- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.301
Benim annem biriyle görüşmüş fakültede yaptırmış ödediği tutar 3700 civarındaymışkızlar mrb herkese
öncelikle sonuç bekleyen arkadaşların inş olumlu sonuçlanır
U umut46 vekeser84 eskilerden siz kalmışınız nasılsınız canlar tedaviler ne alemde
kızlar sizlere bi sorum olacaktı biz fakültede denemek istiyoruz maddi sıkıntıdan dolayı devlet destekli 900 desteksiz 1600 demişler bu nasıl oluyo bilen varmı fakültede deneyeniniz oldumu hiç
öpüyommm
verdin mi kanı canım ne zaman çıkacak sonuç?Benim annem biriyle görüşmüş fakültede yaptırmış ödediği tutar 3700 civarındaymış
eşimede telde bu fiyatları sölemişler canım niye böle olduki acaba peki memnun kalmışmıBenim annem biriyle görüşmüş fakültede yaptırmış ödediği tutar 3700 civarındaymış
Verdim canım 12 de çıkacak beklemedeyimverdin mi kanı canım ne zaman çıkacak sonuç?
Yok canım sonra turgut beye başlamış zaten annemlede turgut beyi beklerken görüşmüşlereşimede telde bu fiyatları sölemişler canım niye böle olduki acaba peki memnun kalmışmı
anladım canım bizde maddi açıdan dolayı fakültede denemek istiyoruz rapor çıkarmak istiyruz aslındaYok canım sonra turgut beye başlamış zaten annemlede turgut beyi beklerken görüşmüşler
Bi araştır bakalım canım allah hayırlısını versin inşallahanladım canım bizde maddi açıdan dolayı fakültede denemek istiyoruz rapor çıkarmak istiyruz aslında
sağol canım cümlemize tattırsın inşBi araştır bakalım canım allah hayırlısını versin inşallah
hoş geldin canım biliyorum kolay bir süreç değil ama hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok rabbim en hayırlısını senin için en hayırlı zamanda versin inşallah. korkma reglin zamanında gelmiş endometrium çok kalın olduğu için ağrılı oluyorselam kızlar ben geldim dayanamadım :) kendime hala gelmiş değilimçok ağrılı ve çamur gibi bi regl dönemi geçiriyorum çok şükür ki gecikme falan olmadı inşaallah kist falan da oluşmamıştır şuan tek isteğim bi an önce sağlık bakımından ruhsal ve fiziksel kendime gelmek istemem. Rabbim herkesin yardımcısı olsun daha güzellerini hayırlısı ile nasip etsin amin
canım yaa üzülme demek yetmiyor biliyorum için ne kadar acıyor. ama hayırlısı buymuş. rabbim sabrını verecek inşallah. inşallah en kısa sürede doğal yolla nasip etsinKızlar sonucum negatif çok kötüyüm
Amin canım allah herkesin muradını versincanım yaa üzülme demek yetmiyor biliyorum için ne kadar acıyor. ama hayırlısı buymuş. rabbim sabrını verecek inşallah. inşallah en kısa sürede doğal yolla nasip etsin
Canim pes etme her yıkım yeni bir başlangıç bikiyorum cok aciAmin canım allah herkesin muradını versin
Biran once toparlanmaya bak cAnim diger tedavine hazirla kendini dedigim gibi pes etmek yok.selam kızlar ben geldim dayanamadım :) kendime hala gelmiş değilimçok ağrılı ve çamur gibi bi regl dönemi geçiriyorum çok şükür ki gecikme falan olmadı inşaallah kist falan da oluşmamıştır şuan tek isteğim bi an önce sağlık bakımından ruhsal ve fiziksel kendime gelmek istemem. Rabbim herkesin yardımcısı olsun daha güzellerini hayırlısı ile nasip etsin amin
Canim pes etme her yıkım yeni bir başlangıç bikiyorum cok acı.Allah im sabrini versin.Amin canım allah herkesin muradını versin
Canımmmmmmm çok mutlu oldummmmmm çok sewinddimmmm allahım utandırmasın sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallahKizlar Allah ima şükürler olsun pozitifi gördük.dualarinizi esirgemeyin.Ben bu hasreti dokuz senedir çekiyorum ne kadar aci ve ızdırap li
İnşallah canım artık bunun sersemliği uzun süre dewam ederCanim pes etme her yıkım yeni bir başlangıç bikiyorum cok aci
Biran once toparlanmaya bak cAnim diger tedavine hazirla kendini dedigim gibi pes etmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?