- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.461
Nidilat..idrar yolu enfeksiyinu için antibiyotik..bide buskopanCanım nasılsın ikiz gebelik iyi güzelde erken doğum tehlikesi işte üzüyor ilaç ne kullanıyorsun bilgi verirsen sevinirim
Nasıl oldun canm bende kullanmıştım nidilat ne kadar içiyorsun günde az daha sabrederler minnaklar inşallahYokk canım çıktım..ilaçlara devam dinlenmeye de...
Canim 4 defa içiyorum sen kaç tane icmistin. ..dün gece icmedim bir dozu gece yine ağrılarım oldu hemen ictim bi tane. ..korkuyorum çocuklara zararlari olur diye...kendimi çok kötü hissediyorum. .Insallah dayanırlar.bu ilaçları içtiğinde bebek hareketleri nde azalma oldumuNasıl oldun canm bende kullanmıştım nidilat ne kadar içiyorsun günde az daha sabrederler minnaklar inşallah
canım zararı olmaz inş bu kadar minnak doğsalarda risklidir..Benim arkdasım normal yolla hamile kaldı gebeliği boyunca okadar çok ilaç kullanmak zorunda kaldıki şimdi oğlu doğdu nası tatlı sağlıklı Allah korur keyfinden içmiyorsun ki sen dikkat et kendine :)Canim 4 defa içiyorum sen kaç tane icmistin. ..dün gece icmedim bir dozu gece yine ağrılarım oldu hemen ictim bi tane. ..korkuyorum çocuklara zararlari olur diye...kendimi çok kötü hissediyorum. .Insallah dayanırlar.bu ilaçları içtiğinde bebek hareketleri nde azalma oldumu
ben iki gün evde arada dolaşarak dinlendim üçüncü gündüz dinlendim akşam bağda iftara gittik epeyde yoruldum hatta kimse bilmiyordu ağır kaldırmadım birde ebe bir arkadaş söylemişti çok yükseğe uzanma diye onada dikkat ettim ... benimkide donmuştu estrofem ve jel kullanıyorumslm kızlar transfer çok iyi geçti atlattık şükr hamile arkdşlar transfer sonrası neler yaptnz sürekli sırt üstmü yattnz bana ilaç olarak jel ve estrofem vwrdiler
bende kullanmadım o iğneden benimkide donmuştucanım bende kendmi çok yormuycam bukez dnlencem cleaxsn iğne verlmedi dondurulmuş embryo yransfernde vrrmyrz dedler öyle olan varmıydı canm acaba
bende kullanmadım o iğneden benimkide donmuştu
bende kullanmadım o iğneden benimkide donmuştu
ben iki gün evde arada dolaşarak dinlendim üçüncü gündüz dinlendim akşam bağda iftara gittik epeyde yoruldum hatta kimse bilmiyordu ağır kaldırmadım birde ebe bir arkadaş söylemişti çok yükseğe uzanma diye onada dikkat ettim ... benimkide donmuştu estrofem ve jel kullanıyorum
Ikili.trsti turgut bey yaptı sanırım ek ücret ödemedik muayene parasının içinde olabilit.odediysrk bile En fazla 40 lira felandi tam hatırlamıyorum. ..1 haftada ogreniyisunHerkese günaydın.ikili tarama testi için turgut beye gitcem de yaptıran varmı acıbademde nekadar ücret ödediniz?turgut bey yapıo değilmi?sonucu kaç günde öğrendiniz?heyecan korku bi dünya duygudayım cvplarsanız sevinirim..
Canım gözünaydın çok sewindim darısı pozitif görmeye inşallahslm kızlar transfer çok iyi geçti atlattık şükr hamile arkdşlar transfer sonrası neler yaptnz sürekli sırt üstmü yattnz bana ilaç olarak jel ve estrofem vwrdiler
Tşk ederim bilgi için.ense ölçümü fln dio bunları yaptımı turgut bey malum çok hızlı olunca muayene insan tedirgin oluo bakılcak herşeye bakıo mu die...Ikili.trsti turgut bey yaptı sanırım ek ücret ödemedik muayene parasının içinde olabilit.odediysrk bile En fazla 40 lira felandi tam hatırlamıyorum. ..1 haftada ogreniyisun
Ense kalinligina bakıyo canım. .2 li de zaten kan testi ile belli oluyor..benim ense kalinligina baktığı gün cinsiyetleri söyledi. .muayene hızlı yapsa bile o yapması gerekeni yaoiyo merak etmeTşk ederim bilgi için.ense ölçümü fln dio bunları yaptımı turgut bey malum çok hızlı olunca muayene insan tedirgin oluo bakılcak herşeye bakıo mu die...
Bide aile hekiminde ebe damla fln verdi turgut beye soracam da size kullanın dedi mi o damla ve vitaminleri..
Ense kalinligina bakıyo canım. .2 li de zaten kan testi ile belli oluyor..benim ense kalinligina baktığı gün cinsiyetleri söyledi. .muayene hızlı yapsa bile o yapması gerekeni yaoiyo merak etme
Sonucun çok iyi canım allah nazardan saklasınKızlar bugun 9. Gunum;57.58 cıktı sonucm???
Tesekkurler canm.Canım öylemi ilk kez başıma gelıyor,anlayamadm.bıde kımyasal gebelk fln olurmu kı malum ilaç kullanıyoruzSonucun çok iyi canım allah nazardan saklasın
Allah korusun bende hiç gebelik yaşamadığım için kimyasal gebeliğin detayını bilmiyorum ama değerinin iyi olduğunu biliyorumTesekkurler canm.Canım öylemi ilk kez başıma gelıyor,anlayamadm.bıde kımyasal gebelk fln olurmu kı malum ilaç kullanıyoruz
Gözün aydin canim Allah hepinizinkini tamamina erdirsinKızlar bugun 9. Gunum;57.58 cıktı sonucm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?