Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım benim çok üzücü ama elden gelmiyor bi şey donmuşların varmı onlarla devam edersin inş ikidir adetin önce oluyorsa onun sebebinede bakmak lazım Allah yardımcın olsun

artık o kadar alışmışım ki olumsuzluklara ağlayamadım bile inanır mısın bu benim 3. tedavimdi bir de arada başarısız dondurulmuş deneme var daha doğrusu sağlıklı çözünmedikleri için deneyemediklerim ve bunların hepsi son 10 içinde oldu üstüste bu kadar tedaviyi vücut kaldıracak mı yeni tedaviye ne zaman nerede nasıl başlayacağım hiç bilmiyorum yaşım 37 bekleyecek vaktim de yok

canım benim çok üzücü ama elden gelmiyor bi şey donmuşların varmı onlarla devam edersin inş ikidir adetin önce oluyorsa onun sebebinede bakmak lazım Allah yardımcın olsun
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun donmuş yok maalesef dün Turgut beyle telefonda görüştüm salı gün gel dedi yarın soracam tabi ama telefonda çatlatma iğnesinden 14 gün sonra tutmadıysa kanama başlayabiliyor gibi bişey dedi bundan sonra nasıl bi yol izleyeceğim hiç bilmiyorum

Canım çok iyi anlıyorum benimde son 1 yıl da 1 düşük 3 tedavi gördüm. şimdi 4.tedavideyim, yine sen bilirsin ancak cgh yapılan tedaviye baslasan sanki daha iyi olur gibi dediğin gibi kaybedecek vakit yok eğer ekonomik durumun el verirse istanbul da bir merkezde denesen daha iyi olur daha önce histereskopi v.s. yapıldı mı sana? Yani artık araştırma yapılmadan normal tüpbebek tedavisi bence yaptırma ben hiç bir faydasını görmedim.

canım turgut beyle görüş inşaallah çözüm olur.cgh yöntemi olabilir histereskopi olabilir Allahın yardımıyla çözüm bulunur inş toparlamaya çalış kendini maddi sıkıntı olmayacaksa hemen başla olacak vakti zamanı gelince...

2. tedavim öncesi yani şubat ayında histeroskopi de oldum güzelim ya güya rahime çizik atıp canlandırma yaptı hoş o cd yi Turgut beye gösterdik hiç beğenmedi maddi yönden iyi kötü hallederiz de bu kadar üztüste tedaviye mi vücut ters tepki veriyor yarın görüşecem bakalım ne dicek Turgut bey

sen şimdi Bülent bey de mi tedavi görüyorsun ne durumdasın ? açıkçası onun samimiyetine de çok güvenmiyorum işi paraya döktüğü belli geçen gün okumuştum negatifi alan hastasıyla asistanı görüşüyormuş kendiyle görüşmek istersen yeniden muayene ücreti ödüyormuşun ayıp dedim valla. histeroskopi şubat ayında yapıldı şehir dışı benim için kabus uzun süreli iznim yok şirkette kimsenin haberi yok. dediğin gibi normal tüp bebek tedavisine benim gönlüm hiç yok bakalım Allah büyük şu an hiç bişey bilmiyorum

ALLAH sabrını arttırsın canım her son yeni bir başlangıç sakın üzme kendini

kızlar geldim çok şükür değerim artmış 594 olmuş doktor ikiz olabilir dedi cuma ya ada cumartesi gel dedi Rabbim burdaki arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah sabredin arkadaşlar benmde olmuyordu ama umudumu yitirmdim bende mayısta histeroskpi yaptırdım.biraz ona da bağlıyorum ben..

Canim cok sevindim maşallah umarim hersey yolunda gider böyle ikizlerin olur inşallah

canım hayırlı uğurlu olsun inşalah sağlıkla kucağına alırsın senin adına çok sevindim

Evet canım bülent beye gidiyorum Onu bende okudum ve cok sinir oldum samimiyet konusunda hemfikirim seninle bir sürü sinir olduğum şey de oldu merkezde ama benim ilk defa yumurta ve embriyo sayım bu tedavi de fazla oldu normalde 5.güne embriyom sadece 1 kez 1 tane kalmıştı ancak burada ilk defa 4 tane 5.gün ve 6.gün embriyosu kaldı onları da genetiğe gönderdik bakalım temiz gelirse histereskopi ve hsg yapılıp ekimde de transfer olacak bülent hoca labaratuvar cok onemli diyor sürekli bakalım sonuç ne olacak şu an belirsiz inan tüm merkezler ticari ancak kayseride onu daha az hissediyorsun ama turgut hoca çok araştırma yanlısı değil yoksa çok seviyorum 3 olumsuz tüpbebek yaşadım hiçbirinde ne histereskopi önerdi ne de genetik testi önerdi o yüzden burayı tercih ettim Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah burası fazla tuzlu bir merkez malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…