- 16 Aralık 2014
- 301
- 180
- 43
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.181
Yolu yarilamissin xanim masallah..ben de 32 ye giriyorum yarın. .sıcaklar son aylarda daha kötü ve ikiz çok zor ben senin haftandayken çok rahattim ama zor diye düşünüyodum şimdi sıcaklar ve kaşıntı var uyuyamiyorum...senin son hafta ların kışa denk gelecek belki daha rahat edersin canjm. ..Hamiş olanlar nasılsınız benim sıcaklar la başım dertte ama çok şükür 18 hafta bitti bu arada bebisler in biri kız biri erkekmi ş Rabbim isteyen herkese nasip etdin
Allah yardımcı olsun canım benim zor geçer şimdi çok şükür yolu yariladim ama zor geçti daha da zorluklar bekliyor anlaşılanYolu yarilamissin xanim masallah..ben de 32 ye giriyorum yarın. .sıcaklar son aylarda daha kötü ve ikiz çok zor ben senin haftandayken çok rahattim ama zor diye düşünüyodum şimdi sıcaklar ve kaşıntı var uyuyamiyorum...senin son hafta ların kışa denk gelecek belki daha rahat edersin canjm. ..
Canım maşallah ne kadar güzel bende 1 kız 1 erkek ikiz istiyorum Rabbim gönlüme göre verir inşallah çok sevindim senin adına sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim :) bize de dua edersen sevinirim.Hamiş olanlar nasılsınız benim sıcaklar la başım dertte ama çok şükür 18 hafta bitti bu arada bebisler in biri kız biri erkekmi ş Rabbim isteyen herkese nasip etdin
Hadi hayirlisiKızlarrrr 1 saat önce çatlatma iğnemi yaptım pazar gün opu, inşallah bu sefer olacak çok umutluyummm. Sizde dua edin lütfennn
hayırlı olur inş güzel haberler verirsin hepKızlarrrr 1 saat önce çatlatma iğnemi yaptım pazar gün opu, inşallah bu sefer olacak çok umutluyummm. Sizde dua edin lütfennn
İnşAllah canm inşAllahKızlar slm tedaviye başlayanlara Hayırlı olsun lns herkesin Kucağı dolu dolu olur
canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama sana denilen günde tekrarla mutlaka belli olmaz yinedeKızlar kan testim1,2 çıktı Bugün onuncu gün anlayacağınız hiç tutmamışçok kötüyüm hepiniz hakkınızı helal edin bi daha girer miyim siteye bilmiyorum
Canım ALLAH ın izniyle olacak inşallahKızlarrrr 1 saat önce çatlatma iğnemi yaptım pazar gün opu, inşallah bu sefer olacak çok umutluyummm. Sizde dua edin lütfennn
Canım çok üzüldüm eminim benimkide tutmadı öyle hissediyorum idrar testleride bence buna örnek ama sakın kendini üzme vardır allahın bir hikmeti ve her son yeni bir umut ve başlangıçtırKızlar kan testim1,2 çıktı Bugün onuncu gün anlayacağınız hiç tutmamışçok kötüyüm hepiniz hakkınızı helal edin bi daha girer miyim siteye bilmiyorum
Allah var ,gam yok.şanslıyız ki Allah vermemekte imtihan ediyor ya bide verdiğiyle imtihan etse ...Kızlar kan testim1,2 çıktı Bugün onuncu gün anlayacağınız hiç tutmamışçok kötüyüm hepiniz hakkınızı helal edin bi daha girer miyim siteye bilmiyorum
Canim sıkma canını bence 12. Gun tekrar et testini.kesin emin olmak için. , eğer olmadisada canınız sagolsun , herşeyin başı sağlık bunu unutma pes etmek yok .Rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürecek.Kızlar kan testim1,2 çıktı Bugün onuncu gün anlayacağınız hiç tutmamışçok kötüyüm hepiniz hakkınızı helal edin bi daha girer miyim siteye bilmiyorum
sen döndünmü tatilden sabah ilk idrarınla yaptınmı canım daha erken değilmiKızlar bugün 9.gün idrar testi yine negatif bu hayra alamet değil
Sen yapmışmıydın idrar testi canım unuttum da.Canım çok üzüldüm eminim benimkide tutmadı öyle hissediyorum idrar testleride bence buna örnek ama sakın kendini üzme vardır allahın bir hikmeti ve her son yeni bir umut ve başlangıçtır
Bence seninki tuttu içime öyle doğuyor.tutmadiysada canin sağolsun canimKızlar bugün 9.gün idrar testi yine negatif bu hayra alamet değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?