- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.561
canım çok teşkeküür ederim ayın 21 de transfer olmuştum 6.gün mü oluyor bugün :)) burdaki doktorum pazartesi tekrarlaylm testi dedi ..oyzden pazartesiye kadar beklycem..yaa inşallah yükselrCanim hayirli olsun çok güzel kaçıncı gündü senin hastaneye bilgi verin muhtemelen iki gün sonra tekrar kan isterler ayy valla çok sevindim
canımm çok teşeküürrler valla hala inanamıyorum tek korkum yükselmezse dye tedrginim.. inşallah sende görceksin pozitifi dualarım seninleyaaaa inanmıyorummmmmm süpersin çok sevindim hayırlı olsun canım yaabu durumda ben ne yapacam ben de yarın mı versem ki kan ay çok heyecanlandımmmm
yükselir canım yaa hem de 8. gün 112 10. gün 224 olduğunu düşünürsek ikiz diyebiliriz iki tane transfer edilmişti di micanımm çok teşeküürrler valla hala inanamıyorum tek korkum yükselmezse dye tedrginim.. inşallah sende görceksin pozitifi dualarım seninle
Masallah erken olmasina ragmen sonuc super nazar degmesincanım çok teşkeküür ederim ayın 21 de transfer olmuştum 6.gün mü oluyor bugün :)) burdaki doktorum pazartesi tekrarlaylm testi dedi ..oyzden pazartesiye kadar beklycem..yaa inşallah yükselr
Darısı senin başına canimyükselir canım yaa hem de 8. gün 112 10. gün 224 olduğunu düşünürsek ikiz diyebiliriz iki tane transfer edilmişti di mi
Ben senin yerinde olsam birde cumartesi veririm kani gerci pazartesi onuncu gün oluyor yinede kafani karistirmayim yükselir merak etme bol dua edincanımm çok teşeküürrler valla hala inanamıyorum tek korkum yükselmezse dye tedrginim.. inşallah sende görceksin pozitifi dualarım seninle
evet canım iki transffer edildi hayırlı bakalımyükselir canım yaa hem de 8. gün 112 10. gün 224 olduğunu düşünürsek ikiz diyebiliriz iki tane transfer edilmişti di mi
Canım 2 embriyoydu doktorum pazartesini bekleyelm dediMasallah erken olmasina ragmen sonuc super nazar degmesinyükselir merak etme ama dikkat et kendine tek embriyomuydu ciftmi
Canim super, coook tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallahCanım 2 embriyoydu doktorum pazartesini bekleyelm dedi
Canım Çok teşekkürler normal 3tl lik testlerden yaptım:) inş darısı başına olsunCanim super, coook tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallahbu arada hassas miydi idrar testin normal miydi? Benim de yarin 6.gunum olacak, evde de predictor early var, yapcak ona gore herhalde artik catlatma ignesinin hcgsi cikmistir vucuttan
evet canım çok ii oldu:) pazar günü evlilik yıldönümümüz:)) güzel bir hediye oldu inşallah sonu güzel olurKevser canim cok.cok sevindim...pazartesi iyice yukselir hic korkma okul a cok buyuk bir dopingle baslayacaksin..cok guzel...
Hayırlı olsun canım ikiz olabilirKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış
teşekkürler canım pazartesi tekrar yaptırcaz bakalım ne çıkacakHayırlı olsun canım ikiz olabilir
canım ne kadar mutlu oldum anlatamam rabbim daim eylesin hamişliğini inşşş canımmmmKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış
mrb canım sen neler yapıyosun yakında tedavi varmıKevser canim cok.cok sevindim...pazartesi iyice yukselir hic korkma okul a cok buyuk bir dopingle baslayacaksin..cok guzel...
ayyy canım benim çokkk sevindim çok güzel inşaallah iki gün sonra artarak devam eder hadi hayırlısıKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış
ay ağzından bal damlıyor canım sağol darısı hepimizin başına inşallahhhh
yarın idrar testi varmı bakalımay ağzından bal damlıyor canım sağol darısı hepimizin başına inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?