Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Rica ederim canım Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın.
Keser sana özendim kaşındım gittim kan verdim malesef negatif ama ben erken olduğunu düşünüyorum 6. Günün en azından şamsımı deneyim varsa sevinirim yoksa üzülmem demiştim. Bi kaç gün daha bekleyim bakalım hayırlısı....

canım daha erken pazartesi gününü bekle her bünye farklı biliyosun pazarteseni bekleyelim inşallah seninde tutunmuştur canım erken olduğu içinde göstermemiştir kendini minnoş

Canim bencede erken daha umudunu kaybetme güzel olcak inşallah

Kızlar bugün 2.kontrolüm vardı rahim kalınlığım 6.6 mm çapındaymış haftaya salı tekrar kontrole çağırdı bugün itibariylede estrofem i 3e çıkardı histeroskopi hakkında da tekrar görüştük rahimde yada tüplerinde bir sıkıntının görünmediğini söyledi o nedenle şuan gerek yok yapsamda formalite icabı olmuş olur dedi bu üçüncüyüde gönderelim bakalım dedi hayırlısıyla bu sefer tutacak inşallah

Insallah canim Allah bu mübarek günde gönlüne göre versin bence arka arkaya yapilan tedavilerde şansın daha yüksek olduğunu düşünüyorum rahim daha güzel adepte oluyor bence duruma olcak bu sefer sen kalbini ferah tut.

İnşaALLAH canım ya bende umutluyum kan değerlerimde diğerlerine göre baya düşmüş hoşuma gitti ALLAH dan umut kesilmez

Kızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6

Kızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Canım hayırlısı olsun üzülme ama Rabbimin izniyle bişi olmaz arkadaşımda ikizlerine 32 de doğum yaptı şimdi maşallah bir yaşını geçtiler

Ayy canim Allahım hayirlica kurtulmayi nasip etsin saglikla yavrularini kucagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle sende dogum esnasinda bizlere dua et bizlerde yavrularimiza kavusalim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…