- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.621
Seninki cok yuksekmis canim bende kendiminkine yüksek diyordum düşürmek için bir yöntem vardır heralde sıkma canını kac olmasi gerektigini bilmiyorum gerçibenimki 3000 nası düşecek bilmiyorum
Bebişler dünyaya gelmişlerdir sen ve onlar iyi sinizdir inşallah sağlıkla büyütün kuzularınızıKızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın bebekler nasıl. dualarımız seninle ve minik kuzularla. iyi haberlerini bekliyoruzKızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Canım benim arkadaşımın 2000 üzeri olduğu için tüp bebek o ay iptal edilmişti istanbulda çünkü bu durum ohss sendromu olarak geçiyorbenimki 3000 nası düşecek bilmiyorum
canım mrb turgut beyde rapor geçmiyo ama tıp fakültesinde yapıyolar bildiğim kadarıylaTedavisini raporla yaptiran varmi aceba aranizda kizlar?
teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın bebekler nasıl. dualarımız seninle ve minik kuzularla. iyi haberlerini bekliyoruz
ilaçlar için rapor vermişti banacanım mrb turgut beyde rapor geçmiyo ama tıp fakültesinde yapıyolar bildiğim kadarıyla
bizede eczacılarla iyi pazarlık edin bikaç yere sorun demişti rapor hiç söz konusu olmamıştı canımilaçlar için rapor vermişti bana
bana turgut aydın çıkardı altı aylık vermiş raporuda ben demeden kendi demişti raporu ısrarcı olun o zamanbizede eczacılarla iyi pazarlık edin bikaç yere sorun demişti rapor hiç söz konusu olmamıştı canım
turgut beye mi gidiosunuzbizede eczacılarla iyi pazarlık edin bikaç yere sorun demişti rapor hiç söz konusu olmamıştı canım
tşk canım peki ilaçları kaç liraya aldın raporla ilk tedavin mibana turgut aydın çıkardı altı aylık vermiş raporuda ben demeden kendi demişti raporu ısrarcı olun o zaman
ben aralık ayında denedim canım ama olmadı tekrar istiyorum aslında ama eşimi ikna etmem lazım önce birazda maddi açıdan zorlancasturgut beye mi gidiosunuz
çalatma iğnesi sgk karşılamıyormuş raporda 2 tane gonal f 450 lik ve ovitrella vardı üçüne 250 verdimtşk canım peki ilaçları kaç liraya aldın raporla ilk tedavin mi
zaten o çok pahalı değil bildiğim kadarıyla ama iyi almışsın canım ilaçları inş bebişinide getirir sanaçalatma iğnesi sgk karşılamıyormuş raporda 2 tane gonal f 450 lik ve ovitrella vardı üçüne 250 verdim
çatlatma iğnesi 65 fln da indirimli vermişti yani 200 diğerine 50 de çatlatmaya verdimilaçların tanesi 350 cnm bence pahalı bana göre yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?