- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.441
canım bilemedimki eğer faydası olacaksa şimdimi olsanki son embriyodan önce hem tutarsa...tutmazsa da histereskopi yaptırıp maddi anlamda da yeniden tüp bebeğe başlamak zorlarmı seni ...Çok istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çokCanım walla en son dediği son embriyonuda koyalım eğer işe yaramazsa yapalım dedi ama ben birde sizlere danışayım dedim
Canım benim için şuan yapılmıyor ama öğrenirsem bilgi veririmcanım inş bu tedavin olumlu olur
histereskopi bende istiyorum aslında benide durumlarından haberdar edermisin ücreti falan adetlimi oluyo bitincemi şimdiden tşk canım
Canım hastaneden aradılar 3.ye başlıyoruscanım bilemedimki eğer faydası olacaksa şimdimi olsanki son embriyodan önce hem tutarsa...tutmazsa da histereskopi yaptırıp maddi anlamda da yeniden tüp bebeğe başlamak zorlarmı seni ...Çok istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok
Insallah bu sefer olacak canım arka arkaya yaptirinca tutma olasiligi daha yuksekmis gibi geliyor bana insallahda öyle olacakCanım hastaneden aradılar 3.ye başlıyorus
donmuş demi canım ayy inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bu sefer olur yaaa inşCanım hastaneden aradılar 3.ye başlıyorus
Canım yeniden başlıyorum bugün görüştüm turgut beyleCanım ben hemen o adetle başladım 29 haziran 2. Transferimdi 28 temmuz 3. Transferim oldu hiç moral bozma adet olunca başla. Ben hemen istiyorum dedim dondurulmuşlarda sorun olmuyor demişti turgut bey de bana
İnşallah canım dua et emi hamilelerin duası kabul olurmuşInsallah bu sefer olacak canım arka arkaya yaptirinca tutma olasiligi daha yuksekmis gibi geliyor bana insallahda öyle olacak
Ister inanin ister inanmayin sizi tanimiyorum surekli aklimdasiniz ve surekli sizler icin dua ediyorum.İnşallah canım dua et emi hamilelerin duası kabul olurmuş
Çok sevindim inşallah hayırlı bi sonuç alacaksın bu sefer canım çok dua et nolur inan olacak inşallahCanım yeniden başlıyorum bugün görüştüm turgut beyle
İnşallah canım ya bana umut veren sen oldunÇok sevindim inşallah hayırlı bi sonuç alacaksın bu sefer canım çok dua et nolur inan olacak inşallah
Hayattaİnşallah canım ya bana umut veren sen oldun
Ne mutlu bana sen de bana bebek haberini verirsin inşallah Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım ya bana umut veren sen oldun
Yokk canım çıktım..ilaçlara devam dinlenmeye de...canım nasılsın yatıyor musun hastanede?
Geçmiş olsun canim bir kac hafta daha umarım ufakliklar sabreder.Yokk canım çıktım..ilaçlara devam dinlenmeye de...
Ben kendi adima konuşayım transferden sonra ilk iki gün dinlendim birşey yapmadim desem yeridir iki günün sonunda yemegimi yaptim bulasigimi topladim agir hic birsey kaldirmadim esim yardimci oldu.halende dikkat ediyorum bana ilac olarak estrofem,clexan(kan sulandirici)jel verdi birde folik asit pozitif cikinca estrofemi biraktim digerlerine devam ediyorum.slm kızlar transfer çok iyi geçti atlattık şükr hamile arkdşlar transfer sonrası neler yaptnz sürekli sırt üstmü yattnz bana ilaç olarak jel ve estrofem vwrdiler
Canım nasılsın ikiz gebelik iyi güzelde erken doğum tehlikesi işte üzüyor ilaç ne kullanıyorsun bilgi verirsen sevinirimYokk canım çıktım..ilaçlara devam dinlenmeye de...
Canım ilkinde hiç kalkmadan yatmıştım ama bunda yormadan ağır kaldırmadan herşeyi yaptım 3. Günü pikniğe bile gitmiştim bence çok takılma rahat ol tevekkul et Rabbim en iyisini bilirslm kızlar transfer çok iyi geçti atlattık şükr hamile arkdşlar transfer sonrası neler yaptnz sürekli sırt üstmü yattnz bana ilaç olarak jel ve estrofem vwrdiler
canım bende kendmi çok yormuycam bukez dnlencem cleaxsn iğne verlmedi dondurulmuş embryo yransfernde vrrmyrz dedler öyle olan varmıydı canm acabaCanım ilkinde hiç kalkmadan yatmıştım ama bunda yormadan ağır kaldırmadan herşeyi yaptım 3. Günü pikniğe bile gitmiştim bence çok takılma rahat ol tevekkul et Rabbim en iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?