- 23 Mart 2015
- 154
- 94
- 48
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.281
Aynen ya ben ilk duyunca basit bişi sandın ama öyle değil miş sende bulantı varmı acaba turgut beyle mi devam ediyorsunevet canım aynıyız 8+5 benimki bendekide çikolata kisti inan çikolatadan nefret ettim ....ağzıma koymuyorum
evet benimde çok oluyor bulantım bir iki kez çıkardım ama yiyorum bi şeyler daha çok meyve ...Şimdilik ona gidiyorum ama çok yoğun geçen hafta gitmiştim epey oturdum ilk kez bir süre daha gitmeyi düşünüyorumşu riskli dönemi geçene kadar..Aynen ya ben ilk duyunca basit bişi sandın ama öyle değil miş sende bulantı varmı acaba turgut beyle mi devam ediyorsun
Allah razı olsun canım
ben 9 haftamı doldurruyorum hala adet sancısına benzeyen sancılarım var ....
Bende son gittiğimde iki dk muayene etti ve ayakta jelin yoksa hemşire hanım yardım etsin dedi o kadar bende bir kere daha gideyim sonra bakarım diye düşünüyorum bende aşırı bulantı var kuru ekmek şuan en favorimevet benimde çok oluyor bulantım bir iki kez çıkardım ama yiyorum bi şeyler daha çok meyve ...Şimdilik ona gidiyorum ama çok yoğun geçen hafta gitmiştim epey oturdum ilk kez bir süre daha gitmeyi düşünüyorumşu riskli dönemi geçene kadar..
Tekrar idrar yaptın mı peki evde yapma olur mu bekle ben son gün yapmıştım onuda eşim almış sonucu bile beklemeden ağlamaya başlamıştım olma diye ay beklemek o kadar zor kiYarın son gün bakalım görüces
Yarın son gün bakalım görüces
Amin inşallah canım dua edin olurmu
Yok yapmadım yarın kan vericem zaten en son 9.gün yaptım negatifti bugünde işde garip bir akıntı olduTekrar idrar yaptın mı peki evde yapma olur mu bekle ben son gün yapmıştım onuda eşim almış sonucu bile beklemeden ağlamaya başlamıştım olma diye ay beklemek o kadar zor ki
Çok iğrenç bir görüntüydü beyazla kahve birleşince bööööğğğ dedimKahverengi akinti jelden kaynaklanmış olabilir zaman zaman bende de oluyordu
canım buralardym ara ara giryorumse sen napysn yarın büyük gün rabbim gönlüne göre versin.keser84 nerde yahuuu
Amin canım inşallah sen neler yaptın görüşemedik hiçcanım buralardym ara ara giryorumse sen napysn yarın büyük gün rabbim gönlüne göre versin.
o jeldir sanırım bendede oluyor oÇok iğrenç bir görüntüydü beyazla kahve birleşince bööööğğğ dedim
canım cuma günü transfer varh hem heycanlym hem korkuyorum inşallah olur hepimizin.yarın sabah mı gtcen test içinAmin canım inşallah sen neler yaptın görüşemedik hiç
Evet canım yarın sabah gidicem allahdan bir mani çıkmazsa sonra sonucu görüces bakalımcanım cuma günü transfer varh hem heycanlym hem korkuyorum inşallah olur hepimizin.yarın sabah mı gtcen test için
Hiç korkma allah ın izniyle hem transferin çok güzel geçicek hemde sonuç pozitif olacakcanım cuma günü transfer varh hem heycanlym hem korkuyorum inşallah olur hepimizin.yarın sabah mı gtcen test için
Adet olmasında jel kabulumo jeldir sanırım bendede oluyor o
Canım günaydın güzel haberlerini bekliyorum inşallahAdet olmasında jel kabulum
Şimdi hastaneye gidicem canım kan vermeye olumlu olumsuz mutlaka haber feririmCanım günaydın güzel haberlerini bekliyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?