- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.341
Tedavi surecinde sadece yumurta sayisi cok az oluyordu .ben normal yoldan uc gebelik yasadim kan pihtilasmasi nedeniyle düştü. Simdide insallah hersey yolunda giderse dokuz ay boyunca clexan kullanacagim raziyim hergun vurunmaya hersey yolunda gitsin de.canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sizde bi sorun varmydı
Artık 3.denemeye bakıcaz kuzumcanım ne diycemi bilemiyorum çok üzüldmrabbim en kısa zamanda nasip etsin yavrunu.
Tamam caanım umudumu yeniden yerine getiricem şimdilik acısını çekelim bakalımBak bir umudun varmis ne güzel cabuk toparla kendini biliyorsun bende yumurta azlığı problemi vardi.bu sefer olur insallah umudunu yuksek tut.
Canım inşallah tutmuş olmasının göstergesidirarkadaşlar merhaba,bugün transferden sonraki 5.günüm.ağrı sancı nerdeyse yok diyebilirim.bu durumu neye yormalıyım sizce..
Offffffff yapma ya ne diyeceğimi bilemiyorum canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun yilmak yok yola devam edeceksin Rabbim er ya da geç nasip edecek inşallah bak ben 4.tedavideyim çok şükür çok büyük sıkıntılıbir durumumuz yok zamanı gelince bizimde bebislerimiz olacak inşallah canım benim üzme kendini lütfenKızlar sonucum negatif çok kötüyüm
Merhaba arkadaşım yazmadan edemedim aynı şeyleri yaşamış biri olarak benim de 2. Denemem tutmamıştı hiç ara vermedim son embriyom kalmıştı senin gibi ve adet olur olmaz tekrar tedaviye başladım Rabbime çok şükür o tuttu. Umudunu hiç yitirme ve eğer durumun elveriyorsa hiç üzüntünü falan yaşama bismillah de başlaKuzum şuan içim acıyor ama elden ne gelir ALLAH ol dicek ve olucak son bekleyen 1adet daha dondurulmuşumla denemeye dewam edicem bakalım cuma günüde turgut beyle görüşmeye gidicem
Ya canım benim anlamadığım ne bende nede eşimde sorun yokken ve embriyolar çok iyiyken turgut bey herşey yolunda derken bu bebeler bana neden tutunmuyor yaaaa[/QUOTE
RABBIM DE BIZI BÖYLE SINAV EDIYOR BEN 3 SENE ÖNCE KENDİLİĞİMDEN HAMILE KALDIM HEMDE İKİZDİ ŞIMDI ISE OLMUYOR INAN BÖYLE ŞEYLERE AKIL SIR ERMIYOR
Kuzum çok tşk ederim inşallah ALLAH bizede ol emrini verir inan ne düşünüp ne hissedeceğimi bile bilmiyorum inşallah Allahım seninde gönlüne göre versin yüzünü güldürsünOffffffff yapma ya ne diyeceğimi bilemiyorum canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun yilmak yok yola devam edeceksin Rabbim er ya da geç nasip edecek inşallah bak ben 4.tedavideyim çok şükür çok büyük sıkıntılıbir durumumuz yok zamanı gelince bizimde bebislerimiz olacak inşallah canım benim üzme kendini lütfen
Ay canım yüreğime su serptin yaaaaa walla şuan içimdeki kasfet gitti evet hemen bende başlıcam peki sana bişey sorucam şuan için hala adet olmadım bu adetle birlikte başlayamıyorum dimiMerhaba arkadaşım yazmadan edemedim aynı şeyleri yaşamış biri olarak benim de 2. Denemem tutmamıştı hiç ara vermedim son embriyom kalmıştı senin gibi ve adet olur olmaz tekrar tedaviye başladım Rabbime çok şükür o tuttu. Umudunu hiç yitirme ve eğer durumun elveriyorsa hiç üzüntünü falan yaşama bismillah de başla
az kalmış canım bu sefer yavruşuna kavuşursun inş güzelimcanm iim bende cuma günü dondurulmuş transferm olacak heycanla beklyorum
bu son tedavin olur inş kuzum yaaaa rabbim sıkıntılarımızın karşılığını mükafatlandırsın ennn yakın zamanda inşşicecreamm canım Merhaba iyiyim çok sağol sen nasılsın? 4 tedaviye başladım arkadaşım inşallah bu sefer son olur her seferinde hayal kırıklığı yaşadım Rabbim hepimizin emeğini karşılıksız koymasin.
Hayırlısı demekden başka elden ne gelirS Selcenay canım inanki seni çok iyi anlıyorum yüreğin yangın yeri gibi kafanda deli sorular ama emin ol ki zaman herşeyin ilacı benim negatifin üstünden nerdeyse 8 9 ay geçti o isteğim hiç bitmedi tekrar tekrar olana kadar denemek istiyorum napalım rabbim böle uygun görmüş
N Nihal66 canım seninde gözün aydın 9 yılın sonunda hasretin dindi rabbim bizimkileride dindirsin inşşş
kucağına aldığın günleride görelim inş
Teşekkür ederim canim Insallah Allahim tez vakitte sizleride sevindirsin.S Selcenay canım inanki seni çok iyi anlıyorum yüreğin yangın yeri gibi kafanda deli sorular ama emin ol ki zaman herşeyin ilacı benim negatifin üstünden nerdeyse 8 9 ay geçti o isteğim hiç bitmedi tekrar tekrar olana kadar denemek istiyorum napalım rabbim böle uygun görmüş
N Nihal66 canım seninde gözün aydın 9 yılın sonunda hasretin dindi rabbim bizimkileride dindirsin inşşş
kucağına aldığın günleride görelim inş
Canım inşallah vaktinde doğar bidiklar Allahım nasıl güzel bir duygudur onları kucağına aldığın an, Rabbim sana da bize de yaşatsın inşallah dualarım seninle.Kızlar bugün bulunduğum şehirde doktora gitmistim turgut bey yurtdışında diye duyunca gideyim dedim..Nat de sanci çıktı hiç kalkmadan yat dedi bana erken doğum olabilir dedi...yatıyorum şimdi progestan verdi kullancam. .ctesiye turguta randevu aldim gidecem bakalım. .hayırlısı herseyin. .şu an 31+5 im bebekler 1600 civarı yinede korkuyorummm
Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar bugün bulunduğum şehirde doktora gitmistim turgut bey yurtdışında diye duyunca gideyim dedim..Nat de sanci çıktı hiç kalkmadan yat dedi bana erken doğum olabilir dedi...yatıyorum şimdi progestan verdi kullancam. .ctesiye turguta randevu aldim gidecem bakalım. .hayırlısı herseyin. .şu an 31+5 im bebekler 1600 civarı yinede korkuyorummm
bebikler zamanında gelir inş annesiKızlar bugün bulunduğum şehirde doktora gitmistim turgut bey yurtdışında diye duyunca gideyim dedim..Nat de sanci çıktı hiç kalkmadan yat dedi bana erken doğum olabilir dedi...yatıyorum şimdi progestan verdi kullancam. .ctesiye turguta randevu aldim gidecem bakalım. .hayırlısı herseyin. .şu an 31+5 im bebekler 1600 civarı yinede korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?