Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Tşk ederim bilgi için.ense ölçümü fln dio bunları yaptımı turgut bey malum çok hızlı olunca muayene insan tedirgin oluo bakılcak herşeye bakıo mu die...
Canım ben gebeliğin boyunca turgut beye gittim ve memnun kaldım muaneler hızlı ama hiç bir ayrıntıyı kaçırmıyor merek etme benm ı
Oğlumun böbreğini genişleme vardı turgut bey fark etti ve ayrıntılı ultrason için başka doktora da yönlendirdi iyiki turgut beyi tanimisim tüm endişeli zamanlarımda rahat tavrıyla rahatlattı Moral verdi hep kısa zamanda çok iş yapıyor ve hiç bir ayrıntıyı da kaçırmiİyor için rahat olsun

F
Canim. Çok. Teşekkür ederimm..iyi oldu bu bana..sen kaç haftalıkken doğum yaptın. .planlı mj oldu şu gün gel mi dedi..

Tşk ederim cnm ilgin için..

Arkadaşlar histeroskopinin tam olarak ne olduğunu anlamadm ama ben hem rahım filmi cekıldim hemde gectıgmz şubat ayında rahmımde perde olması nedenıyle ufak bır operasyon gecrdım.nette. Okuduguma göre histeroskopide bunlar gibi bir şey.turgut bey bana özellıkle perde için operasyon yapmadan once ,perde olan bayanlarda interfilite oranı daha fazla bilimsel açıklaması yok ama arastrmalr bu yönde demişti.bu operasyonda sonra ayrıca tutma oranı artıyor.bır arkadasm bu operasyonu gecrıp 8.denemesını yaptı ve tutttu.benmde değerlere bakılrsa tutmuş:)kısacası korkmayın Allah'a sığının,cok da korkack bır operasyon değil

Merhaba , bizde 1 senedir çocuk için korunmuyoruz benim genel muayenemde kan testlerimde normal çıktı eşimde hareket azlığı var ama doktor 6 ay süre verdi eylülde bu süre doluyor ve rahim filmi çekinmem gerekmiş. siz kayseride mi çekindiniz rahim filminizi nerde çekindiniz? ben hüma hastanesi Cahit hocaya gidiyorum bu arada.

Cnm meraba kayseri acıbadem de çektrdm.bızım de sorunumuz aynı ve 4 senedr normal yolla olacak dıye bekledk ama cok istiyorsn bekleme derm..

canım ben rahim filmi çektirmiştim fakültede çektirmiştim ozaman ordan bir profa gidiyordum bir kaç kez gittim bizede süre verdi (sürede insanı çok geriyor sürekli günleri ayarlamaya çalış)sonra aşılama dedi en son tüp bebek ben beklemeden tüp bebeğe gittim...1 senenin sonunda olacak olsa bir senede olurdu diye düşündük ....ben aşılamaya çok inanmıyorum zaten çok az kişide tuttuğunu düşünüyorum bu benim fikrim tabi...kaldıki çikolata kistinden dolayı tutmazdıda benimki eşimdede morfoloji sıkıntısı vardı ...tüp bebek için rahim filmine gerek yok diye biliyorum

Merhabalar bende tüp bebek için Acıbadem turgut beyi tercih edenlerdenim.
2 buçuk yıllık evliyim bebek için çok uğraştık
başarısız bir gebelik geçirdim bunun benim için bir şans olduğunu düşüyorum ama farklı bir hastanedeki dr daha fazla vakit kaybetmeden bu yönteme geçmelisiniz dedi
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

merhaba yaptırdınızmı yapılacakmı...bir defa olmuşsa olur yine inşaallah

Cnm meraba kayseri acıbadem de çektrdm.bızım de sorunumuz aynı ve 4 senedr normal yolla olacak dıye bekledk ama cok istiyorsn bekleme derm..
ben de beklemek istemiyorum ama eşim acele davranmak istemiyor her ay adet olacakmıyım bu sefer tutarmı diye bekleyip duruyorum artık ilişkiyi de bir görev gibi görmeye başladım. Acıbadem de kaça yaptırdın Hüma 500 istiyor rahim filmi için. bende cok korkuyorum bu işlemden sancılı oluyormus galiba.

Şan hamilesiniz galiba hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.Darısı bizlere olsun inşallah Fakültede rahim filmi için gün mü veriyorlar yoksa gittiğimiz gün çekinebiliyormuyuz. Kaç kez aşılama yaptırdınız birde bu süreçler nasıl zor oldu mu?

canım zor olmuyor aslında ama hep bekliyorsun
canım ben aşılama yaptırmadım ben doktorum aracılığıyla yaptırmıştım rahim filmini ücret ödemedim başka tahlillerimide yaptırmıştım prof olan doktorum iki aşılama sonra tüp önermişti. Ben devam etmedim ordan acıbademe gittim bu arada kistim büyümüş sanırım biraz tüp istedim ilk denememde tuttu...aslında sırasıyla yapılması gereken işlemleri yaptırıyorlar .Kan testleri rahim filmi spermiogram bunların hepsini yaptırıp toparlamak bir kaç ay sürebiliyor..Çünkü bazıları belli günlerde yapılıyor ...seninkinde sorun olmazsa doğal yolla yada aşılamaylada tutabilir bunu en iyi doktorun bilir .bizimkilerde sorun vardı beklemedik canım ne kadar rahat olmaya çalışsanda stresli hepsi de ...çok acı çektiğim bir işlem yapılmadı bana

bide rahim filmi adet bitiminde çekiliyor herhangi bir gün değil.Bana öyle demişlerdi adetim bitti çekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…