- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.261
Yarin yaptir ozaman bende yarin yaptircam insallah buraya mutlu haberlerimizi yazarizŞimdi bende turgut beye mail attım cumayı bekliyorum sizin için dedim oda sen yaptır bana dönüş yap demiş
İnşallah canım bende yarın yaptırıcam bakalım allahım inşallah yüzlerimiz gülerYarin yaptir ozaman bende yarin yaptircam insallah buraya mutlu haberlerimizi yazariz
evet cok giciklaruff hala arayan yok ben aradım bağlamadılar embriyoloğa aşağıda işlemdeler size bilgi verirler dediler gıcıklar
Sakinnn olll bakalım bak burda buldum seni.uff hala arayan yok ben aradım bağlamadılar embriyoloğa aşağıda işlemdeler size bilgi verirler dediler gıcıklar
canımsın yaa seviyorum siziiiii. aradılar aradılar çok şükür 8 minnak devam ediyor hayat mücadelesineSakinnn olll bakalım bak burda buldum seni.
oiyyyy çokk sevindimmm inş sağlıklı gelişirlercanımsın yaa seviyorum siziiiii. aradılar aradılar çok şükür 8 minnak devam ediyor hayat mücadelesine
Ohhhh maşallahhhh onlaraaaaa annelerine kavuşmak için sağlıkla büyüsünlercanımsın yaa seviyorum siziiiii. aradılar aradılar çok şükür 8 minnak devam ediyor hayat mücadelesine
Allah im tamamina erdirsin canimcanımsın yaa seviyorum siziiiii. aradılar aradılar çok şükür 8 minnak devam ediyor hayat mücadelesine
Bunlar olabiliyormus canim belkide tutma belirtisidir. Sıkma canını strese girme.Canlar sanırım adet olucam az önce benden bişiler akıyo diye wc ye gittim selpağa beyaz akıntıyla karışık kahverengi. Bişiler geldi
Adet ağrımda var canım ama bakalım artık ilerleyen saatlerde görücesBunlar olabiliyormus canim belkide tutma belirtisidir. Sıkma canını strese girme.
Sen dinlen bence bendede surekli kasik agrisi adet sancisina benzer agrilar var.heyecan dorukta canım Allah ım yuzlerimizi guldurur inşallah.Adet ağrımda var canım ama bakalım artık ilerleyen saatlerde görüces
Amin kuzum ya inşallah yarın mutluluğumuzu burda ilan ederisSen dinlen bence bendede surekli kasik agrisi adet sancisina benzer agrilar var.heyecan dorukta canım Allah ım yuzlerimizi guldurur inşallah.
ben 9 haftamı doldurruyorum hala adet sancısına benzeyen sancılarım var ....Adet ağrımda var canım ama bakalım artık ilerleyen saatlerde görüces
Biz seninle aynı gidiyoruz sayılır bende 9 haftanın başında yım ve bende çikolata kisti mağduruyum :)ben 9 haftamı doldurruyorum hala adet sancısına benzeyen sancılarım var ....
evet canım aynıyız 8+5 benimki bendekide çikolata kisti inan çikolatadan nefret ettim ....ağzıma koymuyorumBiz seninle aynı gidiyoruz sayılır bende 9 haftanın başında yım ve bende çikolata kisti mağduruyum :)
Çok çok hemde çok bende onlarla aynı mesleği yapıyorum dışardan nasıl göründüğüm hakkında baya yardımcı oldular kih kih bana da hep Suratsızım gül biraz derler. :) .:)evet cok giciklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?