Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlar mrb herkese
öncelikle sonuç bekleyen arkadaşların inş olumlu sonuçlanır
U umut46 ve keser84 eskilerden siz kalmışınız nasılsınız canlar tedaviler ne alemde
kızlar sizlere bi sorum olacaktı biz fakültede denemek istiyoruz maddi sıkıntıdan dolayı devlet destekli 900 desteksiz 1600 demişler bu nasıl oluyo bilen varmı fakültede deneyeniniz oldumu hiç
öpüyommm

Benim annem biriyle görüşmüş fakültede yaptırmış ödediği tutar 3700 civarındaymış

selam kızlar ben geldim dayanamadım :) kendime hala gelmiş değilim çok ağrılı ve çamur gibi bi regl dönemi geçiriyorum çok şükür ki gecikme falan olmadı inşaallah kist falan da oluşmamıştır şuan tek isteğim bi an önce sağlık bakımından ruhsal ve fiziksel kendime gelmek istemem. Rabbim herkesin yardımcısı olsun daha güzellerini hayırlısı ile nasip etsin amin

hoş geldin canım biliyorum kolay bir süreç değil ama hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok rabbim en hayırlısını senin için en hayırlı zamanda versin inşallah. korkma reglin zamanında gelmiş endometrium çok kalın olduğu için ağrılı oluyor

Amin canım allah herkesin muradını versin
Canim pes etme her yıkım yeni bir başlangıç bikiyorum cok aci
Biran once toparlanmaya bak cAnim diger tedavine hazirla kendini dedigim gibi pes etmek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…