Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

işin garip yanı hiç ağrı sızım yok diğer tedavilerimde sürekli ama sürekli adet sancısı çekiyordum elim karnımdan hiç düşmüyordu şimdi bazen unutuyorum bile transfer olduğumu Rabbim hayırlara vesile etsin

rabbim umudunu hiçbir zaman kestirmesin güzelim yaaaa olacak inş buna yürekten inanalım dualarım sizlerle

canım çok teşkeküür ederim ayın 21 de transfer olmuştum 6.gün mü oluyor bugün :)) burdaki doktorum pazartesi tekrarlaylm testi dedi ..oyzden pazartesiye kadar beklycem..yaa inşallah yükselr

yükselir canım yaa hem de 8. gün 112 10. gün 224 olduğunu düşünürsek ikiz diyebiliriz iki tane transfer edilmişti di mi

Masallah erken olmasina ragmen sonuc super nazar degmesinyükselir merak etme ama dikkat et kendine tek embriyomuydu ciftmi
Canlar sizlerden ricam transfer sonrası neler yaptınız banada bilgi verirmisimiz biliyorsunuz 3.cü için hazırlanıyorum yarın 2.muayenem olacak

Canlar sizlerden ricam transfer sonrası neler yaptınız banada bilgi verirmisimiz biliyorsunuz 3.cü için hazırlanıyorum yarın 2.muayenem olacak
canım benim sonucum belli değil henüz ne yaptığımın ne kadar önemi var bilmiyorum ama yazayım. rabbim denk getirdi de transfer cuma günü oldu cumartesi pazarı sadece annemde yatarak geçirdim. 2. gün 5 dk da duşumu aldım namazımı oturarak kıldım 3. günden itibaren de işe geldim. işim yorucu değil inşallah sıkıntı olmaz diye düşündüm evde vakit geçirmek çok zor çünkü. akşamları çok yormamak kaydıyla basit yemekler yaptım bol protein yemeye çalıştım et süt yoğurt yumurta ananas suyu içtim ve kabak çekirdeği fındık ceviz badem yedim bol bol dua ettim Meryem suresi teşbihler hiç bırakmadım aklama gelenler böyle sonuç nasıl olacak göreceğiz dua edin ne olur:)

Canım biliyorum inşallah olacak dualarım seninle olunlu sonucu alacaksın bilgi için de çok tşk ederim

Valla canim ilk iki gün bişey yapmadim yattim oturdum sonrasinda agir hic bisey kaldirmdim ağır hareketlerle eğilip kalktim yemegimi yaptim bulasigimi topladim sandelyede namazimi kildm halende öyle devam ediyorum kuran imi okudum okuyorum hergun yasin serif , meryem suresini okuyorum , sonuc pozitifi gördükten sonrada enbiya suresini 71 kez okunak gerekiyormuş onu öğrendim annem kayinvalidem ve ben okumaya devam ediyoruz .en onemlilerden kabiz olmamaya çalışıyorum. Ozellikle yedigim bişey olmadi bol su içtim.

Canım ben kıştan ki transferimde idrarara çok sıkışık girmiştim ve çıkınca 15 dakka sonra hemen çişimi yapmıştım bukez çok sıkışık girmemeye çalıştım transferden çıkınca 1,5 saat hiç kalkmadan yattım sonra hastaneden ayrıldık öğretmen evine geldik 1,5 saat daha yattım ve tuvalete çıktım o gece orda kaldık sabah kalktık kahvaltıya çıktık sonra yola çıktık eşim ön koltuğu arkaya yatırdı uzandım ayaklarımıda camauzattım 4 saat öyle geldim eve geldimdede 2gün yattım ama yemeği masada yedim jeli uyguladıkça evin içinde yürüdüm pazar günü kalktım yeğenim yemek yaparken kalkıp ona tarif ettim salı günü arkadaşlarım geldi masada oturdum balkonda oturdum ve bugüne kadarda kabız olmadım sanırım hareket ettiğim için:) ve ben henüz banyoya girmedim ilknde girmştim ama bukez girmedim bugün gircemm yani takdiri ilahi zamanı gelince oluyor yemek konusundada farklı birşey yemedim herzamanki yediğim şeyler kabak çekrdgği yedim anans suyu içtim her sabah yumurta yemeye çalıştım 2,5 lt su içtm diyebilceklerim bunlar canım

Verdiğin bilgiler için çok tşk ederim canım

Canım sanada çok tşk ederim verdiğin bilgilerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…