Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

keser nerelerdesin gündaşım nasılsın var mı değişiklik?
Canım buralarda geziniyorm ara ara kasıklarıma sancı giriyor bazen de rahmmde şiddeli bir kasılma oluyor dünden beride kalkıp ufak tefek işlerimi yapmaya başladım sen nasılsın

kızlar bi şey sorcam acıbadem yumurta toplamada ücretin tamamını alıyor demi yarısı sonra verilse kabul ediyorlarmı yada kendileri taksit yapıyorlarmı kredi kartı kullanmıyoda bi arkadaşım sorduda

Canım buralarda geziniyorm ara ara kasıklarıma sancı giriyor bazen de rahmmde şiddeli bir kasılma oluyor dünden beride kalkıp ufak tefek işlerimi yapmaya başladım sen nasılsın
benim geçen seferkilere nazaran adet sancısına benzer ağrılarım daha az iyiye mi alamet bilemedim nitekim 2. tedavimde çok ağrım vardı ve 8. gün kanamam başlamıştı ufak tefek batmalar var bir de belim de uyuşukluk var biraz Allahım sonumuzu hayretsin ne zaman kan vereceksin sen?

kızlar bi şey sorcam acıbadem yumurta toplamada ücretin tamamını alıyor demi yarısı sonra verilse kabul ediyorlarmı yada kendileri taksit yapıyorlarmı kredi kartı kullanmıyoda bi arkadaşım sorduda
biz kredi kartıyla ödedik hiç bir fikrim yok canım elden taksit yapıyorlar mı. bu arada beta hcg testleri ödediğimiz ücrete dahil mi biliyor musun?

Cuma günü idrar testi yapcam pozitf çıkarsa o gün veririm Yoksa Pazartesiye Kalır

Biz paranin yarisini yumurta toplanacagi gun verdik diger yarisinida transfer olacagim gun aldilar taksit emin degilim ama kredi kartina yapiyorlar

Cuma günü idrar testi yapcam pozitf çıkarsa o gün veririm Yoksa Pazartesiye Kalır
Merhaba kızlar ikinizinki de hayıra işaret gibi geldi bana kasıklarda batma ve bel ağrısı inşallah güzel bir sonuç alırsınız

Selam hanimlar.. aranizda asilama olan var mi acaba..hastane fiyati 1000tl tutuyomus sanirim ama ilaclar ne kadar tutuyor acaba bilgisi olan var mi

Kızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış
yaaaa inanmıyorummmmmm süpersin çok sevindim hayırlı olsun canım yaa bu durumda ben ne yapacam ben de yarın mı versem ki kan ay çok heyecanlandımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…