Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Yatış verdiler yatıyorum nidilat kullanıyorum ciğer gelistirici vurdular açılma var ama çok değil. ..idrar yolunda enfeksiyon varmış antibiyotik başladılar. ..
canım benim şükür ki kontrol altındasın inşallah birkaç hafta daha dayan sağlıkla alacaksın bebişlerini kucağına dualarım seninle

kızlar hayırlı cumalar bu öğlen keser84 ve benim transferlerimiz var mübarek cuma saatinde bize dua etmeyi unutmayın lütfen
Canim dualarimiz sizlerle insallah burda güzel haberler dolacak hiç stres yapmayim transfer esnasinda bile ayetelkursiyi agzinizdan dusurmeyin.birde ya Varis mutkaka okuyun.

Kızlar turgut beyle görüştüm sabah oda benim durumuma üzülmüş histeroskopi yapalım dedi sonrada bu sonuncu embriyoyuda gönderelim ondan sonra yapalım diye karar aldık bakalım bu son şans

Canim benim esimdede vardi hareket azligi ve sperm sayisi azligu..nohut kuru keciboynuzu kuru ve kabak cekirdegi mutlaka dene
Cevap için teşekkür ederim izindeydim ancak yazabildim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. kafamda bir sürü soru var sorabilir miyim;
Rahim filmin çekindiniz mi nerede çekindiniz.
Aşılama denediniz mi
Bebeğiniz tedavi ile mi oldu öyleyse ne kadar ödediniz.

Rahim filmi çekinmedim...Aşılama da olmadım doktor sperm azlığı nedeniyle direkt tüp bebek dedi turgut beyde 2.denemede tuttu..ilaclariyla felan 6 milyar tutuyor sanırım tam da hatırlamıyorum. Zatrn taksit yapiyolar biz ayda 500 oduyoruzz kredi kartıyla ödeme yaptik

canım nasılsın yatıyor musun hastanede?

Kızlar turgut beyle görüştüm sabah oda benim durumuma üzülmüş histeroskopi yapalım dedi sonrada bu sonuncu embriyoyuda gönderelim ondan sonra yapalım diye karar aldık bakalım bu son şans
son şans deme hakkında hayırlısı olsun tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım inş bu tedavin olumlu olur
histereskopi bende istiyorum aslında benide durumlarından haberdar edermisin ücreti falan adetlimi oluyo bitincemi şimdiden tşk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…