Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım geçmiş olsun cuma gün benim de transferim vardı beklerken orda tatlı mı tatlı bi hamiş vardı aceba sen misin dedim seslenesim geldi pamukelmaa diye tabi ayakta görünce de sevindim
Hımm canım valla saçimi toplamistim üzerimde krem rengi cicekli bişe vardı öğle vaktiydi sanirim ben miyim

Transferin hayırlı olsunn inşallah olur..tek mi 2 embriyomu

Canım sennde hayırlı olsun ben 2 gündür yatıyordum bugün kalktım ara ara canım beni 12 de çağırdılar 15;30 aldılar transfere.bekledikçe sinir oldum odaya 1;30 da aldılar 15;30 a kadar bekletildim benim üzerimde lacivert bir badi vardı:)yine lacivert çiçikli bir pantolon orda bi bayan gördüm adını hatırlıyorm ama burda söylemeyim blki sensindr:)

Cok gecmiş olsun.hayırlısıyla sap salim evladını kucağına alırsn inşAllah

Hımm canım valla saçimi toplamistim üzerimde krem rengi cicekli bişe vardı öğle vaktiydi sanirim ben miyim
saçlar topluydu doğru ama onun üzerinde düz sadece karın bölgesinde bebiş olan bi hamile tişörtü vardı sen değilmişin sanırım:) bana da iki adet embriyo transfer edildi bakalım heyecanlı bekleyiş...

öyle bi kıyafet hatırlayamadım açıkçası benim üstüm de baştan ayağa fıstık yeşiliydi:) bekletilmekten ben de çok sinir oldum oda da az bekledim de aşağıda çok uzun oturduk. neyse geçti sonuç hayırlı olsun da inşallah. bugün işe başladım vakit daha iyi geçecek sanırım. sürekli bi karın ağrım var sende de oluyor mu?

Evet çok şükür geçti benim sadece göğüslerim acıyo onun dışında herhangi birşey yok ii yapmışsın işe başlamakla.kafan dağılır

Teşekkürler canım rahim filmi olmadan tüm aşılama yapılamaz demişlerdi bende rahim filminden biraz korkuyorum. Tüp bebek nasıl zor oldu mu? hangi süreçlerden geçiliyor.

Teşekkürler canım rahim filmi olmadan tüm aşılama yapılamaz demişlerdi bende rahim filminden biraz korkuyorum. Tüp bebek nasıl zor oldu mu? hangi süreçlerden geçiliyor.
Tüp bebek süreci çok zorlu değil sadece stresli oluyor tabi tuttumu tutmadı mi. ..rahim filmi brn hiç çekinmedim bilmiyorum canimm

Meraba canim ben 5sene önce rahim filmi çekinmistim biraz canim acimisti sistem değişmiştir aci bile duymuyosundur belki artik teknoloji daha gelisti gerek duyuluyorsa yaptir kisa sürüyor zaten.tüp bebek aşaması hem heyecanlı hem stresli çok karışık duygular yasiyosun.çünkü her aşaması beklemeli seninde hakkinda hayirlisi olur inşallah bebegine kavusursun tez vakitte.

al bendende o kadar negatif sonrası dahada arttı ve o yüzden cesaret edip tekrar başlayamıyom. bu defa hayırlı olur inşallah senin için

Kızlar ya sizce histeroskopi mi yaptırsam
ilk tedavimde doktorum banada uygulamıştı tabi o zaman ne olduğunu bile bilmiyodum.turgut beyin operasyonları başarılı sanırım o yüzden yaptırmanda bence sakınca yok ne var ne yok bakılıcak yani rahim filminden daha risksiz diye biliyom.benim histereskopi sonrası adetime kadar nerdeyse 20 gün hafif kanamam vardı doktoruma bunu dediğimde bunun olmaması gerektiğini histereskopi sonrası 2 gün içinde en geç bitmesi gerek senin hassasiyetin fazla vb demişti.sonra araştırdım biraz gerçektende öyle kanama felan normalde olmuyo bence benim doktorun beceriksizliğiydi hoş proftu ama ben hassasmışım:) neyse bilgin olsun diye yazdım ...umarım faydası olur

al bendende o kadar negatif sonrası dahada arttı ve o yüzden cesaret edip tekrar başlayamıyom. bu defa hayırlı olur inşallah senin için

Merhaba canım walla sonuçların negatif olması insanı mahfediyor son dondurulmuşumla yola dewam ediyoruz bakalım bu son şans çünkü tekrar maddi anlamda yeniden başlamam zaman alır eğer tutmaz ise bakalım ALLAH ol derse olacak yoksa mecbur ara vericez histeroskopi yide turgut bey eğer bu 3. Denememizde tutmaz ise yapalım dedi

Evet canım turgut beyden sezeryan oldum çokda memnun kaldım bir sknti yaşamadım hiç yatmadi üçüncüsü gün kalktım ve bebegimlede ben ilgilendim ve hala da turgut beye gidiyorum normal kontrollere falan kısaca şiddetle tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…