- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.681
canım yaa Allah senin de emeklerini boşa çıkarmasın her seferinde yeni umutlarla koşuyoruz. benim tek bildiğim işimiz Allaha kalmış o ol dicek olacak ama biz tedbiri elden bırakmamak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bülent beye genelde bizler gibi tekrarlayan tüp bebek başarısızlıkları olan hastalar başvuruyor ve onun işi biraz daha kolaylaşıyor hemen herkese histeroskopi hcg pgt cgh yapıyor haliyle şans artıyor . aslında biz tüp bebek için iyi hastalarız eşimin sayısı 12-15 milyonlarda benim yumurtam iyi sayıda çıkıyor ama tutunma sorunu neyden kaynaklanıyor. bir de 5. güne sadece 2 tane kalıyor 8-10 embriyodan bunların cevabını merak ediyorum şimdi Rabbim rast getirsinEvet canım bülent beye gidiyorum Onu bende okudum ve cok sinir oldum samimiyet konusunda hemfikirim seninle bir sürü sinir olduğum şey de oldu merkezde ama benim ilk defa yumurta ve embriyo sayım bu tedavi de fazla oldu normalde 5.güne embriyom sadece 1 kez 1 tane kalmıştı ancak burada ilk defa 4 tane 5.gün ve 6.gün embriyosu kaldı onları da genetiğe gönderdik bakalım temiz gelirse histereskopi ve hsg yapılıp ekimde de transfer olacak bülent hoca labaratuvar cok onemli diyor sürekli bakalım sonuç ne olacak şu an belirsiz inan tüm merkezler ticari ancak kayseride onu daha az hissediyorsun ama turgut hoca çok araştırma yanlısı değil yoksa çok seviyorum 3 olumsuz tüpbebek yaşadım hiçbirinde ne histereskopi önerdi ne de genetik testi önerdi o yüzden burayı tercih ettim Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah burası fazla tuzlu bir merkez malesef.
Canım tebriklerrr çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah :)kızlar geldim çok şükür değerim artmış 594 olmuş doktor ikiz olabilir dedi cuma ya ada cumartesi gel dedi Rabbim burdaki arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah sabredin arkadaşlar benmde olmuyordu ama umudumu yitirmdim bende mayısta histeroskpi yaptırdım.biraz ona da bağlıyorum ben..
tebrikler canımmmmm kardeşim rabbim isteyen tüm arkadaşlarımla birlikte bizlerede bu duyguyu tattırsın inşkızlar geldim çok şükür değerim artmış 594 olmuş doktor ikiz olabilir dedi cuma ya ada cumartesi gel dedi Rabbim burdaki arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah sabredin arkadaşlar benmde olmuyordu ama umudumu yitirmdim bende mayısta histeroskpi yaptırdım.biraz ona da bağlıyorum ben..
mrb ablacım nerelerdesin nasılsın hiç gözükmüyosunderyacim gecmis olsun...cok zor 39 yasinda ve 8 kere denemis birisi olarak.......
canim saolasin..unutmamissiniz beni...iyidir hamdolsun bagdayim..epeydir internetim yoktu....oturuyorum neyapayim...sizler nasilsinizmrb ablacım nerelerdesin nasılsın hiç gözükmüyosun
canım yaa Allah senin de emeklerini boşa çıkarmasın her seferinde yeni umutlarla koşuyoruz. benim tek bildiğim işimiz Allaha kalmış o ol dicek olacak ama biz tedbiri elden bırakmamak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bülent beye genelde bizler gibi tekrarlayan tüp bebek başarısızlıkları olan hastalar başvuruyor ve onun işi biraz daha kolaylaşıyor hemen herkese histeroskopi hcg pgt cgh yapıyor haliyle şans artıyor . aslında biz tüp bebek için iyi hastalarız eşimin sayısı 12-15 milyonlarda benim yumurtam iyi sayıda çıkıyor ama tutunma sorunu neyden kaynaklanıyor. bir de 5. güne sadece 2 tane kalıyor 8-10 embriyodan bunların cevabını merak ediyorum şimdi Rabbim rast getirsin
çok teşekkür ederim canım en kısa zamnda Rabbim sanada nasip etsin inşallah..canım hayırlı uğurlu olsun inşalah sağlıkla kucağına alırsın senin adına çok sevindim
hiç unutulurmusunnnn ablacım yaaaacanim saolasin..unutmamissiniz beni...iyidir hamdolsun bagdayim..epeydir internetim yoktu....oturuyorum neyapayim...sizler nasilsiniz
teşekkürler ablacığım darısı başına inşallah en kısa zmanda umudun kırılmasın devam et...keser rabbim seninde mutlulugunu dogumunla saglikla kucagina almayi nasip etsin..
canımm çok teşekkür ederim darısı başına inşallah hepiniz için dua ediyorum ve olacağaına da canı gönülden inanıyorum..Canım tebriklerrr çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah :)
Bende kayseri memorialde denedim olumsuz oldu.istanbulami gitsem turgut beyemi karar veremedim.sende orda olumsuz olmusun.kafam cok karisti ?kizlar bende turgut beyden once dedimki en meshur merkeze gideyim....sisli memoriale gittim maalesef..negatif......ama enson turgut beyde ilk defa kasim ayinda dondurulmuslarla 6 haftalik bir gebelik yasadim...o bile cok guzeldi....turgut bey yine gel yapalim diyor ama hic gucum kalmadi......ins hepinizinde bebegi olur....
oyyy canım benim sağolasın dualarım hepiniz için inşallah en kısa zmanda sende tadarsın bu mutluluğu..tebrikler canımmmmm kardeşim rabbim isteyen tüm arkadaşlarımla birlikte bizlerede bu duyguyu tattırsın inş
inşallah kardeşim senin yolundan gidicem bakalım eylül ayında mehmet beye histereskopi istediğimi sölücem benimde sonum senin gibi anniş olur inşşşşoyyy canım benim sağolasın dualarım hepiniz için inşallah en kısa zmanda sende tadarsın bu mutluluğu..
aminn canım inşallah dualarım seninleinşallah kardeşim senin yolundan gidicem bakalım eylül ayında mehmet beye histereskopi istediğimi sölücem benimde sonum senin gibi anniş olur inşşşş
Bülent tıraş canım mutlaka duymuşundur İstanbul acıbademde oldukça medyatik ünlü sözüm ona. evet merkezin başarısı yüksek ama yapılacak herşeyi deniyor 2-3 tedavi parası veriyorsun diğer merkezlere göre tutma ihtimali de tabi ki yükseliyorAllah yardimcin olsun cnm.bende sana yakin durumdaym.cok fazla yumurtam olmasina ragmen.14 dollenen embriyodan 2tane kaldi.oda tutmadi.bulent bey kim aceba?hangi hastanede
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım öncelikle Rabbim ol dicek tabi ki. sizin sorun neydi Turgut bey kaç kere tedavi etti?kizlar bende turgut beyden once dedimki en meshur merkeze gideyim....sisli memoriale gittim maalesef..negatif......ama enson turgut beyde ilk defa kasim ayinda dondurulmuslarla 6 haftalik bir gebelik yasadim...o bile cok guzeldi....turgut bey yine gel yapalim diyor ama hic gucum kalmadi......ins hepinizinde bebegi olur....
inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım Rabbim yardımcın olsun..Yarın transfer günüm duanızdan ayırmayın
iki kere dondurulmus transferi birde histeroskopi ameliyati.....bizde sorun sebebsiz infertilite canim....ama doktorumu ekibi cok seviyor cok inaniyorum...maddi belki cikarda...manen cok yoruldum.....yoksa belki ekim kasim bende giderim..simdi bagda oldugum icin zor....bakalim hayirlisiAllah hepimizin yardımcısı olsun canım öncelikle Rabbim ol dicek tabi ki. sizin sorun neydi Turgut bey kaç kere tedavi etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?