- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.221
4275 tl 100 tl ilk muayene ücreti 1200 tl ilaçlar tuttuTURGUT BEY NE KADARA YAPIYOR TÜP BEBEĞİ
Canım verdinmi kan merak ettim haber ver olurmu çok merak ediyorum4275 tl 100 tl ilk muayene ücreti 1200 tl ilaçlar tuttu
Canım salı günü vericem ilk düşüncem yarın vermekti ama salı acıbademe gidip vericem eğer tutmadıysa da turgut beyle görüşücem ne halt edicem dieCanım verdinmi kan merak ettim haber ver olurmu çok merak ediyorum
Bende yarinmi sali mı versem bilmiyorum eşim pazartesi verelim tahlili diyor düşünmemeye ye çalışıyorum aklima gelince kalbim bogazimda atıyor sankiCanım salı günü vericem ilk düşüncem yarın vermekti ama salı acıbademe gidip vericem eğer tutmadıysa da turgut beyle görüşücem ne halt edicem die
Canım turgut bey yurt dışında cuma gün burda olacakCanım salı günü vericem ilk düşüncem yarın vermekti ama salı acıbademe gidip vericem eğer tutmadıysa da turgut beyle görüşücem ne halt edicem die
Siz pazarlık mı ettiniz bize 4710 dediler bugün ödedik hatta. İşk muayene 100 ilaçlar 750 tuttu benim4275 tl 100 tl ilk muayene ücreti 1200 tl ilaçlar tuttu
Hayirli olsun insallah güzel sonuçlar alirsin canım ben tam emin olmamakla fiyat konusunda fikrimi söyledim senin kaçıncı bu aradaSiz pazarlık mı ettiniz bize 4710 dediler bugün ödedik hatta. İşk muayene 100 ilaçlar 750 tuttu benim
Sağol canım hepimiz hayırlı sonuçlar alalım nşallah. Bu benim 3. Tedavim inşallah son olurHayirli olsun insallah güzel sonuçlar alirsin canım ben tam emin olmamakla fiyat konusunda fikrimi söyledim senin kaçıncı bu arada
Insallah canim digerlerinde tutmusmuydu pekiSağol canım hepimiz hayırlı sonuçlar alalım nşallah. Bu benim 3. Tedavim inşallah son olur
Sen ne hissediyosun pekiBende yarinmi sali mı versem bilmiyorum eşim pazartesi verelim tahlili diyor düşünmemeye ye çalışıyorum aklima gelince kalbim bogazimda atıyor sanki
Yok canım ya sen haklısın 4710 benim aklım karıştıSiz pazarlık mı ettiniz bize 4710 dediler bugün ödedik hatta. İşk muayene 100 ilaçlar 750 tuttu benim
İnşallah hepsi en iyi kalitede döllenirKızlar opumu oldum geldim. 10 yumurtam toplanmış bakalım inşallah hepsi sağlıkla döllenir
O zaman turgut beyi beklicez desene ben çünkü olumlu olduğunu sanmıyorum ve biraz gerginliğimide anlatıcam cuma yaptırırım o halde kan tahlilinideCanım turgut bey yurt dışında cuma gün burda olacak
Birşey hissetmemeye calisiyorum desem oncekilerde olumlu düşündüğümdede olmadi,olumsuz düşündüğümdede kafam çok karışık anlarsinizSen ne hissediyosun peki
Oooo hemde çok iyi anlıyorum o zaman eşini dinle yarın gitver kan ı inşallahda güzel haberler verirsinBirşey hissetmemeye calisiyorum desem oncekilerde olumlu düşündüğümdede olmadi,olumsuz düşündüğümdede kafam çok karışık anlarsiniz
Amiiin inşallah sen dayanabilcekmisin cumaya kadarOooo hemde çok iyi anlıyorum o zaman eşini dinle yarın gitver kan ı inşallahda güzel haberler verirsin
Walla canım içim çok fena moralsiz o nedenle tutarım sanırım yani şimdiki ruh halime göre böyle yarın ne düşünürüm bilmiyorumAmiiin inşallah sen dayanabilcekmisin cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?