- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.421
Malesef ikiside olmuyorilaçları sgk karşılıyor mu acıbadem rapor çıkarıyor mu
canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın senin adına çok sevindimama kese ve kalp atışını görmeden tam o moda giremedim
ben öğlene kadar çalışıyorum 1.30 gibi orda olacam şimdiden hayırlı olsun transferin birlikte gün sayacağızcanım bana 12 gibi burda olun dediler sen kaçta gidiceksin?
canım benim şükür ki kontrol altındasın inşallah birkaç hafta daha dayan sağlıkla alacaksın bebişlerini kucağına dualarım seninleYatış verdiler yatıyorum nidilat kullanıyorum ciğer gelistirici vurdular açılma var ama çok değil. ..idrar yolunda enfeksiyon varmış antibiyotik başladılar. ..
Canim dualarimiz sizlerle insallah burda güzel haberler dolacak hiç stres yapmayim transfer esnasinda bile ayetelkursiyi agzinizdan dusurmeyin.birde ya Varis mutkaka okuyun.kızlar hayırlı cumalar bu öğlen keser84 ve benim transferlerimiz var mübarek cuma saatinde bize dua etmeyi unutmayın lütfen
Dualarımız sizlerle ALLAH ın izniyle herşey yolunda gidecekkızlar hayırlı cumalar bu öğlen keser84 ve benim transferlerimiz var mübarek cuma saatinde bize dua etmeyi unutmayın lütfen
Cevap için teşekkür ederim izindeydim ancak yazabildim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. kafamda bir sürü soru var sorabilir miyim;Canim benim esimdede vardi hareket azligi ve sperm sayisi azligu..nohut kuru keciboynuzu kuru ve kabak cekirdegi mutlaka dene
Rahim filmi çekinmedim...Aşılama da olmadım doktor sperm azlığı nedeniyle direkt tüp bebek dedi turgut beyde 2.denemede tuttu..ilaclariyla felan 6 milyar tutuyor sanırım tam da hatırlamıyorum. Zatrn taksit yapiyolar biz ayda 500 oduyoruzz kredi kartıyla ödeme yaptikCevap için teşekkür ederim izindeydim ancak yazabildim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. kafamda bir sürü soru var sorabilir miyim;
Rahim filmin çekindiniz mi nerede çekindiniz.
Aşılama denediniz mi
Bebeğiniz tedavi ile mi oldu öyleyse ne kadar ödediniz.
canım nasılsın yatıyor musun hastanede?Rahim filmi çekinmedim...Aşılama da olmadım doktor sperm azlığı nedeniyle direkt tüp bebek dedi turgut beyde 2.denemede tuttu..ilaclariyla felan 6 milyar tutuyor sanırım tam da hatırlamıyorum. Zatrn taksit yapiyolar biz ayda 500 oduyoruzz kredi kartıyla ödeme yaptik
Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah.Kızlar turgut beyle görüştüm sabah oda benim durumuma üzülmüş histeroskopi yapalım dedi sonrada bu sonuncu embriyoyuda gönderelim ondan sonra yapalım diye karar aldık bakalım bu son şans
son şans deme hakkında hayırlısı olsun tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallahKızlar turgut beyle görüştüm sabah oda benim durumuma üzülmüş histeroskopi yapalım dedi sonrada bu sonuncu embriyoyuda gönderelim ondan sonra yapalım diye karar aldık bakalım bu son şans
neden faydalımıymış doktor önerdimiKızlar ya sizce histeroskopi mi yaptırsam
neden faydalımıymış doktor önerdimi
okumamışım üsttekini canım kusura bakma fayda sağlıyorsa yaptır tabi doktor ne diyorsa o inşaalah bu sefer olacakKızlar ya sizce histeroskopi mi yaptırsam
Canım walla en son dediği son embriyonuda koyalım eğer işe yaramazsa yapalım dedi ama ben birde sizlere danışayım dedimokumamışım üsttekini canım kusura bakma fayda sağlıyorsa yaptır tabi doktor ne diyorsa o inşaalah bu sefer olacak
mrb canım ilk denemenmimerhaba yarın ben de turgut beye gideceğim bol şanslar dileyin bana
canım inş bu tedavin olumlu olurKızlar turgut beyle görüştüm sabah oda benim durumuma üzülmüş histeroskopi yapalım dedi sonrada bu sonuncu embriyoyuda gönderelim ondan sonra yapalım diye karar aldık bakalım bu son şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?