Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bence transfer gününü sayma ben saymıyorum çünkü benim saat 3 te transferim gerçekleşti bir günün yarısı gitmiş oluyor bence
Birde birsey sorcam senden çatlatma ignesinin yapılacağı gün progestronla,e2 testini istedilermi o değerlerin kac olmasi gerekiyordu benden istediler memlekette yaptirdim transfer gününe gelirken getirin sonuclari dediler goturduk bakmadilar bile.

Canım yarın dönücem kayseriye tatil bitiyor 9.gün idrar için erken mi sence
canım benim benimki 3. gün embriyosuydu erken çıktı ama forumda okuduklarımızdan yola çıkarak 9. gün çıkmayadabilir kesin 9. gün belli olcak olsa doktor o tarihi verirdi heralde...Herşey Allahtan yapcak bi şey yok hepimiz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allaha bırakıyoruz .Allahın kısmet edeceği bir vakit zaman vardır inş...Biizim kaderimiz zorlu yollardan geçerek sahip olmak demekki

Canım walla bende dondurulmuşlar kullanıldığıiçim çatlatma iğnesi yapılmadı sadece kan alındı ne için alındı bilmiyorum değerlerin iyi dediler

canım istemişti ama hangi gün hatırlamıyorum transferden önceydi sanırım

Walla kuzum artık clexane iğneyi vurunup ağlıyorum ağrıdan allahım son olsun diyorum ama yok olmuyo

Benimkide 5.gün embriyosu ama neden böyle okuyor anlamadım

bazılarının idrarda hemen görünmüyor regl gününün geçmesi gerekiyor.Senin geçtimi şimdi daha varmı regl olmana ki
Bende pko olduğundan adet düzenim yok malesef ama ilk transferimde 5.gün lekelenmem olmuştu 7.gün tamamen adete dönmüştü inan canım ne düşünceğimi şaşırdım

Canım tutsa 9.gün idrarda çıkmazmıydı eğer transfer gününü sayarsam 10.gün
Canım idrarda cikmayabiliyor benim 5.gün embriyosuydu kan tahliline kadar çıkmadı idrarda hatta kan tahlilinde olumlu çıktı hırs yaptım idrar testinde o ikinci çizgiyi göreceğim diye yine yaptım çıkmadı transferden 16 gün sonra falan silik çizgi görmüştüm o yüzden hiç belli olmuyor inşallah kanda çıkacak rahat ol sen.

İnşallah kuzum

TURGUT BEY NE KADARA YAPIYOR TÜP BEBEĞİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…