Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar Allah ima şükürler olsun pozitifi gördük.dualarinizi esirgemeyin.Ben bu hasreti dokuz senedir çekiyorum ne kadar aci ve ızdırap li
yuppiiii ne güzel bir haber canım tüm hasretin geçmş bitmiş olsun inşallah darısı sağlıkla kucağına almana bizlere de dua et olur mu

Geçmiş olsun canım zamanı değilmiş kendinj toparlamaya bak

CANIM GEÇMIŞ OLSUN RABBIM HAYIRLISINI VERSIN BEN UMUD O NEGATIFLERİ TAM 3 sefer GÖRDÜK SEN RABBIM DE GERISI BOŞ ZATEN İNŞALLAH ALLAHIM HEPIMIZIN KUCAĞINI DOLDURUR RABBIM
Ya canım benim anlamadığım ne bende nede eşimde sorun yokken ve embriyolar çok iyiyken turgut bey herşey yolunda derken bu bebeler bana neden tutunmuyor yaaaa

Cok teşekkür ederim hepinize kızlar. Insallah kucağıma hayirlisiyla aldığım günlerinde görürüm dua edin lütfen çünkü benim duam hepiniz için. Allahım hepimizi kolay gecitten gecirsin.

canım benim hayırlısı diyelim vakti zamanı varmış daha demekki toparlamaya çalış kendini...

Son düzenleme:
Ya canım benim anlamadığım ne bende nede eşimde sorun yokken ve embriyolar çok iyiyken turgut bey herşey yolunda derken bu bebeler bana neden tutunmuyor yaaaa
Selcanay canim zamani var demekki banada yillardir aynı şeyleri söylediler. Her seferinde hayal kırıklığı kolay değil bilyorum.ama olacak emin ben umudumu hic yitirmedim sende yitirme olurmu

Selcanay canim zamani var demekki banada yillardir aynı şeyleri söylediler. Her seferinde hayal kırıklığı kolay değil bilyorum.ama olacak emin ben umudumu hic yitirmedim sende yitirme olurmu
Kuzum şuan içim acıyor ama elden ne gelir ALLAH ol dicek ve olucak son bekleyen 1adet daha dondurulmuşumla denemeye dewam edicem bakalım cuma günüde turgut beyle görüşmeye gidicem

Kizlar Allah ima şükürler olsun pozitifi gördük.dualarinizi esirgemeyin.Ben bu hasreti dokuz senedir çekiyorum ne kadar aci ve ızdırap li
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sizde bi sorun varmydı

canm iim bende cuma günü dondurulmuş transferm olacak heycanla beklyorum

Kuzum şuan içim acıyor ama elden ne gelir ALLAH ol dicek ve olucak son bekleyen 1adet daha dondurulmuşumla denemeye dewam edicem bakalım cuma günüde turgut beyle görüşmeye gidicem
Bak bir umudun varmis ne güzel cabuk toparla kendini biliyorsun bende yumurta azlığı problemi vardi.bu sefer olur insallah umudunu yuksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…