- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.501
Hımm canım valla saçimi toplamistim üzerimde krem rengi cicekli bişe vardı öğle vaktiydi sanirim ben miyimCanım geçmiş olsun cuma gün benim de transferim vardı beklerken orda tatlı mı tatlı bi hamiş vardı aceba sen misin dedim seslenesim geldi pamukelmaa diyetabi ayakta görünce de sevindim
Transferin hayırlı olsunn inşallah olur..tek mi 2 embriyomuCanım hayırlı olsun transferin benim ki saat 3 te oldu sen kaçta ordaydın. Neler yapıyorsun ben iki gündür annemde yatıyorum sadece evin içinde dolaşıyorum ananas suyu içiyorum kabak çekirdeği fındık ceviz badem yiyorum. Bol protein almaya çalışıyorum ve bol su içiyorum tabi bol dua ile . Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Canım sennde hayırlı olsun ben 2 gündür yatıyordum bugün kalktım ara ara canım beni 12 de çağırdılar 15;30 aldılar transfere.bekledikçe sinir oldum odaya 1;30 da aldılar 15;30 a kadar bekletildim benim üzerimde lacivert bir badi vardı:)yine lacivert çiçikli bir pantolonCanım hayırlı olsun transferin benim ki saat 3 te oldu sen kaçta ordaydın. Neler yapıyorsun ben iki gündür annemde yatıyorum sadece evin içinde dolaşıyorum ananas suyu içiyorum kabak çekirdeği fındık ceviz badem yiyorum. Bol protein almaya çalışıyorum ve bol su içiyorum tabi bol dua ile . Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Cok gecmiş olsun.hayırlısıyla sap salim evladını kucağına alırsn inşAllahKızlar tedavisi başlayanlara hayırlı olsun,pozitif görevlerinde kutluyorum Allah sonuna kadar gelebilmeyi nasip etsin..beim rahim ağzında yetmezlik çıktı gelen hafta dikiş atildi rahim ağzınayatiyorum ssürekli aman dikkat edin erken dogumasebep olabiliyordu mutlaka olcturun serviks boyunuzu...
saçlar topluydu doğru ama onun üzerinde düz sadece karın bölgesinde bebiş olan bi hamile tişörtü vardı sen değilmişin sanırım:) bana da iki adet embriyo transfer edildi bakalım heyecanlı bekleyiş...Hımm canım valla saçimi toplamistim üzerimde krem rengi cicekli bişe vardı öğle vaktiydi sanirim ben miyim
öyle bi kıyafet hatırlayamadım açıkçası benim üstüm de baştan ayağa fıstık yeşiliydi:) bekletilmekten ben de çok sinir oldum oda da az bekledim de aşağıda çok uzun oturduk. neyse geçti sonuç hayırlı olsun da inşallah. bugün işe başladım vakit daha iyi geçecek sanırım. sürekli bi karın ağrım var sende de oluyor mu?Canım sennde hayırlı olsun ben 2 gündür yatıyordum bugün kalktım ara ara canım beni 12 de çağırdılar 15;30 aldılar transfere.bekledikçe sinir oldum odaya 1;30 da aldılar 15;30 a kadar bekletildim benim üzerimde lacivert bir badi vardı:)yine lacivert çiçikli bir pantolonorda bi bayan gördüm adını hatırlıyorm ama burda söylemeyim blki sensindr:)
başladım valla sizler de dua edin ne olur. en zor kısım bu olsa gerekdnzderya canım gün saymaya başladın desene
Evet çok şükür geçti benim sadece göğüslerim acıyo onun dışında herhangi birşey yok ii yapmışsın işe başlamakla.kafan dağılıröyle bi kıyafet hatırlayamadım açıkçası benim üstüm de baştan ayağa fıstık yeşiliydi:) bekletilmekten ben de çok sinir oldum oda da az bekledim de aşağıda çok uzun oturduk. neyse geçti sonuç hayırlı olsun da inşallah. bugün işe başladım vakit daha iyi geçecek sanırım. sürekli bi karın ağrım var sende de oluyor mu?
göğüslerim benim de acıyor ama transferden sonra başlamadı ilaçlarla birlikte başlamıştı el değmiyor resmenEvet çok şükür geçti benim sadece göğüslerim acıyo onun dışında herhangi birşey yok ii yapmışsın işe başlamakla.kafan dağılır
Benim dünden beri çok acıyr dokunamıyorum uçları sızlıyor.birde sol bacağımda bi ağrı var çekiliyor sanki.göğüslerim benim de acıyor ama transferden sonra başlamadı ilaçlarla birlikte başlamıştı el değmiyor resmen
Teşekkürler canım rahim filmi olmadan tüm aşılama yapılamaz demişlerdi bende rahim filminden biraz korkuyorum. Tüp bebek nasıl zor oldu mu? hangi süreçlerden geçiliyor.Rahim filmi çekinmedim...Aşılama da olmadım doktor sperm azlığı nedeniyle direkt tüp bebek dedi turgut beyde 2.denemede tuttu..ilaclariyla felan 6 milyar tutuyor sanırım tam da hatırlamıyorum. Zatrn taksit yapiyolar biz ayda 500 oduyoruzz kredi kartıyla ödeme yaptik
Tüp bebek süreci çok zorlu değil sadece stresli oluyor tabi tuttumu tutmadı mi. ..rahim filmi brn hiç çekinmedim bilmiyorum canimmTeşekkürler canım rahim filmi olmadan tüm aşılama yapılamaz demişlerdi bende rahim filminden biraz korkuyorum. Tüp bebek nasıl zor oldu mu? hangi süreçlerden geçiliyor.
Meraba canim ben 5sene önce rahim filmi çekinmistim biraz canim acimisti sistem değişmiştir aci bile duymuyosundur belki artik teknoloji daha gelisti gerek duyuluyorsa yaptir kisa sürüyor zaten.tüp bebek aşaması hem heyecanlı hem stresli çok karışık duygular yasiyosun.çünkü her aşaması beklemeli seninde hakkinda hayirlisi olur inşallah bebegine kavusursun tez vakitte.Teşekkürler canım rahim filmi olmadan tüm aşılama yapılamaz demişlerdi bende rahim filminden biraz korkuyorum. Tüp bebek nasıl zor oldu mu? hangi süreçlerden geçiliyor.
meraba nasıl oldun daha iyimisin canımTüp bebek süreci çok zorlu değil sadece stresli oluyor tabi tuttumu tutmadı mi. ..rahim filmi brn hiç çekinmedim bilmiyorum canimm
Iyiyim çok şükür. Madde bebek hareketleri nde azalma var onu da ilaçlara yoruyorummeraba nasıl oldun daha iyimisin canım
bizimde 4710 muayene hariç oda 120 felan tuttu galiba tabi bu kadarıyla kalmadık tam 10 milyarımız gitti ve sonuç negatif.Siz pazarlık mı ettiniz bize 4710 dediler bugün ödedik hatta. İşk muayene 100 ilaçlar 750 tuttu benim
al bendende o kadar negatif sonrası dahada arttı ve o yüzden cesaret edip tekrar başlayamıyom. bu defa hayırlı olur inşallah senin içinCanım walla kayınwalidemler bu transferimde okudular mübinli yasin sonra meryem suresini okudum sonra 1900 defa tövbe suresi 129.ayeti okudum birde ya varis çektik bol bol yani senin anlıyacağın yer gök dua ile inancıyla ben elimden geleni yaptım tevekkülü ALLAHIMA bıraktım ama olmadı inşallah bu defa olucak fetih suresini hiç okumadım kaç defa okuyoruz? BİRDE YAPAMADIĞIM TEK ŞEY SİGARAYI AZALTIYORUM AMA BIRAKAMIYORUM
ilk tedavimde doktorum banada uygulamıştı tabi o zaman ne olduğunu bile bilmiyodum.turgut beyin operasyonları başarılı sanırım o yüzden yaptırmanda bence sakınca yok ne var ne yok bakılıcak yani rahim filminden daha risksiz diye biliyom.benim histereskopi sonrası adetime kadar nerdeyse 20 gün hafif kanamam vardı doktoruma bunu dediğimde bunun olmaması gerektiğini histereskopi sonrası 2 gün içinde en geç bitmesi gerek senin hassasiyetin fazla vb demişti.sonra araştırdım biraz gerçektende öyle kanama felan normalde olmuyo bence benim doktorun beceriksizliğiydi hoş proftu ama ben hassasmışım:) neyse bilgin olsun diye yazdım ...umarım faydası olurKızlar ya sizce histeroskopi mi yaptırsam
al bendende o kadar negatif sonrası dahada arttı ve o yüzden cesaret edip tekrar başlayamıyom. bu defa hayırlı olur inşallah senin için
Merhaba canım walla sonuçların negatif olması insanı mahfediyor son dondurulmuşumla yola dewam ediyoruz bakalım bu son şans çünkü tekrar maddi anlamda yeniden başlamam zaman alır eğer tutmaz ise bakalım ALLAH ol derse olacak yoksa mecbur ara vericez histeroskopi yide turgut bey eğer bu 3. Denememizde tutmaz ise yapalım dediilk tedavimde doktorum banada uygulamıştı tabi o zaman ne olduğunu bile bilmiyodum.turgut beyin operasyonları başarılı sanırım o yüzden yaptırmanda bence sakınca yok ne var ne yok bakılıcak yani rahim filminden daha risksiz diye biliyom.benim histereskopi sonrası adetime kadar nerdeyse 20 gün hafif kanamam vardı doktoruma bunu dediğimde bunun olmaması gerektiğini histereskopi sonrası 2 gün içinde en geç bitmesi gerek senin hassasiyetin fazla vb demişti.sonra araştırdım biraz gerçektende öyle kanama felan normalde olmuyo bence benim doktorun beceriksizliğiydi hoş proftu ama ben hassasmışım:) neyse bilgin olsun diye yazdım ...umarım faydası olur
Evet canım turgut beyden sezeryan oldum çokda memnun kaldım bir sknti yaşamadım hiç yatmadi üçüncüsü gün kalktım ve bebegimlede ben ilgilendim ve hala da turgut beye gidiyorum normal kontrollere falan kısaca şiddetle tavsiye ederim:)Ayşegül Merhaba. ..sen turgut beyde doğum yaptın demi memnunmusun nasildi...Bazıları tüp bebek doktoru olduğu için yine acibademde başka bi doktora git felan diyolar ama ben turgut beye devam ediyorum son aya geldik zaten şimdilik bi sikintimiz olmadı. .dikislerin yapıştırma mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?