- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.321
yuppiiii ne güzel bir haber canım tüm hasretin geçmş bitmiş olsun inşallah darısı sağlıkla kucağına almana bizlere de dua et olur muKizlar Allah ima şükürler olsun pozitifi gördük.dualarinizi esirgemeyin.Ben bu hasreti dokuz senedir çekiyorum ne kadar aci ve ızdırap li
Geçmiş olsun canım bi dahaki denemeye inşallah olur..İnşallah canım artık bunun sersemliği uzun süre dewam eder
Geçmiş olsun canım zamanı değilmiş kendinj toparlamaya bakselam kızlar ben geldim dayanamadım :) kendime hala gelmiş değilimçok ağrılı ve çamur gibi bi regl dönemi geçiriyorum çok şükür ki gecikme falan olmadı inşaallah kist falan da oluşmamıştır şuan tek isteğim bi an önce sağlık bakımından ruhsal ve fiziksel kendime gelmek istemem. Rabbim herkesin yardımcısı olsun daha güzellerini hayırlısı ile nasip etsin amin
pamukelma sen tecrübelisin Turgut bey opudan sonra çok az ilaç verdi bana daha önce bi dünya iğne ilaç oluyordu bi yanlışlık yoktur di mi? sadece günde 1 jel 2 antibiotik o kadarGeçmiş olsun canım zamanı değilmiş kendinj toparlamaya bak
İnşallahhhhhhh canımGeçmiş olsun canım bi dahaki denemeye inşallah olur..
CANIM GEÇMIŞ OLSUN RABBIM HAYIRLISINI VERSIN BEN UMUD O NEGATIFLERİ TAM 3 sefer GÖRDÜK SEN RABBIM DE GERISI BOŞ ZATEN İNŞALLAH ALLAHIM HEPIMIZIN KUCAĞINI DOLDURUR RABBIMİnşallahhhhhhh canım
HAYIRLI OLSUN CANIM RABBIM KUCAĞINA SAG SAĞLIM ALMAYI NASIP ETSINKizlar Allah ima şükürler olsun pozitifi gördük.dualarinizi esirgemeyin.Ben bu hasreti dokuz senedir çekiyorum ne kadar aci ve ızdırap li
Ya canım benim anlamadığım ne bende nede eşimde sorun yokken ve embriyolar çok iyiyken turgut bey herşey yolunda derken bu bebeler bana neden tutunmuyor yaaaaCANIM GEÇMIŞ OLSUN RABBIM HAYIRLISINI VERSIN BEN UMUD O NEGATIFLERİ TAM 3 sefer GÖRDÜK SEN RABBIM DE GERISI BOŞ ZATEN İNŞALLAH ALLAHIM HEPIMIZIN KUCAĞINI DOLDURUR RABBIM
canım benim hayırlısı diyelim vakti zamanı varmış daha demekki toparlamaya çalış kendini...selam kızlar ben geldim dayanamadım :) kendime hala gelmiş değilimçok ağrılı ve çamur gibi bi regl dönemi geçiriyorum çok şükür ki gecikme falan olmadı inşaallah kist falan da oluşmamıştır şuan tek isteğim bi an önce sağlık bakımından ruhsal ve fiziksel kendime gelmek istemem. Rabbim herkesin yardımcısı olsun daha güzellerini hayırlısı ile nasip etsin amin
Selcanay canim zamani var demekki banada yillardir aynı şeyleri söylediler. Her seferinde hayal kırıklığı kolay değil bilyorum.ama olacak emin ben umudumu hic yitirmedim sende yitirme olurmuYa canım benim anlamadığım ne bende nede eşimde sorun yokken ve embriyolar çok iyiyken turgut bey herşey yolunda derken bu bebeler bana neden tutunmuyor yaaaa
canım Allahın takdiri dayanması zor ama denemektende vazgeçme inşaallahYa canım benim anlamadığım ne bende nede eşimde sorun yokken ve embriyolar çok iyiyken turgut bey herşey yolunda derken bu bebeler bana neden tutunmuyor yaaaa
İnşaallah sağlıklı gebelikle kucağınada alırsın hayırlı olsunKizlar Allah ima şükürler olsun pozitifi gördük.dualarinizi esirgemeyin.Ben bu hasreti dokuz senedir çekiyorum ne kadar aci ve ızdırap li
Kuzum şuan içim acıyor ama elden ne gelir ALLAH ol dicek ve olucak son bekleyen 1adet daha dondurulmuşumla denemeye dewam edicem bakalım cuma günüde turgut beyle görüşmeye gidicemSelcanay canim zamani var demekki banada yillardir aynı şeyleri söylediler. Her seferinde hayal kırıklığı kolay değil bilyorum.ama olacak emin ben umudumu hic yitirmedim sende yitirme olurmu
İnşallah canımcanım Allahın takdiri dayanması zor ama denemektende vazgeçme inşaallah
canım ne diycemi bilemiyorum çok üzüldmKızlar sonucum negatif çok kötüyüm
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sizde bi sorun varmydıKizlar Allah ima şükürler olsun pozitifi gördük.dualarinizi esirgemeyin.Ben bu hasreti dokuz senedir çekiyorum ne kadar aci ve ızdırap li
canm iim bende cuma günü dondurulmuş transferm olacak heycanla beklyorumkızlar mrb herkese
öncelikle sonuç bekleyen arkadaşların inş olumlu sonuçlanır
@umut46 vekeser84 eskilerden siz kalmışınız nasılsınız canlar tedaviler ne alemde
kızlar sizlere bi sorum olacaktı biz fakültede denemek istiyoruz maddi sıkıntıdan dolayı devlet destekli 900 desteksiz 1600 demişler bu nasıl oluyo bilen varmı fakültede deneyeniniz oldumu hiç
öpüyommm
Bak bir umudun varmis ne güzel cabuk toparla kendini biliyorsun bende yumurta azlığı problemi vardi.bu sefer olur insallah umudunu yuksek tut.Kuzum şuan içim acıyor ama elden ne gelir ALLAH ol dicek ve olucak son bekleyen 1adet daha dondurulmuşumla denemeye dewam edicem bakalım cuma günüde turgut beyle görüşmeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?