- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.601
Sukur canim sen nasilsin...ameliyat isim vardi onu erteledim annemin israri ile baska bi dr a gittim o da bu ay asilama yapti bekliyorum..hayirlisi bakslim..mrb canım sen neler yapıyosun yakında tedavi varmı
Keser sana özendim kaşındım gittim kan verdim malesef negatif ama ben erken olduğunu düşünüyorum 6. Günün en azından şamsımı deneyim varsa sevinirim yoksa üzülmem demiştim. Bi kaç gün daha bekleyim bakalım hayırlısı....Rica ederim canım Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın.
canım daha erken pazartesi gününü bekle her bünye farklı biliyosun pazarteseni bekleyelim inşallah seninde tutunmuştur canım erken olduğu içinde göstermemiştir kendini minnoşKeser sana özendim kaşındım gittim kan verdim malesef negatif ama ben erken olduğunu düşünüyorum 6. Günün en azından şamsımı deneyim varsa sevinirim yoksa üzülmem demiştim. Bi kaç gün daha bekleyim bakalım hayırlısı....
Umarım öyledir keşke yaptırmasaydımcanım daha erken pazartesi gününü bekle her bünye farklı biliyosun pazarteseni bekleyelim inşallah seninde tutunmuştur canım erken olduğu içinde göstermemiştir kendini minnoş
Canım üzme kendini transfer sonrası betahcg diye bi sayfa var orayı okusana.geç çıkanda Var erken çıkandaUmarım öyledir keşke yaptırmasaydım
Dur bakalım daha çok erken sakın moralbozmak yokKeser sana özendim kaşındım gittim kan verdim malesef negatif ama ben erken olduğunu düşünüyorum 6. Günün en azından şamsımı deneyim varsa sevinirim yoksa üzülmem demiştim. Bi kaç gün daha bekleyim bakalım hayırlısı....
Canim bencede erken daha umudunu kaybetme güzel olcak inşallahKeser sana özendim kaşındım gittim kan verdim malesef negatif ama ben erken olduğunu düşünüyorum 6. Günün en azından şamsımı deneyim varsa sevinirim yoksa üzülmem demiştim. Bi kaç gün daha bekleyim bakalım hayırlısı....
Insallah canim Allah bu mübarek günde gönlüne göre versin bence arka arkaya yapilan tedavilerde şansın daha yüksek olduğunu düşünüyorum rahim daha güzel adepte oluyor bence duruma olcak bu sefer sen kalbini ferah tut.Kızlar bugün 2.kontrolüm vardı rahim kalınlığım 6.6 mm çapındaymış haftaya salı tekrar kontrole çağırdı bugün itibariylede estrofem i 3e çıkardı histeroskopi hakkında da tekrar görüştük rahimde yada tüplerinde bir sıkıntının görünmediğini söyledi o nedenle şuan gerek yok yapsamda formalite icabı olmuş olur dedi bu üçüncüyüde gönderelim bakalım dedi hayırlısıyla bu sefer tutacak inşallah
İnşaALLAH canım ya bende umutluyum kan değerlerimde diğerlerine göre baya düşmüş hoşuma gitti ALLAH dan umut kesilmezInsallah canim Allah bu mübarek günde gönlüne göre versin bence arka arkaya yapilan tedavilerde şansın daha yüksek olduğunu düşünüyorum rahim daha güzel adepte oluyor bence duruma olcak bu sefer sen kalbini ferah tut.
canim benim Allah yardimcin olsun insaallah saglikla kucagina alirsin dualarimiz seninle onlar annelrine tutunmus meleklerKızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey yolundadir bizi habersiz bırakmaKızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Güzel haberlerini beklioz inş cnm hayırlısıyla..Kızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Canım hayırlısı olsun üzülme ama Rabbimin izniyle bişi olmaz arkadaşımda ikizlerine 32 de doğum yaptı şimdi maşallah bir yaşını geçtilerKızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Allah yardımcınız olsun,aceleci bebbişine de hoşgeldin diyelim doğmùştr herhaldeKızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Ayy canim Allahım hayirlica kurtulmayi nasip etsin saglikla yavrularini kucagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle sende dogum esnasinda bizlere dua et bizlerde yavrularimiza kavusalim inşallah.Kızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Ayy canim Allahım hayirlica kurtulmayi nasip etsin saglikla yavrularini kucagina almayi nasip etsin dualarimiz seninle sende dogum esnasinda bizlere dua et bizlerde yavrularimiza kavusalim inşallah.
Benimki508.4 çıkmıştı sanirim yuksek oluyore2 yüksek çıkanınız oldu mu çatlatma iğnei öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?