- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.161
onun öncesinde karşılaşmıştık zaten hastaneye ilaçların kalanlarını vermişti siyah eşarp ve pardesülü okadar duygulandımki ağladım uyandığımdada gözümden yaş geliyodu halanasıl bi bayandı ben birine el salladım ama destek olsun diye ben miyim acaba şüphelendim şimdi:)
Ay canım yaaa beni de duygulandırdın zaten hassasız birlikte ağlarız yanionun öncesinde karşılaşmıştık zaten hastaneye ilaçların kalanlarını vermişti siyah eşarp ve pardesülü okadar duygulandımki ağladım uyandığımdada gözümden yaş geliyodu hala
Geçmiş olsun dinlen uyumaya calis bari dunde ben rahatsizlandim direnmeye çalıştim ilac almadim sabah kalktigimda bir parça daha iyiydim.ölüyorum ben baş ağrısından ilaçta içemedim ne olur ne olmaz diye tansiyonumda yükselmiş napcam bilemedim patates sardım yatıyom
canım geçmş olsun benimde çok ağryor estrofem kullandığımdan beri baya çoğaldı ağrı...ölüyorum ben baş ağrısından ilaçta içemedim ne olur ne olmaz diye tansiyonumda yükselmiş napcam bilemedim patates sardım yatıyom
Senin transferin ayın kaçınday dı ki seninki benden önce olması lazımdı diye biliyorum benim geçen hafta perşembeydibenim de sekizinci günüm canım
Canım sen nerelerdesin napıosuncanım geçmş olsun benimde çok ağryor estrofem kullandığımdan beri baya çoğaldı ağrı...
Walla bende istemiyorum ama ben saymasam annem sayıyor annem saymasa babam yada kardeşlerim kaçışım yokBen gunlerimi hic saymıyorum busefer neden bilmiyorum sadece sonucu öğrenecegim tarih aklimda bende sizlerle ayni gün transfer oldum siz soyledikce ben kaçıncı günde olduğumu biliyorum .
Benim ailemde biliyor ama soramiyorlar artik .sorduklarinda bu konuyu konuştukça daha daha cok strese girdigimi goruyorlar .biliyorlar ama bilmiyormus gibi yapmaya caliyorlar.böyle daha rahatim.Walla bende istemiyorum ama ben saymasam annem sayıyor annem saymasa babam yada kardeşlerim kaçışım yok
teşekkür ederim canım bugün biraz daha iyiyim kafam sepet gibi ilk defa iki gün boyunca ilaç içmeden başağrısı çektim kendime inanamıyorum:)Geçmiş olsun dinlen uyumaya calis bari dunde ben rahatsizlandim direnmeye çalıştim ilac almadim sabah kalktigimda bir parça daha iyiydim.
benimki çarşambaydı canım ama ben transfer günümü saymıyom:)Senin transferin ayın kaçınday dı ki seninki benden önce olması lazımdı diye biliyorum benim geçen hafta perşembeydi
Sağol canım ben estrofem de kullanmıyom ama bende migrene dönmeye yakın bi sinüzitim varcanım geçmş olsun benimde çok ağryor estrofem kullandığımdan beri baya çoğaldı ağrı...
ay canım benim üzülme kadın doğumcu yazar tabi aile hekiminin yazmamasıda tuhaf ben bugun jelden iki kutu yazdırdım .Doğumevine falan gitseydin keşke boşuna doktor ücreti ödemezdinkızlar ya iğne ile jeli bizim sağlıkocağı yazmadı rapor gerekiyomuş yazması için ben de yarına gültekin bey e randevu aldım sivas medicana da ki kadın doğumcu. o rapor verip yazar di mi
Allahhh bu hafta ak koyun kara koyun belli olacak çok heyecanlıyım yhaaaaMerhaba kizlar durumlar nasıl herkes iyidir umarım bu mübarek cuma gününde hepimizin duası kabul olur insallah hafta içi hepimizinde yüzü güler umarım.
Amin canım inşallahhMerhaba kizlar durumlar nasıl herkes iyidir umarım bu mübarek cuma gününde hepimizin duası kabul olur insallah hafta içi hepimizinde yüzü güler umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?