Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

cetrodite ne işe yarıyor ki yumurta geliştirmek için gonal f verdi sadece
tüpbebek için tedaviye başladıysan canım cetroditede veriyo buda yumurtayı erken çatlatmamak için bana 3 tane vermişti çatlatma iğnesinden 3 gün önce başlanıyo ama aşılama içinse bilemiyorum onada veriyolarmı

Kızlar gece suyum geldi...acıbademde kuvoz kuvozde yer yokmuş. .turgut memoriala gönderdi kivanc diye birinde yapcam 1 saate sezeryana giriyorum dua edin 31+6
canım geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatmışsındır hayırlı haberlerini bekliyoruz

mrk etme canım dualarınıda eksik etme bol bol dua et
bu kadar olduya geriside gelecek allahın izniyle yakında gebelik takvimini görmek istiyorum
Inşallah canım merakla bekliyorum yarını:)Sürekli dua ediyorum Rabbim tamamına erdirir inşallah

bizleride haberdar ve mutluluğuna ortak et canım
yarın yıllardır hayalini kurduğun bebişin resminide görürsün inş
Ederim canım :) tabiki mutluluğuma ortak olcaksın bu sayfada ilk sizlerle paylaştım derdimi resmini henüz görömeyebilirim canım erken ya peki nekadarlık olduğunu nasıl hesaplıcam ki hamiş arkadaşlar bi yardım etseler

bu msjını gören arkadaşlarım muhakkak yardım edeceklerdir cnm öpüyorum çokkkk

tatlim googlede tup bebek gebelik hesaplama dersen cikar transfer tarihini yada son adet tarihini girince otomatik hesaplar kachaftalik soyler

Kızlar iyi akşamlar bu sabah başlayan kanamam ile bir tüp bebek maceram daha sona erdi ikidir test yapma heyecanını bile yaşayamadım sınav büyük yolumuz çetin RAbbim kolaylık verdin hepimize elimden dilimden başka birşey gelmiyor

Sıkma canını diyemiyorum canim kismette bu seferde yokmuş üzül ama kendini hirpalama çünkü mevlam vaktini saatini belirledi pes etmek yok şimdi senin yapacan biran önce kendini diğer tedaviye hazirlamak bol tevekkül etmek.

Canım çok geçmiş olsun bu 2.denemen miydi? bizim kaderimizde bu imtihanimiz varmış Rabbim görüyor hepimizi sabredecegiz bak benim 4.denememher seferde olumsuz almak insanı çok yıpratıyor çok iyi anlıyorum seni ama elimizden de başka bir şey gelmiyor bu nedenle kendimizi daha da fazla üzmek yok bugün ağla üzül ancak yarın yeni bir gün çok şükür sağlığımız yerinde umudumuz var tevekkül edeceğiz.

canım benim neden erken erken geliyo seninkiler yaaaaa
ama inanki senin kadar üzüldüm fakat çok stres yapma biraz daha dinlen ve maddi açıdan kendini toplayıp U umut46 gibi cgh yöntemini denemeni tavsiye ederim lütfen çok yıpratma kendini
biliyosun rabbim her halimizden haberdar

canım yaa ne diycemi bilemiyorum inan ki çok üzüldüm rabbim en kısa zmanda yavrunu göndersin dondurulmuşunuz varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…