- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.521
Canım ben gebeliğin boyunca turgut beye gittim ve memnun kaldım muaneler hızlı ama hiç bir ayrıntıyı kaçırmıyor merek etme benm ıTşk ederim bilgi için.ense ölçümü fln dio bunları yaptımı turgut bey malum çok hızlı olunca muayene insan tedirgin oluo bakılcak herşeye bakıo mu die...
Canim. Çok. Teşekkür ederimm..iyi oldu bu bana..sen kaç haftalıkken doğum yaptın. .planlı mj oldu şu gün gel mi dedi..Evet canım turgut beyden sezeryan oldum çokda memnun kaldım bir sknti yaşamadım hiç yatmadi üçüncüsü gün kalktım ve bebegimlede ben ilgilendim ve hala da turgut beye gidiyorum normal kontrollere falan kısaca şiddetle tavsiye ederim:)
37+2 yaptım planlı olmadı canm erken doğum riski vardı sancim oldu kalp atışları da yavaslayinca sezeryan oldumF
Canim. Çok. Teşekkür ederimm..iyi oldu bu bana..sen kaç haftalıkken doğum yaptın. .planlı mj oldu şu gün gel mi dedi..
Tşk ederim cnm ilgin için..Canım ben gebeliğin boyunca turgut beye gittim ve memnun kaldım muaneler hızlı ama hiç bir ayrıntıyı kaçırmıyor merek etme benm ı
Oğlumun böbreğini genişleme vardı turgut bey fark etti ve ayrıntılı ultrason için başka doktora da yönlendirdi iyiki turgut beyi tanimisim tüm endişeli zamanlarımda rahat tavrıyla rahatlattı Moral verdi hep kısa zamanda çok iş yapıyor ve hiç bir ayrıntıyı da kaçırmiİyor için rahat olsun
Arkadaşlar histeroskopinin tam olarak ne olduğunu anlamadm ama ben hem rahım filmi cekıldim hemde gectıgmz şubat ayında rahmımde perde olması nedenıyle ufak bır operasyon gecrdım.nette. Okuduguma göre histeroskopide bunlar gibi bir şey.turgut bey bana özellıkle perde için operasyon yapmadan once ,perde olan bayanlarda interfilite oranı daha fazla bilimsel açıklaması yok ama arastrmalr bu yönde demişti.bu operasyonda sonra ayrıca tutma oranı artıyor.bır arkadasm bu operasyonu gecrıp 8.denemesını yaptı ve tutttu.benmde değerlere bakılrsa tutmuş:)kısacası korkmayın Allah'a sığının,cok da korkack bır operasyon değilMerhaba canım walla sonuçların negatif olması insanı mahfediyor son dondurulmuşumla yola dewam ediyoruz bakalım bu son şans çünkü tekrar maddi anlamda yeniden başlamam zaman alır eğer tutmaz ise bakalım ALLAH ol derse olacak yoksa mecbur ara vericez histeroskopi yide turgut bey eğer bu 3. Denememizde tutmaz ise yapalım dedi
Merhaba , bizde 1 senedir çocuk için korunmuyoruz benim genel muayenemde kan testlerimde normal çıktı eşimde hareket azlığı var ama doktor 6 ay süre verdi eylülde bu süre doluyor ve rahim filmi çekinmem gerekmiş. siz kayseride mi çekindiniz rahim filminizi nerde çekindiniz? ben hüma hastanesi Cahit hocaya gidiyorum bu arada.Arkadaşlar histeroskopinin tam olarak ne olduğunu anlamadm ama ben hem rahım filmi cekıldim hemde gectıgmz şubat ayında rahmımde perde olması nedenıyle ufak bır operasyon gecrdım.nette. Okuduguma göre histeroskopide bunlar gibi bir şey.turgut bey bana özellıkle perde için operasyon yapmadan once ,perde olan bayanlarda interfilite oranı daha fazla bilimsel açıklaması yok ama arastrmalr bu yönde demişti.bu operasyonda sonra ayrıca tutma oranı artıyor.bır arkadasm bu operasyonu gecrıp 8.denemesını yaptı ve tutttu.benmde değerlere bakılrsa tutmuş:)kısacası korkmayın Allah'a sığının,cok da korkack bır operasyon değil
Cnm meraba kayseri acıbadem de çektrdm.bızım de sorunumuz aynı ve 4 senedr normal yolla olacak dıye bekledk ama cok istiyorsn bekleme derm..Merhaba , bizde 1 senedir çocuk için korunmuyoruz benim genel muayenemde kan testlerimde normal çıktı eşimde hareket azlığı var ama doktor 6 ay süre verdi eylülde bu süre doluyor ve rahim filmi çekinmem gerekmiş. siz kayseride mi çekindiniz rahim filminizi nerde çekindiniz? ben hüma hastanesi Cahit hocaya gidiyorum bu arada.
canım ben rahim filmi çektirmiştim fakültede çektirmiştim ozaman ordan bir profa gidiyordum bir kaç kez gittim bizede süre verdi (sürede insanı çok geriyor sürekli günleri ayarlamaya çalış)sonra aşılama dedi en son tüp bebek ben beklemeden tüp bebeğe gittim...1 senenin sonunda olacak olsa bir senede olurdu diye düşündük ....ben aşılamaya çok inanmıyorum zaten çok az kişide tuttuğunu düşünüyorum bu benim fikrim tabi...kaldıki çikolata kistinden dolayı tutmazdıda benimki eşimdede morfoloji sıkıntısı vardı ...tüp bebek için rahim filmine gerek yok diye biliyorumMerhaba , bizde 1 senedir çocuk için korunmuyoruz benim genel muayenemde kan testlerimde normal çıktı eşimde hareket azlığı var ama doktor 6 ay süre verdi eylülde bu süre doluyor ve rahim filmi çekinmem gerekmiş. siz kayseride mi çekindiniz rahim filminizi nerde çekindiniz? ben hüma hastanesi Cahit hocaya gidiyorum bu arada.
keser nerelerdesin gündaşım nasılsın var mı değişiklik?Benim dünden beri çok acıyr dokunamıyorum uçları sızlıyor.birde sol bacağımda bi ağrı var çekiliyor sanki.
kaçıncı gün oldu nasıl gidiyor canımkeser nerelerdesin gündaşım nasılsın var mı değişiklik?
merhaba yaptırdınızmı yapılacakmı...bir defa olmuşsa olur yine inşaallahMerhabalar bende tüp bebek için Acıbadem turgut beyi tercih edenlerdenim.
2 buçuk yıllık evliyim bebek için çok uğraştık
başarısız bir gebelik geçirdim bunun benim için bir şans olduğunu düşüyorum ama farklı bir hastanedeki dr daha fazla vakit kaybetmeden bu yönteme geçmelisiniz dedi
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
ben de beklemek istemiyorum ama eşim acele davranmak istemiyor her ay adet olacakmıyım bu sefer tutarmı diye bekleyip duruyorum artık ilişkiyi de bir görev gibi görmeye başladım. Acıbadem de kaça yaptırdın Hüma 500 istiyor rahim filmi için. bende cok korkuyorum bu işlemden sancılı oluyormus galiba.Cnm meraba kayseri acıbadem de çektrdm.bızım de sorunumuz aynı ve 4 senedr normal yolla olacak dıye bekledk ama cok istiyorsn bekleme derm..
Şan hamilesiniz galiba hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.Darısı bizlere olsun inşallah Fakültede rahim filmi için gün mü veriyorlar yoksa gittiğimiz gün çekinebiliyormuyuz. Kaç kez aşılama yaptırdınız birde bu süreçler nasıl zor oldu mu?canım ben rahim filmi çektirmiştim fakültede çektirmiştim ozaman ordan bir profa gidiyordum bir kaç kez gittim bizede süre verdi (sürede insanı çok geriyor sürekli günleri ayarlamaya çalış)sonra aşılama dedi en son tüp bebek ben beklemeden tüp bebeğe gittim...1 senenin sonunda olacak olsa bir senede olurdu diye düşündük ....ben aşılamaya çok inanmıyorum zaten çok az kişide tuttuğunu düşünüyorum bu benim fikrim tabi...kaldıki çikolata kistinden dolayı tutmazdıda benimki eşimdede morfoloji sıkıntısı vardı ...tüp bebek için rahim filmine gerek yok diye biliyorum
şuan ilaç tedavisinin ikinci evresindeyiz yarın kontrol günü bakalım neler olacakmerhaba yaptırdınızmı yapılacakmı...bir defa olmuşsa olur yine inşaallah
5. günüm bugün hiç bişey hissetmiyorum bazen karnım ağrıyor bugün sanki batmalar var sol tarafta inşallah hayra alamettir bakalımkaçıncı gün oldu nasıl gidiyor canım
canım zor olmuyor aslında ama hep bekliyorsunŞan hamilesiniz galiba hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.Darısı bizlere olsun inşallah Fakültede rahim filmi için gün mü veriyorlar yoksa gittiğimiz gün çekinebiliyormuyuz. Kaç kez aşılama yaptırdınız birde bu süreçler nasıl zor oldu mu?
bendede olmuştu batmalar ...karın ağrısı bel ağrısı olmuştu birazda ilaçlardan olabilir onlar...5. günüm bugün hiç bişey hissetmiyorum bazen karnım ağrıyor bugün sanki batmalar var sol tarafta inşallah hayra alamettir bakalım
Allah hayırlısını versin canım dua edeceğiz elimizden geleni yapacağız gerisi Allahın takdiri...şuan ilaç tedavisinin ikinci evresindeyiz yarın kontrol günü bakalım neler olacak
bide rahim filmi adet bitiminde çekiliyor herhangi bir gün değil.Bana öyle demişlerdi adetim bitti çekildiŞan hamilesiniz galiba hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.Darısı bizlere olsun inşallah Fakültede rahim filmi için gün mü veriyorlar yoksa gittiğimiz gün çekinebiliyormuyuz. Kaç kez aşılama yaptırdınız birde bu süreçler nasıl zor oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?