- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.201
Canım yarın dönücem kayseriye tatil bitiyor 9.gün idrar için erken mi sencesen döndünmü tatilden sabah ilk idrarınla yaptınmı canım daha erken değilmi
Canım tutsa 9.gün idrarda çıkmazmıydı eğer transfer gününü sayarsam 10.günSen yapmışmıydın idrar testi canım unuttum da.
Bence seninki tuttu içime öyle doğuyor.tutmadiysada canin sağolsun canim
Bence transfer gününü sayma ben saymıyorum çünkü benim saat 3 te transferim gerçekleşti bir günün yarısı gitmiş oluyor benceCanım tutsa 9.gün idrarda çıkmazmıydı eğer transfer gününü sayarsam 10.gün
Birde birsey sorcam senden çatlatma ignesinin yapılacağı gün progestronla,e2 testini istedilermi o değerlerin kac olmasi gerekiyordu benden istediler memlekette yaptirdim transfer gününe gelirken getirin sonuclari dediler goturduk bakmadilar bile.Bence transfer gününü sayma ben saymıyorum çünkü benim saat 3 te transferim gerçekleşti bir günün yarısı gitmiş oluyor bence
canım benim benimki 3. gün embriyosuydu erken çıktı ama forumda okuduklarımızdan yola çıkarak 9. gün çıkmayadabilir kesin 9. gün belli olcak olsa doktor o tarihi verirdi heralde...Herşey Allahtan yapcak bi şey yok hepimiz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allaha bırakıyoruz .Allahın kısmet edeceği bir vakit zaman vardır inş...Biizim kaderimiz zorlu yollardan geçerek sahip olmak demekkiCanım yarın dönücem kayseriye tatil bitiyor 9.gün idrar için erken mi sence
Canım walla bende dondurulmuşlar kullanıldığıiçim çatlatma iğnesi yapılmadı sadece kan alındı ne için alındı bilmiyorum değerlerin iyi dedilerBirde birsey sorcam senden çatlatma ignesinin yapılacağı gün progestronla,e2 testini istedilermi o değerlerin kac olmasi gerekiyordu benden istediler memlekette yaptirdim transfer gününe gelirken getirin sonuclari dediler goturduk bakmadilar bile.
canım istemişti ama hangi gün hatırlamıyorum transferden önceydi sanırımBirde birsey sorcam senden çatlatma ignesinin yapılacağı gün progestronla,e2 testini istedilermi o değerlerin kac olmasi gerekiyordu benden istediler memlekette yaptirdim transfer gününe gelirken getirin sonuclari dediler goturduk bakmadilar bile.
Walla kuzum artık clexane iğneyi vurunup ağlıyorum ağrıdan allahım son olsun diyorum ama yok olmuyocanım benim benimki 3. gün embriyosuydu erken çıktı ama forumda okuduklarımızdan yola çıkarak 9. gün çıkmayadabilir kesin 9. gün belli olcak olsa doktor o tarihi verirdi heralde...Herşey Allahtan yapcak bi şey yok hepimiz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allaha bırakıyoruz .Allahın kısmet edeceği bir vakit zaman vardır inş...Biizim kaderimiz zorlu yollardan geçerek sahip olmak demekki
canım benim daha erken inş moralini bozmadan sabret bakalım Allah hayırlara çıkarsın biliyorum çok zorWalla kuzum artık clexane iğneyi vurunup ağlıyorum ağrıdan allahım son olsun diyorum ama yok olmuyo
Benimkide 5.gün embriyosu ama neden böyle okuyor anlamadımcanım benim benimki 3. gün embriyosuydu erken çıktı ama forumda okuduklarımızdan yola çıkarak 9. gün çıkmayadabilir kesin 9. gün belli olcak olsa doktor o tarihi verirdi heralde...Herşey Allahtan yapcak bi şey yok hepimiz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allaha bırakıyoruz .Allahın kısmet edeceği bir vakit zaman vardır inş...Biizim kaderimiz zorlu yollardan geçerek sahip olmak demekki
bazılarının idrarda hemen görünmüyor regl gününün geçmesi gerekiyor.Senin geçtimi şimdi daha varmı regl olmana kiBenimkide 5.gün embriyosu ama neden böyle okuyor anlamadım
Bende pko olduğundan adet düzenim yok malesef ama ilk transferimde 5.gün lekelenmem olmuştu 7.gün tamamen adete dönmüştü inan canım ne düşünceğimi şaşırdımbazılarının idrarda hemen görünmüyor regl gününün geçmesi gerekiyor.Senin geçtimi şimdi daha varmı regl olmana ki
kanda belli olur dönünce kanda baktır bak bu sefer adette olmamşın ayyy inş pozitiftirrBende pko olduğundan adet düzenim yok malesef ama ilk transferimde 5.gün lekelenmem olmuştu 7.gün tamamen adete dönmüştü inan canım ne düşünceğimi şaşırdım
Canım idrarda cikmayabiliyor benim 5.gün embriyosuydu kan tahliline kadar çıkmadı idrarda hatta kan tahlilinde olumlu çıktı hırs yaptım idrar testinde o ikinci çizgiyi göreceğim diye yine yaptım çıkmadı transferden 16 gün sonra falan silik çizgi görmüştüm o yüzden hiç belli olmuyor inşallah kanda çıkacak rahat ol sen.Canım tutsa 9.gün idrarda çıkmazmıydı eğer transfer gününü sayarsam 10.gün
benimde aynıydı canım.onların ilgisini artık umursamamayı öğrendim.hayırlı olsun transferin inşallah.Ya kızlar tedavim boyunca Turgut bey benle toplasan 10 dk konuşmadı.size karşıda öylemi.pozitif olmaya. Çalışıyorum bu ıkıncı denemm hayırlısı
Canım bitsin bu işgence düşüncesiyle hemen kan testi yaptırıcamkanda belli olur dönünce kanda baktır bak bu sefer adette olmamşın ayyy inş pozitiftirr
İnşallah kuzumCanım idrarda cikmayabiliyor benim 5.gün embriyosuydu kan tahliline kadar çıkmadı idrarda hatta kan tahlilinde olumlu çıktı hırs yaptım idrar testinde o ikinci çizgiyi göreceğim diye yine yaptım çıkmadı transferden 16 gün sonra falan silik çizgi görmüştüm o yüzden hiç belli olmuyor inşallah kanda çıkacak rahat ol sen.
TURGUT BEY NE KADARA YAPIYOR TÜP BEBEĞİDedikleri tek sey herşey yolundaydi biz olumlu bekliyoduk diyorlar .ben ilk iki denememi ankara medicana yaptirdim malesef olmadi.bu senede turgut beyi duyduk sansimizi deneyelim dedik .gecen sefer tek yumurta toplandi transfer yapildi olmadi bu seferde iki tane toplandi biri dollendi yani tek embriyo transfer edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?