Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim hayirli olsun çok güzel kaçıncı gündü senin hastaneye bilgi verin muhtemelen iki gün sonra tekrar kan isterler ayy valla çok sevindim
canım çok teşkeküür ederim ayın 21 de transfer olmuştum 6.gün mü oluyor bugün :)) burdaki doktorum pazartesi tekrarlaylm testi dedi ..oyzden pazartesiye kadar beklycem..yaa inşallah yükselr

yaaaa inanmıyorummmmmm süpersin çok sevindim hayırlı olsun canım yaa bu durumda ben ne yapacam ben de yarın mı versem ki kan ay çok heyecanlandımmmm
canımm çok teşeküürrler valla hala inanamıyorum tek korkum yükselmezse dye tedrginim.. inşallah sende görceksin pozitifi dualarım seninle

canım çok teşkeküür ederim ayın 21 de transfer olmuştum 6.gün mü oluyor bugün :)) burdaki doktorum pazartesi tekrarlaylm testi dedi ..oyzden pazartesiye kadar beklycem..yaa inşallah yükselr
Masallah erken olmasina ragmen sonuc super nazar degmesinyükselir merak etme ama dikkat et kendine tek embriyomuydu ciftmi

Canım 2 embriyoydu doktorum pazartesini bekleyelm dedi
Canim super, coook tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallahbu arada hassas miydi idrar testin normal miydi? Benim de yarin 6.gunum olacak, evde de predictor early var, yapayim ona goreherhalde artik catlatma ignesinin hcgsi cikmistir vucuttan

Son düzenleme:
Canim super, coook tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallahbu arada hassas miydi idrar testin normal miydi? Benim de yarin 6.gunum olacak, evde de predictor early var, yapcak ona goreherhalde artik catlatma ignesinin hcgsi cikmistir vucuttan
Canım Çok teşekkürler normal 3tl lik testlerden yaptım:) inş darısı başına olsun

Kevser canim cok.cok sevindim...pazartesi iyice yukselir hic korkma okul a cok buyuk bir dopingle baslayacaksin..cok guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…