Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

onun öncesinde karşılaşmıştık zaten hastaneye ilaçların kalanlarını vermişti siyah eşarp ve pardesülü okadar duygulandımki ağladım uyandığımdada gözümden yaş geliyodu hala
Ay canım yaaa beni de duygulandırdın zaten hassasız birlikte ağlarız yani gerçekten karşılaşmışız bendim o :)

Ben gunlerimi hic saymıyorum busefer neden bilmiyorum sadece sonucu öğrenecegim tarih aklimda bende sizlerle ayni gün transfer oldum siz soyledikce ben kaçıncı günde olduğumu biliyorum .

Ben gunlerimi hic saymıyorum busefer neden bilmiyorum sadece sonucu öğrenecegim tarih aklimda bende sizlerle ayni gün transfer oldum siz soyledikce ben kaçıncı günde olduğumu biliyorum .
Walla bende istemiyorum ama ben saymasam annem sayıyor annem saymasa babam yada kardeşlerim kaçışım yok

Walla bende istemiyorum ama ben saymasam annem sayıyor annem saymasa babam yada kardeşlerim kaçışım yok
Benim ailemde biliyor ama soramiyorlar artik .sorduklarinda bu konuyu konuştukça daha daha cok strese girdigimi goruyorlar .biliyorlar ama bilmiyormus gibi yapmaya caliyorlar.böyle daha rahatim.

Geçmiş olsun dinlen uyumaya calis bari dunde ben rahatsizlandim direnmeye çalıştim ilac almadim sabah kalktigimda bir parça daha iyiydim.
teşekkür ederim canım bugün biraz daha iyiyim kafam sepet gibi ilk defa iki gün boyunca ilaç içmeden başağrısı çektim kendime inanamıyorum:)

kızlar ya iğne ile jeli bizim sağlıkocağı yazmadı rapor gerekiyomuş yazması için ben de yarına gültekin bey e randevu aldım sivas medicana da ki kadın doğumcu. o rapor verip yazar di mi

kızlar ya iğne ile jeli bizim sağlıkocağı yazmadı rapor gerekiyomuş yazması için ben de yarına gültekin bey e randevu aldım sivas medicana da ki kadın doğumcu. o rapor verip yazar di mi
ay canım benim üzülme kadın doğumcu yazar tabi aile hekiminin yazmamasıda tuhaf ben bugun jelden iki kutu yazdırdım .Doğumevine falan gitseydin keşke boşuna doktor ücreti ödemezdin
ne raporuki zaten bilgisayarlarında görüyorlar herşeyi

Merhaba kizlar durumlar nasıl herkes iyidir umarım bu mübarek cuma gününde hepimizin duası kabul olur insallah hafta içi hepimizinde yüzü güler umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…