Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Yatış verdiler yatıyorum nidilat kullanıyorum ciğer gelistirici vurdular açılma var ama çok değil. ..idrar yolunda enfeksiyon varmış antibiyotik başladılar. ..

canım hayırlı olsun kan değerlerin kaç çıktı özel olmazsa
Canim ozelliginden degilde buraya degerleri yazmayalim bence çünkü sonuc bekleyen arkadaşlar ister istemez yüksekte olsa düşük te olsa bir kiyaslama içinde oluyor bazan benim sonuc niye böyle cikmadi diye yada benim sonucumda düşük diye umutsuzluga kapilabiliyorlar şahsen ben öyleydim etkilenmelerini istemem.Çünkü o ruh hali bile kötü anliyorsun değilmi.

Yatış verdiler yatıyorum nidilat kullanıyorum ciğer gelistirici vurdular açılma var ama çok değil. ..idrar yolunda enfeksiyon varmış antibiyotik başladılar. ..
Canım çok geçmiş olsun benim ablamda haziranda 32, haftasında aynı olmuştu bir gece hastanede yattı iğne ilaç durdurdular 39, haftasında doğum yaptı 5 cm açılma ile son güne kadar gitti ve 20 aylıkta bir oğlu daha var onun peşinden koşturmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…