- Konu Sahibi damlailayda
-
- #13.701
Canım walla kendime olmuş gibi çok sewindim sağlıkla kucağına aldığınıda duyarız inşallahkızlar geldim çok şükür değerim artmış 594 olmuş doktor ikiz olabilir dedi cuma ya ada cumartesi gel dedi Rabbim burdaki arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah sabredin arkadaşlar benmde olmuyordu ama umudumu yitirmdim bende mayısta histeroskpi yaptırdım.biraz ona da bağlıyorum ben..
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunurYarın transfer günüm duanızdan ayırmayın
Canım benim tebrik ederim okadar mutlu oldum ki Allahım devamını getirsin inş çok çok sevindimoyyy canım benim sağolasın dualarım hepiniz için inşallah en kısa zmanda sende tadarsın bu mutluluğu..
canım rabbim tedavinin sonunuda güzel eylesin inşşYarın transfer günüm duanızdan ayırmayın
papatyacım nerelerdesinnnCanım benim tebrik ederim okadar mutlu oldum ki Allahım devamını getirsin inş çok çok sevindim
Canım benim değerdekızlar geldim çok şükür değerim artmış 594 olmuş doktor ikiz olabilir dedi cuma ya ada cumartesi gel dedi Rabbim burdaki arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah sabredin arkadaşlar benmde olmuyordu ama umudumu yitirmdim bende mayısta histeroskpi yaptırdım.biraz ona da bağlıyorum ben..
CANIM benim değerde 580 ler falandı ikiz biliyorsun seninki de olabilirinşkızlar geldim çok şükür değerim artmış 594 olmuş doktor ikiz olabilir dedi cuma ya ada cumartesi gel dedi Rabbim burdaki arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah sabredin arkadaşlar benmde olmuyordu ama umudumu yitirmdim bende mayısta histeroskpi yaptırdım.biraz ona da bağlıyorum ben..
Canım şimdi tokatlı diğer hemşoma dicemtim çok şükür ii gidiyor 21 haftalık oldu ama doğuma gidermiş bir tipim var şişlik var kiloda aldım fenalardayım anlayacağın sen napıyorsun nasılsınpapatyacım nerelerdesinnn
nasıl gidiyo ikiz hamişlik kaçıncı haftandasın anlatsana birascık
canım benim çok teşekkür ederim :))Canım benim tebrik ederim okadar mutlu oldum ki Allahım devamını getirsin inş çok çok sevindim
ayyy canım yaaa sanırım benmde ikizz senin kaçıncı günde 580 di :)) ee peki nasıl gidiyor hamişlikCanım benim değerde
CANIM benim değerde 580 ler falandı ikiz biliyorsun seninki de olabilirinş
olsun canım yaaaa rabbim bu günleri tattırdıya çok şükürCanım şimdi tokatlı diğer hemşoma dicemtim çok şükür ii gidiyor 21 haftalık oldu ama doğuma gidermiş bir tipim var şişlik var kiloda aldım fenalardayım anlayacağın sen napıyorsun nasılsın
10. Gündü CANIM ya benim ki ya zorluklar oluyor çok yoğun mide bulantısı geçirdim sıcaklarda fena yapmıştı ama isyan etmiyorum her an için Rabbime şükrediyorum sende öyle yap tadını çıkarayyy canım yaaa sanırım benmde ikizz senin kaçıncı günde 580 di :)) ee peki nasıl gidiyor hamişlik
Rabbim okadar büyük ki ilk benim boş gebelik olmuştu biliyorsun ağladım sızlandom ama o herşeyin iyisini biliyor tevekkül et 2 tane sevinç yaşatıyor şimdi bize inş sana ve isteyen herkese nasip etsin en kısa zamandaolsun canım yaaaa rabbim bu günleri tattırdıya çok şükür
bende ekimde tekrar denicem allah izin verirse onun heyecanını yaşıyorum şimdiden
evet canım rabbim en iyisini biliyo bizler içinRabbim okadar büyük ki ilk benim boş gebelik olmuştu biliyorsun ağladım sızlandom ama o herşeyin iyisini biliyor tevekkül et 2 tane sevinç yaşatıyor şimdi bize inş sana ve isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
teşekkür ederim canım darısı başınaCanım walla kendime olmuş gibi çok sewindim sağlıkla kucağına aldığınıda duyarız inşallah
anladım canım evet zorlukları da olacak tabi ama gülü seven dikenine katlanır10. Gündü CANIM ya benim ki ya zorluklar oluyor çok yoğun mide bulantısı geçirdim sıcaklarda fena yapmıştı ama isyan etmiyorum her an için Rabbime şükrediyorum sende öyle yap tadını çıkar
Canım maşallah çok sevindim sen histereskopiyi kime yaptirmistin? Doktor mu önermisti?Tedaviyi turgut hoca mı yaptı?ayyy canım yaaa sanırım benmde ikizz senin kaçıncı günde 580 di :)) ee peki nasıl gidiyor hamişlik
canım çok teşekkür ederim Rabbim en kısa zmanda sana da nasip etsin..ben histersokopiyi tokatta doktoruma yaptırdım doktor önermedi kendim istedim ...Canım maşallah çok sevindim sen histereskopiyi kime yaptirmistin? Doktor mu önermisti?Tedaviyi turgut hoca mı yaptı?
Ay iyiki istemissin canım ya aminnnnnn inşallah bende o günleri görürüm tüp bebeği turgut hoca yaptı dimi?canım çok teşekkür ederim Rabbim en kısa zmanda sana da nasip etsin..ben histersokopiyi tokatta doktoruma yaptırdım doktor önermedi kendim istedim ...
evet canım turgut hoca yaptı inşallah seninde olacakAy iyiki istemissin canım ya aminnnnnn inşallah bende o günleri görürüm tüp bebeği turgut hoca yaptı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?