- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.541
Canım buralarda geziniyorm ara ara kasıklarıma sancı giriyor bazen de rahmmde şiddeli bir kasılma oluyor dünden beride kalkıp ufak tefek işlerimi yapmaya başladım sen nasılsınkeser nerelerdesin gündaşım nasılsın var mı değişiklik?
benim geçen seferkilere nazaran adet sancısına benzer ağrılarım daha az iyiye mi alamet bilemedim nitekim 2. tedavimde çok ağrım vardı ve 8. gün kanamam başlamıştı ufak tefek batmalar var bir de belim de uyuşukluk var biraz Allahım sonumuzu hayretsin ne zaman kan vereceksin sen?Canım buralarda geziniyorm ara ara kasıklarıma sancı giriyor bazen de rahmmde şiddeli bir kasılma oluyor dünden beride kalkıp ufak tefek işlerimi yapmaya başladım sen nasılsın
biz kredi kartıyla ödedik hiç bir fikrim yok canım elden taksit yapıyorlar mı. bu arada beta hcg testleri ödediğimiz ücrete dahil mi biliyor musun?kızlar bi şey sorcam acıbadem yumurta toplamada ücretin tamamını alıyor demi yarısı sonra verilse kabul ediyorlarmı yada kendileri taksit yapıyorlarmı kredi kartı kullanmıyoda bi arkadaşım sorduda
Ücret almıyorlar canım testtenbiz kredi kartıyla ödedik hiç bir fikrim yok canım elden taksit yapıyorlar mı. bu arada beta hcg testleri ödediğimiz ücrete dahil mi biliyor musun?
Cuma günü idrar testi yapcam pozitf çıkarsa o gün veririm Yoksa Pazartesiye Kalırbenim geçen seferkilere nazaran adet sancısına benzer ağrılarım daha az iyiye mi alamet bilemedim nitekim 2. tedavimde çok ağrım vardı ve 8. gün kanamam başlamıştı ufak tefek batmalar var bir de belim de uyuşukluk var biraz Allahım sonumuzu hayretsin ne zaman kan vereceksin sen?
Biz paranin yarisini yumurta toplanacagi gun verdik diger yarisinida transfer olacagim gun aldilar taksit emin degilim ama kredi kartina yapiyorlarkızlar bi şey sorcam acıbadem yumurta toplamada ücretin tamamını alıyor demi yarısı sonra verilse kabul ediyorlarmı yada kendileri taksit yapıyorlarmı kredi kartı kullanmıyoda bi arkadaşım sorduda
tmm canım saolBiz paranin yarisini yumurta toplanacagi gun verdik diger yarisinida transfer olacagim gun aldilar taksit emin degilim ama kredi kartina yapiyorlar
Ayyyy süper inşallah pozitif çıkar koşar ben de veririm kan vallaCuma günü idrar testi yapcam pozitf çıkarsa o gün veririm Yoksa Pazartesiye Kalır
Cuma günü idrar testi yapcam pozitf çıkarsa o gün veririm Yoksa Pazartesiye Kalır
Merhaba kızlar ikinizinki de hayıra işaret gibi geldi bana kasıklarda batma ve bel ağrısı inşallah güzel bir sonuç alırsınızbenim geçen seferkilere nazaran adet sancısına benzer ağrılarım daha az iyiye mi alamet bilemedim nitekim 2. tedavimde çok ağrım vardı ve 8. gün kanamam başlamıştı ufak tefek batmalar var bir de belim de uyuşukluk var biraz Allahım sonumuzu hayretsin ne zaman kan vereceksin sen?
inşallah canım ben imzdende umutluyumAyyyy süper inşallah pozitif çıkar koşar ben de veririm kan valla
Merhaba canım inşallah sonuç güzel olurMerhaba kızlar ikinizinki de hayıra işaret gibi geldi bana kasıklarda batma ve bel ağrısı inşallah güzel bir sonuç alırsınız
İnşallah bu defa tutacak canım5. günüm bugün hiç bişey hissetmiyorum bazen karnım ağrıyor bugün sanki batmalar var sol tarafta inşallah hayra alamettir bakalım
Nisancim çok üzüldüm basın sağolsun ben senin adına çok sevinmiştim enson doğum yaptığını okumuştum rabbim hepimizi farklı sınavlardan geçiriyor inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşursun da sana teselli olur allaha emanet ol
Canim hayirli olsun çok güzel kaçıncı gündü senin hastaneye bilgi verin muhtemelen iki gün sonra tekrar kan isterler ayy valla çok sevindimKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış
yaaaa inanmıyorummmmmm süpersin çok sevindim hayırlı olsun canım yaaKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış
Kac gün oldu size canim ben bile burda heyecanlandim insallah seninkide pozitiftir ve bekleyen herkesinkiyaaaa inanmıyorummmmmm süpersin çok sevindim hayırlı olsun canım yaabu durumda ben ne yapacam ben de yarın mı versem ki kan ay çok heyecanlandımmmm
aynı gün transfer olduk keserle yarım saat arayla ay okuduğumdan beri elim ayağım titriyo yaaKac gün oldu size canim ben bile burda heyecanlandim insallah seninkide pozitiftir ve bekleyen herkesinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?