- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.381
Allah herkesin gönlündeki muradını versin inşallahTamam canım buldum sabah namazından önce kalkıp yapılan adet sonrası baya bişiler yapıcam
Evet 2 gün sonra bi daha verKizlar meraba ilk gebelik kan testinden sonra pozitif çıkınca 2 gün sonra tekrar kan vermeniz istendimi?
Canım inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın Allah yardımcın olsun bizi gelişmelerden haberdar et lütfen dualarım seninle.Kızlar gece sancilandim düzenli aralıklarla geliyor kayseriye gidiyoruz yoldayiz..burdaki doktor hemen git dedi...turgut bey de yurtdisindaymis aksama gelecekmis
canım Rabbim korusun seni ve bebeklerini inşallah hayırla geçer sancıların dualarım seninleKızlar gece sancilandim düzenli aralıklarla geliyor kayseriye gidiyoruz yoldayiz..burdaki doktor hemen git dedi...turgut bey de yurtdisindaymis aksama gelecekmis
Canim Allah yardimcin olsun eger biliyosan elemnesrah suresini surekli oku sikintidan kurtulmak icin insallah olmaz olursada kolay dogum içinde okunuyorKızlar gece sancilandim düzenli aralıklarla geliyor kayseriye gidiyoruz yoldayiz..burdaki doktor hemen git dedi...turgut bey de yurtdisindaymis aksama gelecekmis
canım 2. kanını verdin mi bugün? inşallah katlanmıştır değerinCanim Allah yardimcin olsun eger biliyosan elemnesrah suresini surekli oku sikintidan kurtulmak icin insallah olmaz olursada kolay dogum içinde okunuyor
ayy canım benim Allah yardım etsin yeni grdüm naptın ki merak ettim umarım sende bebişlerde iyisinizdirr.Kızlar gece sancilandim düzenli aralıklarla geliyor kayseriye gidiyoruz yoldayiz..burdaki doktor hemen git dedi...turgut bey de yurtdisindaymis aksama gelecekmis
Verdim canim Elhamdulillah katlanmış degerim.inşallah boyle devam edercanım 2. kanını verdin mi bugün? inşallah katlanmıştır değerin
gözünaydın hep yolunda gider bundan sonra inşVerdim canim Elhamdulillah katlanmış degerim.inşallah boyle devam eder
sağlıkla kucağına al canım darusı da bize inşallahVerdim canim Elhamdulillah katlanmış degerim.inşallah boyle devam eder
Insallah canim Allahim isteyen herkese nasip etsin.gözünaydın hep yolunda gider bundan sonra inş
canım hayırlı olsun kan değerlerin kaç çıktı özel olmazsaKizlar meraba ilk gebelik kan testinden sonra pozitif çıkınca 2 gün sonra tekrar kan vermeniz istendimi?
sen idrarda pozitifi görmüştün değil mi kan değerin nasıl çıktı canım?canım hayırlı olsun kan değerlerin kaç çıktı özel olmazsa
Ay canım inşallahaz kalmış canım bu sefer yavruşuna kavuşursun inş güzelim
Canım inşallah herşey yolundadır Rabbim yardımcın olsunKızlar gece sancilandim düzenli aralıklarla geliyor kayseriye gidiyoruz yoldayiz..burdaki doktor hemen git dedi...turgut bey de yurtdisindaymis aksama gelecekmis
benim de varKızlar napıyosunuz yarın transferim var
Canım ben kanda da pozitifi gördüm ama hayal kırıklığı yaşayan arkadaşları görünce paylaşmak istemedimsen idrarda pozitifi görmüştün değil mi kan değerin nasıl çıktı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?