Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım walla kendime olmuş gibi çok sewindim sağlıkla kucağına aldığınıda duyarız inşallah

Canım benim değerde
CANIM benim değerde 580 ler falandı ikiz biliyorsun seninki de olabilirinş

papatyacım nerelerdesinnn
nasıl gidiyo ikiz hamişlik kaçıncı haftandasın anlatsana birascık
Canım şimdi tokatlı diğer hemşoma dicemtim çok şükür ii gidiyor 21 haftalık oldu ama doğuma gidermiş bir tipim var şişlik var kiloda aldım fenalardayım anlayacağın sen napıyorsun nasılsın

Canım şimdi tokatlı diğer hemşoma dicemtim çok şükür ii gidiyor 21 haftalık oldu ama doğuma gidermiş bir tipim var şişlik var kiloda aldım fenalardayım anlayacağın sen napıyorsun nasılsın
olsun canım yaaaa rabbim bu günleri tattırdıya çok şükür
bende ekimde tekrar denicem allah izin verirse onun heyecanını yaşıyorum şimdiden

ayyy canım yaaa sanırım benmde ikizz senin kaçıncı günde 580 di :)) ee peki nasıl gidiyor hamişlik
10. Gündü CANIM ya benim ki ya zorluklar oluyor çok yoğun mide bulantısı geçirdim sıcaklarda fena yapmıştı ama isyan etmiyorum her an için Rabbime şükrediyorum sende öyle yap tadını çıkar

olsun canım yaaaa rabbim bu günleri tattırdıya çok şükür
bende ekimde tekrar denicem allah izin verirse onun heyecanını yaşıyorum şimdiden
Rabbim okadar büyük ki ilk benim boş gebelik olmuştu biliyorsun ağladım sızlandom ama o herşeyin iyisini biliyor tevekkül et 2 tane sevinç yaşatıyor şimdi bize inş sana ve isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda

evet canım rabbim en iyisini biliyo bizler için

10. Gündü CANIM ya benim ki ya zorluklar oluyor çok yoğun mide bulantısı geçirdim sıcaklarda fena yapmıştı ama isyan etmiyorum her an için Rabbime şükrediyorum sende öyle yap tadını çıkar
anladım canım evet zorlukları da olacak tabi ama gülü seven dikenine katlanır

Canım maşallah çok sevindim sen histereskopiyi kime yaptirmistin? Doktor mu önermisti?Tedaviyi turgut hoca mı yaptı?
canım çok teşekkür ederim Rabbim en kısa zmanda sana da nasip etsin..ben histersokopiyi tokatta doktoruma yaptırdım doktor önermedi kendim istedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…