- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.361
Uf ya doğana kadar risk bitmiyor sanki. Dinlen bari canım çalışmıyorsun değil mi şu an. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına slmayı nasip etsin inşallaahhhhhKızlar bugün bulunduğum şehirde doktora gitmistim turgut bey yurtdışında diye duyunca gideyim dedim..Nat de sanci çıktı hiç kalkmadan yat dedi bana erken doğum olabilir dedi...yatıyorum şimdi progestan verdi kullancam. .ctesiye turguta randevu aldim gidecem bakalım. .hayırlısı herseyin. .şu an 31+5 im bebekler 1600 civarı yinede korkuyorummm
Canım ben hemen o adetle başladım 29 haziran 2. Transferimdi 28 temmuz 3. Transferim oldu hiç moral bozma adet olunca başla. Ben hemen istiyorum dedim dondurulmuşlarda sorun olmuyor demişti turgut bey de banaAy canım yüreğime su serptin yaaaaa walla şuan içimdeki kasfet gitti evet hemen bende başlıcam peki sana bişey sorucam şuan için hala adet olmadım bu adetle birlikte başlayamıyorum dimi
Tamam canım o zaman cuma günü turgut beye bende sölicem hemen başlamak istiyorum diye ayyyyy inşallahhhCanım ben hemen o adetle başladım 29 haziran 2. Transferimdi 28 temmuz 3. Transferim oldu hiç moral bozma adet olunca başla. Ben hemen istiyorum dedim dondurulmuşlarda sorun olmuyor demişti turgut bey de bana
dinlenirsen düzelir ikiz olunca olabilir böyle şeyler heralde az kaldı sağıkla kavuşursun inşKızlar bugün bulunduğum şehirde doktora gitmistim turgut bey yurtdışında diye duyunca gideyim dedim..Nat de sanci çıktı hiç kalkmadan yat dedi bana erken doğum olabilir dedi...yatıyorum şimdi progestan verdi kullancam. .ctesiye turguta randevu aldim gidecem bakalım. .hayırlısı herseyin. .şu an 31+5 im bebekler 1600 civarı yinede korkuyorummm
Sen inan ve çok dua et bol sadaka ver olacak inşallah ailene söyle senin için dua etsinler fetih suresi ve mübinli yasin okuduk biz Rabbim çok büyükTamam canım o zaman cuma günü turgut beye bende sölicem hemen başlamak istiyorum diye ayyyyy inşallahhh
Sen inan ve çok dua et bol sadaka ver olacak inşallah ailene söyle senin için dua etsinler fetih suresi ve mübinli yasin okuduk biz Rabbim çok büyükTamam canım o zaman cuma günü turgut beye bende sölicem hemen başlamak istiyorum diye ayyyyy inşallahhh
Canım walla kayınwalidemler bu transferimde okudular mübinli yasin sonra meryem suresini okudum sonra 1900 defa tövbe suresi 129.ayeti okudum birde ya varis çektik bol bol yani senin anlıyacağın yer gök dua ile inancıyla ben elimden geleni yaptım tevekkülü ALLAHIMA bıraktım ama olmadı inşallah bu defa olucak fetih suresini hiç okumadım kaç defa okuyoruz? BİRDE YAPAMADIĞIM TEK ŞEY SİGARAYI AZALTIYORUM AMA BIRAKAMIYORUMSen inan ve çok dua et bol sadaka ver olacak inşallah ailene söyle senin için dua etsinler fetih suresi ve mübinli yasin okuduk biz Rabbim çok büyük
Canım walla kayınwalidemler bu transferimde okudular mübinli yasin sonra meryem suresini okudum sonra 1900 defa tövbe suresi 129.ayeti okudum birde ya varis çektik bol bol yani senin anlıyacağın yer gök dua ile inancıyla ben elimden geleni yaptım tevekkülü ALLAHIMA bıraktım ama olmadı inşallah bu defa olucak fetih suresini hiç okumadım kaç defa okuyoruz? BİRDE YAPAMADIĞIM TEK ŞEY SİGARAYI AZALTIYORUM AMA BIRAKAMIYORUM
Canım 41 fetih okuduk ama okuma şekli var onun cumartesi başladınıyo 7günde bitiyor netten bak ona yazıyor.ama sigarayı mutlaka bırak bence zor belki ama bebeğini düşünCanım walla kayınwalidemler bu transferimde okudular mübinli yasin sonra meryem suresini okudum sonra 1900 defa tövbe suresi 129.ayeti okudum birde ya varis çektik bol bol yani senin anlıyacağın yer gök dua ile inancıyla ben elimden geleni yaptım tevekkülü ALLAHIMA bıraktım ama olmadı inşallah bu defa olucak fetih suresini hiç okumadım kaç defa okuyoruz? BİRDE YAPAMADIĞIM TEK ŞEY SİGARAYI AZALTIYORUM AMA BIRAKAMIYORUM
Cuma günü eğer turgut bey transfer için okey verirse onuda bırakıcam inşallah fetih suresinide araştırıyorum hemen walla seninle hörüştükden sonra umudum arttı allah raazı olsun canımCanım 41 fetih okuduk ama okuma şekli var onun cumartesi başladınıyo 7günde bitiyor netten bak ona yazıyor.ama sigarayı mutlaka bırak bence zor belki ama bebeğini düşün
Çok sevindim canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hep dua ediyorum sizler içinCuma günü eğer turgut bey transfer için okey verirse onuda bırakıcam inşallah fetih suresinide araştırıyorum hemen walla seninle hörüştükden sonra umudum arttı allah raazı olsun canım
Amin canım inşallah allah kimsenin boynunu bükük bırakmasınÇok sevindim canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah hep dua ediyorum sizler için
Amin canım bir de hergece teheccüd namazına kalk 7 salavatlı dua var ,mutluluğun şifresi adresinde yazıyor onu yaptım ben yapmaya çalış sen de canımAmin canım inşallah allah kimsenin boynunu bükük bırakmasın
Şimdi onada bakıcam canım çocuk yolunda herşey mübah adetim biter bitmez onada başlıyayımAmin canım bir de hergece teheccüd namazına kalk 7 salavatlı dua var ,mutluluğun şifresi adresinde yazıyor onu yaptım ben yapmaya çalış sen de canım
nın okunuşu:Amin canım bir de hergece teheccüd namazına kalk 7 salavatlı dua var ,mutluluğun şifresi adresinde yazıyor onu yaptım ben yapmaya çalış sen de canım
Yok canım bu değil internete 7 salavatlı dua var mutluluğunşifresi.com adresinde buldum ben ona bak ben gece 3 gibi kalkıyorum bunları okumayanın okunuşu:
“La ilahe illallahu vahdehu la şerike leh,lehü’l,mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve ala külli şey’in Kadir.Sübhan-Allahi ve’l-hamdü lillahi ve la ilahe illallahü v’Allhu Ekber,Ve la havle ve la kuvvete illa billahi’l-Aliyyi’l-Azim.” Dua bumu
Tamam canım buldum sabah namazından önce kalkıp yapılan adet sonrası baya bişiler yapıcamYok canım bu değil internete 7 salavatlı dua var mutluluğunşifresi.com adresinde buldum ben ona bak ben gece 3 gibi kalkıyorum bunları okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?