Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım walla en son dediği son embriyonuda koyalım eğer işe yaramazsa yapalım dedi ama ben birde sizlere danışayım dedim
canım bilemedimki eğer faydası olacaksa şimdimi olsanki son embriyodan önce hem tutarsa...tutmazsa da histereskopi yaptırıp maddi anlamda da yeniden tüp bebeğe başlamak zorlarmı seni ...Çok istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok

slm kızlar transfer çok iyi geçti atlattık şükr hamile arkdşlar transfer sonrası neler yaptnz sürekli sırt üstmü yattnz bana ilaç olarak jel ve estrofem vwrdiler

slm kızlar transfer çok iyi geçti atlattık şükr hamile arkdşlar transfer sonrası neler yaptnz sürekli sırt üstmü yattnz bana ilaç olarak jel ve estrofem vwrdiler
Ben kendi adima konuşayım transferden sonra ilk iki gün dinlendim birşey yapmadim desem yeridir iki günün sonunda yemegimi yaptim bulasigimi topladim agir hic birsey kaldirmadim esim yardimci oldu.halende dikkat ediyorum bana ilac olarak estrofem,clexan(kan sulandirici)jel verdi birde folik asit pozitif cikinca estrofemi biraktim digerlerine devam ediyorum.

Canım ilkinde hiç kalkmadan yatmıştım ama bunda yormadan ağır kaldırmadan herşeyi yaptım 3. Günü pikniğe bile gitmiştim bence çok takılma rahat ol tevekkul et Rabbim en iyisini bilir

Canım ilkinde hiç kalkmadan yatmıştım ama bunda yormadan ağır kaldırmadan herşeyi yaptım 3. Günü pikniğe bile gitmiştim bence çok takılma rahat ol tevekkul et Rabbim en iyisini bilir
canım bende kendmi çok yormuycam bukez dnlencem cleaxsn iğne verlmedi dondurulmuş embryo yransfernde vrrmyrz dedler öyle olan varmıydı canm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…