Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Nasıl oldun canm bende kullanmıştım nidilat ne kadar içiyorsun günde az daha sabrederler minnaklar inşallah
Canim 4 defa içiyorum sen kaç tane icmistin. ..dün gece icmedim bir dozu gece yine ağrılarım oldu hemen ictim bi tane. ..korkuyorum çocuklara zararlari olur diye...kendimi çok kötü hissediyorum. .Insallah dayanırlar.bu ilaçları içtiğinde bebek hareketleri nde azalma oldumu

canım zararı olmaz inş bu kadar minnak doğsalarda risklidir..Benim arkdasım normal yolla hamile kaldı gebeliği boyunca okadar çok ilaç kullanmak zorunda kaldıki şimdi oğlu doğdu nası tatlı sağlıklı Allah korur keyfinden içmiyorsun ki sen dikkat et kendine :)

slm kızlar transfer çok iyi geçti atlattık şükr hamile arkdşlar transfer sonrası neler yaptnz sürekli sırt üstmü yattnz bana ilaç olarak jel ve estrofem vwrdiler
ben iki gün evde arada dolaşarak dinlendim üçüncü gündüz dinlendim akşam bağda iftara gittik epeyde yoruldum hatta kimse bilmiyordu ağır kaldırmadım birde ebe bir arkadaş söylemişti çok yükseğe uzanma diye onada dikkat ettim ... benimkide donmuştu estrofem ve jel kullanıyorum

bende kullanmadım o iğneden benimkide donmuştu
bende kullanmadım o iğneden benimkide donmuştu

Herkese günaydın.ikili tarama testi için turgut beye gitcem de yaptıran varmı acıbademde nekadar ücret ödediniz?turgut bey yapıo değilmi?sonucu kaç günde öğrendiniz?heyecan korku bi dünya duygudayım cvplarsanız sevinirim..

Ikili.trsti turgut bey yaptı sanırım ek ücret ödemedik muayene parasının içinde olabilit.odediysrk bile En fazla 40 lira felandi tam hatırlamıyorum. ..1 haftada ogreniyisun

Ikili.trsti turgut bey yaptı sanırım ek ücret ödemedik muayene parasının içinde olabilit.odediysrk bile En fazla 40 lira felandi tam hatırlamıyorum. ..1 haftada ogreniyisun
Tşk ederim bilgi için.ense ölçümü fln dio bunları yaptımı turgut bey malum çok hızlı olunca muayene insan tedirgin oluo bakılcak herşeye bakıo mu die...

Bide aile hekiminde ebe damla fln verdi turgut beye soracam da size kullanın dedi mi o damla ve vitaminleri..

Tşk ederim bilgi için.ense ölçümü fln dio bunları yaptımı turgut bey malum çok hızlı olunca muayene insan tedirgin oluo bakılcak herşeye bakıo mu die...
Ense kalinligina bakıyo canım. .2 li de zaten kan testi ile belli oluyor..benim ense kalinligina baktığı gün cinsiyetleri söyledi. .muayene hızlı yapsa bile o yapması gerekeni yaoiyo merak etme

Ense kalinligina bakıyo canım. .2 li de zaten kan testi ile belli oluyor..benim ense kalinligina baktığı gün cinsiyetleri söyledi. .muayene hızlı yapsa bile o yapması gerekeni yaoiyo merak etme

Geçmiş olsun canım ilaçları kullanirken endişelenme annem kardesimde son 3 ay günde 4 tane nidilat alıyordu 17 yaşında şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…