Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Aynen ya ben ilk duyunca basit bişi sandın ama öyle değil miş sende bulantı varmı acaba turgut beyle mi devam ediyorsun
evet benimde çok oluyor bulantım bir iki kez çıkardım ama yiyorum bi şeyler daha çok meyve ...Şimdilik ona gidiyorum ama çok yoğun geçen hafta gitmiştim epey oturdum ilk kez bir süre daha gitmeyi düşünüyorumşu riskli dönemi geçene kadar..

Bende son gittiğimde iki dk muayene etti ve ayakta jelin yoksa hemşire hanım yardım etsin dedi o kadar bende bir kere daha gideyim sonra bakarım diye düşünüyorum bende aşırı bulantı var kuru ekmek şuan en favorim

Tekrar idrar yaptın mı peki evde yapma olur mu bekle ben son gün yapmıştım onuda eşim almış sonucu bile beklemeden ağlamaya başlamıştım olma diye ay beklemek o kadar zor ki
Yok yapmadım yarın kan vericem zaten en son 9.gün yaptım negatifti bugünde işde garip bir akıntı oldu dedim adet okuyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…