- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.641
yok çatlatma iğnesi fazla değil demiştim canım ben o zaman sanki 20ye almıştım yada öle hatırlıyorum cetrodite almadın mı pekiçatlatma iğnesi 65 fln da indirimli vermişti yani 200 diğerine 50 de çatlatmaya verdim
cetrodite ne işe yarıyor ki yumurta geliştirmek için gonal f verdi sadeceyok çatlatma iğnesi fazla değil demiştim canım ben o zaman sanki 20ye almıştım yada öle hatırlıyorum cetrodite almadın mı peki
tüpbebek için tedaviye başladıysan canım cetroditede veriyo buda yumurtayı erken çatlatmamak için bana 3 tane vermişti çatlatma iğnesinden 3 gün önce başlanıyo ama aşılama içinse bilemiyorum onada veriyolarmıcetrodite ne işe yarıyor ki yumurta geliştirmek için gonal f verdi sadece
canım geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatmışsındır hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Canım iyi gidiyor ama korkuyorum yarın tekrar ettircez testi inşallah yükselmiştirkeser84 canım mrb nasıl gidiyo hamişlik
mrk etme canım dualarınıda eksik etme bol bol dua etCanım iyi gidiyor ama korkuyorum yarın tekrar ettircez testi inşallah yükselmiştir
Inşallah canım merakla bekliyorum yarını:)Sürekli dua ediyorum Rabbim tamamına erdirir inşallahmrk etme canım dualarınıda eksik etme bol bol dua et
bu kadar olduya geriside gelecek allahın izniyle yakında gebelik takvimini görmek istiyorum
bizleride haberdar ve mutluluğuna ortak et canımInşallah canım merakla bekliyorum yarını:)Sürekli dua ediyorum Rabbim tamamına erdirir inşallah
Ederim canım :) tabiki mutluluğuma ortak olcaksın bu sayfada ilk sizlerle paylaştım derdimi resmini henüz görömeyebilirim canım erken ya peki nekadarlık olduğunu nasıl hesaplıcam ki hamiş arkadaşlar bi yardım etselerbizleride haberdar ve mutluluğuna ortak et canım
yarın yıllardır hayalini kurduğun bebişin resminide görürsün inş
bu msjını gören arkadaşlarım muhakkak yardım edeceklerdir cnm öpüyorum çokkkkEderim canım :) tabiki mutluluğuma ortak olcaksın bu sayfada ilk sizlerle paylaştım derdimi resmini henüz görömeyebilirim canım erken ya peki nekadarlık olduğunu nasıl hesaplıcam ki hamiş arkadaşlar bi yardım etseler
tatlim googlede tup bebek gebelik hesaplama dersen cikar transfer tarihini yada son adet tarihini girince otomatik hesaplar kachaftalik soylerEderim canım :) tabiki mutluluğuma ortak olcaksın bu sayfada ilk sizlerle paylaştım derdimi resmini henüz görömeyebilirim canım erken ya peki nekadarlık olduğunu nasıl hesaplıcam ki hamiş arkadaşlar bi yardım etseler
canım mrb turgut beyde rapor geçmiyo ama tıp fakültesinde yapıyolar bildiğim kadarıyla
ilaçların tanesi 350 cnm bence pahalı bana göre yani
ilaçlar için rapor vermişti bana
Sıkma canını diyemiyorum canim kismette bu seferde yokmuş üzül ama kendini hirpalama çünkü mevlam vaktini saatini belirledi pes etmek yok şimdi senin yapacan biran önce kendini diğer tedaviye hazirlamak bol tevekkül etmek.Kızlar iyi akşamlar bu sabah başlayan kanamam ile bir tüp bebek maceram daha sona erdi ikidir test yapma heyecanını bile yaşayamadım sınav büyük yolumuz çetin RAbbim kolaylık verdin hepimize elimden dilimden başka birşey gelmiyor
Canım çok geçmiş olsun bu 2.denemen miydi? bizim kaderimizde bu imtihanimiz varmış Rabbim görüyor hepimizi sabredecegiz bak benim 4.denememher seferde olumsuz almak insanı çok yıpratıyor çok iyi anlıyorum seni ama elimizden de başka bir şey gelmiyor bu nedenle kendimizi daha da fazla üzmek yok bugün ağla üzül ancak yarın yeni bir gün çok şükür sağlığımız yerinde umudumuz var tevekkül edeceğiz.Kızlar iyi akşamlar bu sabah başlayan kanamam ile bir tüp bebek maceram daha sona erdi ikidir test yapma heyecanını bile yaşayamadım sınav büyük yolumuz çetin RAbbim kolaylık verdin hepimize elimden dilimden başka birşey gelmiyor
canım seni yanlış yönlendirdiysem ksr bakma olurmu ben geçmediğini sanıyodumRapor gecmiyormu?ben gorustm.raporlu fiyat 3400 raporsuz 4700 civari bise soylediler.sgk anlasmasi var diye biliyorum
canım benim neden erken erken geliyo seninkiler yaaaaaKızlar iyi akşamlar bu sabah başlayan kanamam ile bir tüp bebek maceram daha sona erdi ikidir test yapma heyecanını bile yaşayamadım sınav büyük yolumuz çetin RAbbim kolaylık verdin hepimize elimden dilimden başka birşey gelmiyor
canım yaa ne diycemi bilemiyorum inan ki çok üzüldümKızlar iyi akşamlar bu sabah başlayan kanamam ile bir tüp bebek maceram daha sona erdi ikidir test yapma heyecanını bile yaşayamadım sınav büyük yolumuz çetin RAbbim kolaylık verdin hepimize elimden dilimden başka birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?