Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Hamiş olanlar nasılsınız benim sıcaklar la başım dertte ama çok şükür 18 hafta bitti bu arada bebisler in biri kız biri erkekmi ş Rabbim isteyen herkese nasip etdin
Yolu yarilamissin xanim masallah..ben de 32 ye giriyorum yarın. .sıcaklar son aylarda daha kötü ve ikiz çok zor ben senin haftandayken çok rahattim ama zor diye düşünüyodum şimdi sıcaklar ve kaşıntı var uyuyamiyorum...senin son hafta ların kışa denk gelecek belki daha rahat edersin canjm. ..

Allah yardımcı olsun canım benim zor geçer şimdi çok şükür yolu yariladim ama zor geçti daha da zorluklar bekliyor anlaşılan

Hamiş olanlar nasılsınız benim sıcaklar la başım dertte ama çok şükür 18 hafta bitti bu arada bebisler in biri kız biri erkekmi ş Rabbim isteyen herkese nasip etdin
Canım maşallah ne kadar güzel bende 1 kız 1 erkek ikiz istiyorum Rabbim gönlüme göre verir inşallah çok sevindim senin adına sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim :) bize de dua edersen sevinirim.

Kızlar kan testim1,2 çıktı Bugün onuncu gün anlayacağınız hiç tutmamış çok kötüyüm hepiniz hakkınızı helal edin bi daha girer miyim siteye bilmiyorum

Kızlar kan testim1,2 çıktı Bugün onuncu gün anlayacağınız hiç tutmamış çok kötüyüm hepiniz hakkınızı helal edin bi daha girer miyim siteye bilmiyorum
Canım çok üzüldüm eminim benimkide tutmadı öyle hissediyorum idrar testleride bence buna örnek ama sakın kendini üzme vardır allahın bir hikmeti ve her son yeni bir umut ve başlangıçtır

Canim sıkma canını bence 12. Gun tekrar et testini.kesin emin olmak için. , eğer olmadisada canınız sagolsun , herşeyin başı sağlık bunu unutma pes etmek yok .Rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürecek.

Bende idrar testi yaptığımda bir gün önceki negatifti çok üzlmüştüm ertesi gün tekrar yaptım silik bir çizgi çıktı hayal görüyorum sandım eşimde görünce inandım o kadar silikti.

Canım çok üzüldüm eminim benimkide tutmadı öyle hissediyorum idrar testleride bence buna örnek ama sakın kendini üzme vardır allahın bir hikmeti ve her son yeni bir umut ve başlangıçtır
Sen yapmışmıydın idrar testi canım unuttum da.
Kızlar bugün 9.gün idrar testi yine negatif bu hayra alamet değil
Bence seninki tuttu içime öyle doğuyor.tutmadiysada canin sağolsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…