- 12 Ağustos 2015
- 24
- 8
- 1
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.481
Canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAllah korusun bende hiç gebelik yaşamadığım için kimyasal gebeliğin detayını bilmiyorum ama değerinin iyi olduğunu biliyorum
Canım benm bundn önce bir aşılama bir tüp bebek denemm var.bu ıkıncı denemm.amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin.ama ilginç ne agrı ne sancı nede göğsümde şişlk vs var.bendeGözün aydin canim Allah hepinizinkini tamamina erdirsin
Canım benm bundn önce bir aşılama bir tüp bebek denemm var.bu ıkıncı denemm.amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin.ama ilginç ne agrı ne sancı nede göğsümde şişlk vs var.bende olmadı dıye 9. Gunumde teste gittim,şaşkınm
Tesekkurler canm.Canım öylemi ilk kez başıma gelıyor,anlayamadm.bıde kımyasal gebelk fln olurmu kı malum ilaç kullanıyoruz
Herkeste ağrı, şişlik olacak diye bişey yok canim buda güzel bişey herkesin ilaclara tepkisi farkli olabiliyor bilgi vermek icin hastaneyi aradinizmiCanım benm bundn önce bir aşılama bir tüp bebek denemm var.bu ıkıncı denemm.amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin.ama ilginç ne agrı ne sancı nede göğsümde şişlk vs var.bende
Turgut beyle konustm,hayırlı olsun dedı.kan iğnesini bırak,jele devam dedı.ama ilacı sormayı unutmusum,yuvarlk kapsulde olan varya.onu kullanckmıyım bılmıyorm.haftasonu girmesi kötü olduHerkeste ağrı, şişlik olacak diye bişey yok canim buda güzel bişey herkesin ilaclara tepkisi farkli olabiliyor bilgi vermek icin hastaneyi aradinizmi
Estrofemi bana birak dediler yalniz sen 9.günde test yaptirmissin 12.günü tamamlamadigin için olabilir.bilmiyorum tam olarak bende kan pıhtılaşma sorunu olduğu için igneye devam,jele devam,birde folik asit kullaniyorun.Turgut beyle konustm,hayırlı olsun dedı.kan iğnesini bırak,jele devam dedı.ama ilacı sormayı unutmusum,yuvarlk kapsulde olan varya.onu kullanckmıyım bılmıyorm.haftasonu girmesi kötü oldu
Turgut beyle konustm,hayırlı olsun dedı.kan iğnesini bırak,jele devam dedı.ama ilacı sormayı unutmusum,yuvarlk kapsulde olan varya.onu kullanckmıyım bılmıyorm.haftasonu girmesi kötü oldu
Ayşegül Merhaba. ..sen turgut beyde doğum yaptın demi memnunmusun nasildi...Bazıları tüp bebek doktoru olduğu için yine acibademde başka bi doktora git felan diyolar ama ben turgut beye devam ediyorum son aya geldik zaten şimdilik bi sikintimiz olmadı. .dikislerin yapıştırma mi..Nasıl oldun canm bende kullanmıştım nidilat ne kadar içiyorsun günde az daha sabrederler minnaklar inşallah
Merhaba öncelikle tebrik ediyorum eğer dondurulmuş embriyo transferi olduysanız estrofemi kalp atışını duyduktan 1 ay sonra bırak dedi bana turgut bey o ayrıntıyı söyle mutlaka aradığındaTurgut beyle konustm,hayırlı olsun dedı.kan iğnesini bırak,jele devam dedı.ama ilacı sormayı unutmusum,yuvarlk kapsulde olan varya.onu kullanckmıyım bılmıyorm.haftasonu girmesi kötü oldu
Bende artıkEstrofemi bana birak dediler yalniz sen 9.günde test yaptirmissin 12.günü tamamlamadigin için olabilir.bilmiyorum tam olarak bende kan pıhtılaşma sorunu olduğu için igneye devam,jele devam,birde folik asit kullaniyorun.
canım meraba,dondurulmus değil benımkı.zaten dondurulacak kadar embrıyolarda gelşmemiştiMerhaba öncelikle tebrik ediyorum eğer dondurulmuş embriyo transferi olduysanız estrofemi kalp atışını duyduktan 1 ay sonra bırak dedi bana turgut bey o ayrıntıyı söyle mutlaka aradığında
Keser kaçıncı günün canım seninkızlar transfer olurken bi arkadaş vardı burdamı ki o da acaba:)hatta bikaç kişi vardı transfer olan
Canım ilk günü sayarsak 3.günKeser kaçıncı günün canım senin
Anladım canım ben aradığımda diğerlerinde pozitif sonuçtan sonra kesiyoruz ama donmuşlarda kalp atışını duyduktan 1 ay sonra demiştiBende artık
canım meraba,dondurulmus değil benımkı.zaten dondurulacak kadar embrıyolarda gelşmemişti
Canım hayırlı olsun transferin benim ki saat 3 te oldu sen kaçta ordaydın. Neler yapıyorsun ben iki gündür annemde yatıyorum sadece evin içinde dolaşıyorum ananas suyu içiyorum kabak çekirdeği fındık ceviz badem yiyorum. Bol protein almaya çalışıyorum ve bol su içiyorum tabi bol dua ile . Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahkızlar transfer olurken bi arkadaş vardı burdamı ki o da acaba:)hatta bikaç kişi vardı transfer olan
Canım geçmiş olsun cuma gün benim de transferim vardı beklerken orda tatlı mı tatlı bi hamiş vardı aceba sen misin dedim seslenesim geldi pamukelmaa diyeYokk canım çıktım..ilaçlara devam dinlenmeye de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?