim arttı siyah eşarplıydım bu arada:) ben de her an tetikteydim zaten insan kendi derttaşlarıyla sohbet etmek istiyo merak ediyo İnşaallah hayırlısı ile bu son denememiz olur Rabbim yüzümüzü ak etsin amin amin

canım madem dayanamadın direk kan verseydin ya en azından daha garantili. niye tatilini zehir ediyorsun iki gün daha sabret bakalım 8. gün çok erken idrar için
Kuzum ya walla ne biliyim herkes merak ediyor bende merakdayım yapıyım dedim senin dediğin oldu bugünüm zehiroldu

arkadaşlar 31 temmuzda yumurta toplama işlemine giderken kapalı bi bayan vardı ben sedyedeyken el sallamıştı bana burdamısın sende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…