Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Insallah canim sen dayanabilcenmi cumaya kadar
Walla canım içim çok fena moralsiz o nedenle tutarım sanırım yani şimdiki ruh halime göre böyle yarın ne düşünürüm bilmiyorum
Hayirlisi canim dua edelim cok çok. Buda bizim sinavimiz pes etmek yok senin sonucun pozitif olacakmis gibi geliyor bana insallahda öyledir birde kendim le ilgili ne hissettigimi bilsem

Insallah canim sen dayanabilcenmi cumaya kadar

Hayirlisi canim dua edelim cok çok. Buda bizim sinavimiz pes etmek yok senin sonucun pozitif olacakmis gibi geliyor bana insallahda öyledir birde kendim le ilgili ne hissettigimi bilsem
Walla kuzum banada seninki pozitif olacakmış gibi gelior benim kendim için düşündüğüm belli seninde aynı gündü ya benimle salı günü yaptır kan testini

Walla kuzum banada seninki pozitif olacakmış gibi gelior benim kendim için düşündüğüm belli seninde aynı gündü ya benimle salı günü yaptır kan testini
Bilmiyorum kararsizim açıkçası yarin için cesaretli değilim zaten esim istiyor öyle kalbim daralıyor hava sicak evler sicak ben zaten stresten hararet yapmis durumdayim

Bilmiyorum kararsizim açıkçası yarin için cesaretli değilim zaten esim istiyor öyle kalbim daralıyor hava sicak evler sicak ben zaten stresten hararet yapmis durumdayim
Kuzucum hiç stres yapma öyle yada böyle öğrenicez ama yinede perşembeyi saymadığımız zaman 12.gün salıya denk gelior o nedenle salı yaptır inşallah da pozitif i görüceksin

Kuzucum hiç stres yapma öyle yada böyle öğrenicez ama yinede perşembeyi saymadığımız zaman 12.gün salıya denk gelior o nedenle salı yaptır inşallah da pozitif i görüceksin
AMİİİİİİİİNN canim.insallah hep beraber pozitifleri görürüz. Sali vercem kanı son kararim artık

TURGUT BEY NASIL MEMNUN MUSUNUZ BEN BİHTER SENEM FEYZİOĞLUNA GİDİYORUM İLK DENEME TUTTU 3 AYLIK OLUNCA KAN PIHTILAŞMASINDAN ÖLDÜ. İKİCİ DENEME DE GECEN HAFTA KAN VERDİM DEĞER İYİYDİ DÜN ODA KÖTÜ ÇIKTI

Sizin dediginiz dktr kayseridemi ?turgut bey e ilk gittigimde ilgisiz buldum sen sormayinca ayrıntılı anlatmiyor psikolojik olarak rahatlatmiyor ama doktorlugunu iyi yapiyor bence çok kalabalik her seferinde isimleri dahi tutamiyor akilda yogunluktan okadar.

Özel değilse sizin sorun neydi

O kadının yüzünden çok sıkıntı çektim ben aşılama yaptırdım o kadında çok fazla yumurta oluşma sonucu meğersem ohss olmuşum kadına diorum ki kasıklarımın ağrısından ölüyorum bizlik bişi yok cerrahlık senin sorunun dedi kayseri magnette tanıdık dr war ona gittiik kontol etti bişi yok yumurtalıklarınla alakalı dedi sonra beni aynı hastanedeki başka kadın doğumcuya yönlendirdiler fazla oluşan yumurtalıkların içi meğersem kanla dolmuş yani o kadını dava etmediğime dua etsin

Turgut beye mi devam ediyorsun
Merhaba canım biraz geç cevap olacak kusura bakma ilk kalp atışı için gittim 10 hafta da yine gel dedi ondan sonra sorun olmassa kendi memleketimde devam etmeyi istiyorum Kayseri gidip gelmek zor eşim esnaf iş konusunda baya sıkıntı bizim için

Kesinlikle tutmuyor aklımda valla .:) bana normal yolla hamile kalmıştım değil mi dedi :/

Anladım canım tabi sana göre nasilsa öyle devam et zaten ben şimdiye kadar rahat gidip geldim ama son 2 sefer dur zorlaniyorum yol 1 buçuk saat çok. Uzak olmamasına ragmennn

ya kızlar dün opu oldum bugün haber yok henüz kaçı döllendi sizi ne zaman aramışlardı embriyologlar?

Kesinlikle tutmuyor aklımda valla .:) bana normal yolla hamile kalmıştım değil mi dedi :/
Inanirim çünkü banada opudan sonra kendi gelemedi yanimiza giderken esimle biz ugrayalim yanina dedik bizi görünce muaneye mi geldiniz dedi bir saat oncesini unuttu yani biraz tuhaf biri napalim dedigimiz gibi doktorlugu iyi olsun yeterki.
ya kızlar dün opu oldum bugün haber yok henüz kaçı döllendi sizi ne zaman aramışlardı embriyologlar?
Öğleden sonra ariyorlar genelde birazdan ararlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…